@LilianAdriaanse
- 2018
Sitecode: 19162
Geen idyllische plaats, maar fantastisch dat je hier gratis water kunt innemen, lozen, je afval kwijt kunt en bovendien aan de stroom kunt! Ook eind oktober was de waterzuil gewoon in gebruik. Winkels dichtbij, heel handig.
Onverzorgd uitziende en luidruchtige plaats, wel omheind, dat geeft nog enig vertrouwen. Er staan ook langkampeerders en stacaravans die permanent bewoond worden, veel rommel eromheen. Geen gebruik gemaakt van “faciliteiten.” Middendeel van CP is verhard en daar staan de meeste campers die echt reizen. Een goede uitvalsbasis voor park Middelheim, dat fantastisch is, zoveel kunst, vrij toegankelijk, ook met hond!
Prima gratis plaats, zonder voorzieningen, bedankt gemeente! Infobord wandelen en fietsen op CP. In weekend drukker ivm recreatiepark. Vrij luidruchtige plek, werkzaamheden in park en ‘‘s avonds op de voetbalvelden. Heel leuk om steenbakkerstunnels wandeling te doen vanaf hier (17 km) In het recreatiepark is ook veel te zien en doen, erg leuk ook voor kids. Hier is flink geïnvesteerd! Zin in een mega ijsje, ga naar de Grote Markt in Boom.
Alles perfect georganiseerd hier. Plaatsen naar keuze op gras of verharding (split), zon of schaduw. Doordat de camping op een schiereilandje ligt, veel plaatsen aan het water. Met goed weer erbij verdienen ze hier 6 sterren😇. Prijs camper zonder stroom 380 kronen. Douche max 7 min. voor 25 kronen 😳. Maar het ziet er allemaal wel spic en span uit, als in een hotel.

Mooi gelegen tussen 2 kolkende gletscherrivieren en uitzicht op Nigardsbreen. Net vóór tolweg naar parking bij gletscher. Uitstekende Wifi. Sanitairgebouw uit Middeleeuwen maar prima warm water. Helaas geen wasmachine, geen grijswater loosput, wel schoon water inname. Er zijn ook 9 trekkershutten. Prachtige plek, Breheimensenteret op 0,5 km. lopen. Maar prijs-kwaliteit verhouding is belachelijk. Geen beheerder gezien, inchecken met QR code.
Kleine camping, 365 dagen open. Mooi gelegen, in valleitje aan riviertje. Enkele houten hutten, tent en verder kampeerplaatsen met zon/schaduw, campers voor 1 nacht gereduceerd tarief. Sanitair functioneel en echt Frans. Alles wat rommelig. Gemeenschappelijke ruimte, leesvoer, routekaarten bij receptie. Veel hike mogelijkheden, prachtige uitzichten. Alpine skiën. Restaurant vlakbij, alle dagen open in de middag. Museum en agrishop op 100 m.
Op de 2e openingsdag van het seizoen hier neergestreken (veel Franse campings nog dicht met Pasen) en vanwege de enthousiaste ontvangst, de gave plek en de rust zijn we 4 nachten gebleven. Je kunt prachtige hikes maken, de grotten van Saint Christophe bezoeken. Nooit eerder in Frankrijk zulk mooi sanitair gezien. Voor warm water moet je even geduld hebben. Waterdruk laag dus vullen tank duurt even, maar we hebben vakantie!Chartreuse: prachtig!

Wij reden in maart 2025 hier verwachtingsvol naartoe, maar het was lastig de locatie te vinden. Bij het genoemde huisnr. niemand aanwezig. Een persoon in de buurt wees de CP aan. Dit is een soort inrit naast een perceel met druivenranken. Er liggen 2 oprijplaten op het gras. Het grenst onmiddellijk aan de weg van betonplaten. Omgeving erg mooi, heuvelachtig. Kan wellicht een mooie plaats worden in de toekomst maar nu zijn we maar door gereden

Wát een fantastisch plekje! Via het pad rij je over gras naar de iets lager gelegen betonplaat aan het riviertje de Loison. Natuur en rust, er is ook een betonnen picknicktafel en bankjes.
het is hier heel goor en de kraan en betaalautomaat zijn kapot

Heerlijke plek, precies wat we willen. Lozen doen we wel weer thuis, aangezien we in Zeeland wonen. Super voor een weekendje weg. Maaltijd afgehaald bij Hof van Tholen, iedere week een ander thema. Aanrader!

