@Lily-en-Tina
camping met alles, zelfs goede grijswater afvoer
locatie is prima, alle faciliteiten zijn er, maar het onderhoud laat te wensen over. Ik ben er meerdere keren geweest: kapotte kraan wordt niet gerepareerd, idem kapotte toiletdeur, afbladderende toiletbril, douchegordijn. Wasmachine is uitstekend, maar is het nou zo moeilijk de programma's in het Engels te vertalen? etc. etc. Allemaal kleine dingetjes, maar voor dat geld mogen ze best een stapje harder lopen.
mooie gratis plek voor maximaal vijf campers. Kijkt uit op aanlegplaats voor bootjes en het meer. Restaurant op 50 m., centrum op loopafstand. Waterkraan zit aan houten paal bij aanlegplaats. Daar kan je niet met de camper komen, wel met een gieter of jerrycan.
Sitecode: 20805
uitstekende camping, vriendelijke mensen, prima sanitair, goeie wasmachine. Vier sterren vanwege de slechte WiFi en de enorme hoeveelheid kinderen.
je wandelt zo van de parkeerplaats het stuk van de stad in waar je wilt zijn. Dat is perfect. Het is niet meer dan een parkeerplaats en bovendien een hele drukke. Kom 's avonds, dan is er plaats en ga de volgende dag Rauma in. max. 6,5 meter, groter past echt niet.
prima grote parkeerplaats om te overnachten. je kan van hieruit via vrijliggende fietspaden fietsen naar het centrum. Geen faciliteiten, maar wel een strand met picknicktafels
Sitecode: 20748
Een fijne, rustige camping. Het campingbedrijf drijft voornamelijk op de verhuur van huisjes, maar er is een enorm groot veld voor campers, tenten etc. Het sanitairgebouw is prachtig zelf gebouwd van complete boomstammen. De sanitair faciliteiten zijn uitstekend. De genoemde snackbar, café en winkel heb ik nog niet kunnen ontdekken. Naar Kustavi is het een leuk fietstochtje en daar is voldoende horeca en een grote supermarkt.
vergeet het maar. zie foto
prachtige plek, maar de extreem slecht opgevoede jeugd van Mariehamn maakt het onmogelijk: stompen op en trappen tegen de camper, autoraces, stunten met motoren, keiharde muziek etc. Heb hier twee nachten gestaan, eenmaal weekend en eenmaal doordeweeks, beide nachten was het raak.
wat een fijne cp! heerlijk rustig, water en stroom op kruipafstand, schat van een havenmeester. Komt in mijn favorietelijstje!
gewoonlijk een van de betere cp's, maar vannacht stond er een krijsende baby naast me en je staat hier te dicht op elkaar om daar geen last van te hebben.
heerlijke plek, fijne mensen
Ligt prachtig, bij magnifiek natuurgebied en leuke terrassen. Eldorado voor fietsers. Maar .. de kampeerhoeve is nog niet echt ingesteld op campers. Er is inmiddels een plaats om vuil water te lozen, er komen is lastig vanwege de vele geparkeerde auto's. Er is ook geen kraan om de schoonwatertank te vullen. Verder is de stortplaats chemisch toilet een verrekte eind lopen met een volle cassette. Punt aftrek voor de grote loslopende hond.
Dicht. Zal eens niet bij een mooie gratis/goedkope cp in Nederland.
water en stroom kapot
een cp in de eerste opstartfase, maar met gigantisch veel mogelijkheden. Voor wie de basis genoeg is, is het nu al een prima cp. Er is stroom en er is water en er is een vriendelijk jong boerenstel. De cp ligt heel rustig in een prachtige omgeving om de hoek van het vogelaars paradijs De Groene Jonker. De gezellige terrasjes van Noorden en Nieuwkoop op fietsafstand. Heel, héél veel mooiste fietsroutes!
drie sterren voor de mooie herinneringen. Een paar jaar geleden stond het hier vol met digital nomads en vrijbuiters. Lunch op het terras. Het was een gezellige puinhoop en het restaurant voer er wel bij. Nu stond ik er alleen. Het restaurant is alleen 's ochtends en kennelijk voor tourbussen open. Jammer, heel jammer.
het is nogal verwarrend, er staan er geen tijden op het bord en toch heeft de politie ons weggestuurd. ik heb vandaag gebeld: met dank aan klachten van de buren is het alleen nog overdag parkeren, niet overnachten. Jammer, het was een prachtplaats.
even op zoeken klikken: er is nog een andere camping, maar die staat onder Xabia. Die is goedkoper en leuker.
