@LieveJoris2022

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

groot grasveld aan de rivier de Ruhr, prachtig uitzicht! Bij aankomst wordt een paspoort ingehouden (wat ons bevreemde.....). àlles wordt cash afgerekend...(???). Stroom dient apart afgerekend te worden bij één van de vaste "bewoners" van de camping.... Dag 2 stroomde de camping vól, en werd een caravan op plusminus anderhalve meter tegen ons aan gezet. commentaar hierop had geen zin. prachtig nieuw sanitair gebouw dient wel vermeld!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

In alle opzichten top camperplek!!! In 25 jaar camperen nog nooit zo'n makkelijk te bedienen pay-terminal gezien, keurig sanitair, en vlakbij gezellig stadje en uitvalsweg.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Locatie is prima, mooie, rustige ligging vlakbij het centrum. Het stadje viel erg tegen, véél leegstand! Op de camperplek zelf alle voorzieningen aanwezig, alleen voor sommige plekken moet je wel héél veel stroomkabel bij je hebben.... Het douchen in het zwembad vonden wij een instinkertje, het bad is niet altijd open, en op wisselende tijden, en nog 2 dagen gesloten ook. En eigenlijk zijn het alleen maar douches + omkleedruimte voor de zwemmers

perfecte camperplaats! Op loopafstand van het gezellige centrum van Ommen + supermarkt. Gastvrije ontvangst en prachtig sanitair, alle voorzieningen aanwezig, alleen mist de afwas mogelijkheid. Fijne fiets en wandel omgeving.

Sitecode: 2014

rustige plek in een parkachtige omgeving. In de info staat afstand tot centrum Meißen 1 k.m, is echter 3.5 k.m, en dat door een "minder mooie wijk". Douches waren defect(mogelijkheid tot douchen in zwembad, dit was in juni 2024). W.c.'s in orde. Kraan aan stortplek chemisch toilet lekte aan alle kanten. Met iets meer aandacht een goeie camperplek van te maken.

Alles goed, maar géén service.... je kunt kiezen uit 3 arrangementen, van basic(= alleen staanplaats + gebruik van prima douches in het hotel) tot gebruik van sauna en wellness. Broodjesservice aanwezig. Altstadt Pirna op prima loopafstand. Stroomaansluiting wel bij de plaatsen. Zéér vriendelijk personeel!