Waar vind je in Zeeland nog zo’n mooie betaalbare plek, met schitterend uitzicht en vriendelijke vrijwillige havenmeester? In tegenstelling tot wat ik hier las, kun je wél je toilet storten, overleg met havenmeester. We waren hier in febr. 2 nachten.
Enthousiaste gastvrouw, voor iedere campingplaats is er een map vol folders, wandel- en fietskaarten van de omgeving. Alles is hier netjes verzorgd en ook aangepast naar de C-maatregelen. In herfstvakantie was de helft van de plaatsen bezet. We komen zeker terug!

Alles wat een mens nodig heeft om gelukkig te zijn in de vakantie: mogelijkheden tot rust, wandelen, fietsen (insectenspray mee!) expositie, terrasje etc. Chateau du Bouchet te bezichtigen. Fietstocht nr. 2 gedaan, bewegwijzerd, vanaf Maison du Parc. Heerlijk eten ook hier. En prachtige expositie tot sept. van ruim 10 kunstenaars die met papier werken. Aardige beheerder komt 2x per dag langs.
Mooi plekje voor camperaars, tent kampeerders en wandelaars, maar erg druk. Sanitair keurig, mogelijkheid de was te doen.Eigenaresse wil het plaatsen van de campers volledig zelf in de hand hebben. Maar er zijn geen aanduidingen, dus rent ze zich rot terwijl ze de gites schoonmaakt.. Aankomst alleen vanaf 14.30 uur. Vertrek voor 12.00 uur. Echt campingregels , niet de vrijheid van een CP.

Mooie kleine terrassen camping bij de boer. Aardige gastvrouw. Alles netjes, je kunt een was draaien voor €3,-. Ligt aan GR 68. Mooi wandelgebied. Aan route des fromages.
Ongezellige plaats in woonwijk maar wel dichtbij de Basilique en enkele terrasjes. Een archeologische opgraving voor de deur, die dienst doet als hondenuitlaatplek. Een keurig uitziend openbaar toilet en prullenbak bij de CP. We zijn er niet gebleven. Prima als je op doorreis bent, en verder geen wensen hebt.
Alles netjes geregeld hier! Inmiddels al iets meer begroeid dan op foto. Bessenstruiken en appelboom in je “campertuintje”, leuk. We waren op doorreis maar zijn nog even bovenin het dorp geweest, gezellig met terrasjes en je kunt de ruïne bezichtigen.
Grote plaats waar 30 campers stonden. Vrij druk bezocht plekje, erg leuk als je met kinderen op pad bent. Je kunt een pony huren en rond het meer lopen, waterfietsen of bergwandelingen maken. Er zijn ook appartementen vlakbij. En een kleine food-truck stond er. We hebben authentiekere plekjes gezien in de Pyreneeën.
Fantastische locatie, als uitgangspunt voor bergtochten. Aanrader is naar Lac de Pouey Laun, 4 uur heen en 3 uur terug. Of naar Arrens via de kloof. Neem insectenspray mee! CP heeft geen voorzieningen (meer) alleen vuilcontainers. Je hoort wel wat geluid van de krachtcentrale en van koeienbellen. In Arrens is serviceplaats.

