@LilianHulscher
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Sitecode: 197911
Heerlijk rustig gelegen, ruime plekken. Mooi wandelen in de duinen. Sanitair was ook prima.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Hier 2 nachten verbleven, heerlijk rustig op een weiland met hoog gras. Alles is aanwezig maar wij kregen niet de indruk dat er vaak werd gepoetst. Een camping zou ik het niet willen noemen. Het is een soort manege met daarnaast nog wat ruimte voor campers/caravans op een rommelig bedrijf.
Juni 2026
Super fijne plek voor overnachting. Snelweg geluid op de achtergrond. Parkeerkaart gekregen van de eigenaresse omdat we in het restaurant gegeten hebben. Was erg lekker trouwens. Voor herhaling vatbaar.
Vanwege de veerboot hier 2 nachten geweest. Aanmeldzuilen, speeltuinen, animatie etc.. het is maar net wat je zoekt. wel mooie grote plekken. Wij hadden helaas eco plekken gereserveerd, dachten dat het rustiger zou zijn. Er loopt echter een hele drukke weg achterlangs en we hebben nauwelijks geslapen dus... niet doen. Verder goede winkel op het terrein, sanitair prima maar wel echt een soort camping fabriek. Voor ons veel te groot.
Sitecode: 20809
Het uitzicht is prachtig, het weggetje omhoog heel smal maar gelukkig niet druk. Wij hebben € 30 betaald inclusief stroom. Aangezien je voor alle andere voorzieningen nog een flink stuk omhoog moest lopen aan de hoge kant wat ons betreft.
Mei 2026
Heerlijke rustige camping op 10 minuten fietsen van Bonifacio. Goed, vrij nieuw sanitair. De douches waren warm , je moet wel even wachten op het warme water. We hebben heerlijke pizza gegeten en in het zwembad gezwommen. Zouden hier zeker terugkomen. Mooie schaduwrijke plekken.
Hele fijne en rustige camping met mooie plekken en een pergola voor de camper waardoor je de luifel niet nodig hebt. Fijn als het waait!
Mooie locatie en leuke plekken onder de bomen. Wel erg schuin. Sanitair zwaar verouderd, wel lekker warme douche. Bij de plek voor het chemische toilet en vers water hing maar 1 slang, hebben we dus niet gebruikt. We vinden de prijs veel te hoog, We hebben € 36 betaald, 2 personen, stroom hond en camper.
De ligging is prachtig, receptie heel vriendelijk. Het sanitair was oud , het water van de douche had weinig druk, afwaswater lauw. Wc papier niet altijd aanwezig. Daarom vinden wij de prijs ook echt veel te hoog. We hebben € 39 betaald ,voor 2 personen een hond en een camper, eind april.
Prima cp , alles is al gezegd. Wij vonden de toch wel drukke weg wel heel erg jammer. Voor ons een reden om hier niet terug te komen. Als je dit niet erg vindt zal het je hier zeker bevallen.