Beetje sfeerloos, maar prima basic cp. Je sluit zo aan op de 10 km lange wandelroute langs het Canal des Ardennes, die langs 10 van de 26 sluizen in dit kanaal loopt, door onverwacht prachtig valleitje en via Montgon terug voert. Le Chesne is een agrarisch dorp. Op 1 Jan. was hier geen kip op straat. Bij de CP is een picknicktafel geplaatst en er zijn afvalbakken.
Geweldige plaats om te staan als je van wandelen en fietsen houdt en zelfvoorzienend bent. Let wel op, in het jachtseizoen zijn soms delen van het bos afgesloten, dit wordt in het dorp op de wandeloverzichten aangegeven. Heerlijke crêpes en galettes kun je eten in het trendy restaurantje “la fille du boulanger”, tegenover het VVV.
Op deze CP gestaan in de nieuwjaarsnacht, met ongeveer 15 campers. Bijzonder is toch altijd weer dat je niemand buiten de campers ziet. Nu was het ook erg koud. Maar ondanks dat, tóch een werkende kraan! Dat is toch vrij uniek, want veel CP’s sluiten het water af in december. Fijne plaats voor zelfvoorzienende camperaars.
Sitecode: 19135
Toegang van terrein is rommelig, het is even zoeken naar de faciliteiten hier. Mooi uitzicht als je langs de rand van het fjord kan staan op gras. Wasmach. en droger beschikbaar, gebruik 20 NKr, per app. Museum bij Tourist Info is mooi, Steinpark is aanrader. Erg leuk: muurschilderingen van Gaute Haugland die in de omgeving van de CP te zien zijn. Wandeling naar waterval en langs Baroniet mooi.
Super plek, de jachthaven is uitgebreid met een nieuwe pier, waar ook campers kunnen staan en waar 3 zuilen met elektriciteit én water zijn. Er stonden op 1 aug. 17 campers, maar er kunnen er makkelijk nog heel wat meer staan. Veel picknicktafels en overdekte plaats om te zitten. Keurig sanitair. Veel mogelijkheden voor hiken en vissen. Kosten incl. Elektro. zijn NKr 150. Douche gratis.
Opgelet: De ene na de andere camper komt hier een plekje zoeken maar helaas, dit is geen camperplaats (meer)! Overal staan verbodsborden. Je mag hier alleen overdag parkeren als je gaat wandelen.
Waar moet je heen als je ‘s nachts om 02.00 aankomt met de ferry in het hoogseizoen? Niet hierheen in ieder geval, CP bomvol. Lastig uitrijden in het donker.... Faciliteiten dus verder niet beoordeeld. Maar zag er niet erg aantrekkelijk uit, hutje mutje. We zijn uiteindelijk nog doorgereden naar Skien.
Sitecode: 19969
Hoogseizoen, en tóch nog plaats! Prachtig plekje, aan het Telemark kanaal. Sanitair prima, wel heb je muntgeld nodig voor de douche. Vuilwateremmer storten wat lastig, zit op hoogte.
Keurig station met mogelijkheid om water in te nemen, met slang die netjes in kastje wordt opgeborgen. Vuil water lozen boven uittrekbare lade, geniaal. Ook toilet hierin geloosd. Tevens onze ramen schoongemaakt.
Boerderij met verhuur van allerlei feestkarren. Wij stonden hier op doorreis, als enige gasten, op de weide. Prima schnitzels in het Gasthof. Vriendelijke eigenaresse. Korte wandeling gemaakt in het naastgelegen Natürschutzgebiet Oppenweher Moor, zeker mooi om ook wat uitgebreider van te genieten. In de omgeving zijn 5 fietsroutes langs kunst en bezienswaardigheden uitgezet.
Mooie plaats, in de herfstvakantie stonden we hier met slechts 1 mede camperaar. Geen voorzieningen, wel afvalbakken. Prachtig om hier te wandelen via de GR34, en langs de Trieux.
In de kerstvakantie van 2017 hier voor het eerst gestaan met 7 campers. Er waren geen voorzieningen te gebruiken toen. Nu in de herfstvakantie terug naar dit mooie plekje... Wat schetst onze verbazing! Er staan zo’n 120 campers! Nu was de watervoorziening wel in gebruik. Je verbaast je erover dat daar geen file voor ontstaat. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen en lekker uit eten te gaan.
Mooie camperplaats aan het haventje. Nette gratis openbare toilet, zelfs in de herfstvakantie voorzien van toiletpapier. We hebben 15 km. via de GR naar Pors Even gelopen, met prachtige zeezichten, een leuk klimpad langs mooie huizen, via akkers, over strandjes en door bossen. Terug via het binnenland. Prima gegeten bij “le Grand Larce”. Zulke plekjes maken van je vakantie een feest.
Mooie plaats in de baai aan het plage de Palus. Er stonden 6 campers toen wij er waren in de herfstvakantie. Afvalbakken voor gescheiden inzameling, openbare toiletten. Speeltuintje, jeu de boules, restaurantje. Beperkte service; alleen vuil water lozen.
Prima serviceplaats aan de D789. Vlakbij deze plaats vind je een (nieuwe?) camperplaats aan de Chemin de la Croix Jacques, met 6 verharde plaatsen, onder aan de watertoren die je niet over ‘t hoofd kunt zien.