Sitecode: 19412
deze camping deugt. Ik heb er twee keer gestaan en beide keren echt good vibes.
prima plaats op kruipafstand van het klooster en het pleintje met cafees. Ik houd van Simat.
ooit bleef ik hier langer staan omdat het zo gezellig was, wat uitzonderlijk is voor zo'n cp. Ik hoop dat ze dat in het postcovidium weer weten te bereiken. Nu was het gezeik: ondanks dat vrijwel leeg was, mocht je niet kiezen waar je wilde staan, cafeetje dicht, terras dicht, geen broodjes service ... wel volle mep betalen. Snel weg. Drie sterren omdat het ooit een top cp was.
leuke complete camperplaats bij restaurant met bar van gezellige Nederlandse eigenaren. Ovenheerlijke pizza's naar eigen recept en gezelligheid aan bar of op terras.
wat een fijn benzine station! Een schat van een baas die alles uitlegt, alles wat je camper nodigt heeft voor water- en toilethuishouding, ook Nederlandse gasflessen worden gevuld en de winkel heeft het totale assortiment Thetford toiletschoonmaakmiddelen (onthouden voor Wordfeud) op voorraad.
gewoon open, hoor
ingecheckt door een man die alleen Spaans spreekt, winkel dicht, bar dicht, wasmachine alleen met koud water, geen droger, geen warm water voor de afwas, zoeken naar een stroompunt dat het doet, vuilnisbakken worden niet geleegd en wel het volle pond berekenen.
staan grote borden dat er niet overnacht mag worden. Het gebeurt nog steeds wel, eigen risico € 225,-
wat een heerlijke douche!
een heel veld vol caravans gesierd met de confederate flag, vol racisten, fans van slavernij en neo nazi's. Ik ben doorgereden.
Sitecode: 11950
heerlijk plekje bij zwemmeer. Leuk dorp, alles prima befietsbaar. Twee supermarkten op loopafstand, Imbiss heeft een redelijk uitgebreid menu, leuk terras bij de botenverhuur aan de overkant van het meer.
een kéurige cp volgens het EU-handboek "hoe bouw en exploiteer ik een cp". Alles is er, alles werkt, voor álles moet betaald worden. en pas op als je niet voor 11.00 uur 's ochtends weg bent, dan zwaait er wat! Dorp is aardig, niet erg bijzonder.
Uitstekende camping, met prima faciliteiten op loopafstand van het centrum. Tip: restaurant Casa do Alentejo en dan de lombinhos com mel e coentros bestellen, overheerlijk!
Er zijn véél mooiere cp's langs het Alqueva meer. Jammer dat het restaurant gesloten was.
Prachtige camping met alles wat je maar nodig hebt en ook nog dichtbij het centrum. De indeling van de plaatsen en de plaatsing van de jonge aanplant is, laten we zeggen 'origineel'. Niet overal even praktisch. Onverwacht: het restaurantje bij het zwembad is een van de beste van de stad!
Prima cp. Dit is de officiële cp van Alcoutim, de andere dus niet.
Wat een prachtig plekje!!!!
Prachtige camperplaats. Ik vermoed wel dat het in de zomer erg druk is. En wat is Bredevoort een verrassend leuk en gezellig stadje! Ik had het hier erg naar mijn zin, tot er op vrijdagmiddag een hele meute Duitse camperaars verscheen.
Fijn dat de gemeente Woerden deze camperplaats heeft gecreëerd. Superhandig voor Utrecht en voor de prachtige (fiets)omgeving. Jammer dat 'geen campinggedrag' voor veel mensen toch te moeilijk is.
Heerlijk plekje om even van comfort te genieten na een aantal dagen wild staan. Superkleine camping, plaats voor 6 of 7 campers en een tentenveld. Hele vriendelijke mensen. Ga vooral ook even naar Leo's Pub, 200 meter verderop ... je weet nooit wie je er zomaar tegen kan komen ... Prachtige omgeving. In Crolly supermarkt/benzinestation met TWEE sets grote wasmachines!
Kampeergelegenheid bij jeugdherberg: alles is er, alles werkt, alles is goed voor een hele schappelijke prijs. Mooie ligging, fantastisch uitzicht. Wel even oppassen met de aanrijroute: ga via Kilcar, dat is een redelijk brede weg, ga je net na/voor Carrick de weg af, dan is het - zeker met een grotere camper - een stuk lastiger.
Fijne plaats op mix-parking mét toiletten en ....... afvalcontainers!!! Prachtige waterval en theehuis op kruipafstand. Goede nachtrust gegarandeerd want schaapjes tellen is geen probleem, er zijn er genoeg.
Fijne plek. Alle voorzieningen goed op orde. Ik vond de 'prijslijst' een leuke vinding: je kan of een eigen menu samenstellen (met als basis € 10 voor parkeren) of een 'compleet' nemen voor € 20. En in compleet zit dan ook echt álles, óók de wasmachine en de droger. Extra leuk: je kan hier fietsen op een vrijliggend fietspad! Of via een rustige weg naar het kasteel van Grace O'Malley.
Natuurlijk klopt het technisch allemaal best, dat mag ook wel voor die prijs!!! € 30 voor camper, 1 persoon, zonder stroom. Maar je staat hutje mutje en wordt gek van de krijsende kinderen tot ruim ná middernacht. Komt absoluut op mijn lijstje met voor altijd te vermijden campings. In ieder geval in de zomer, wellicht dat het op een maandag in februari veel beter is.
Prachtige locatie, prettige pub, handige winkel.
Fijne plek! Het grijs water lozen heb ik nog niet gevonden, de rest wel. Toilet legen: links van de afvalbakken, toilet buiten openingstijden: via de rookruimte. Kranen: een bij de afvalbakken en een aan de zijkant van de parkeerplaats.
Prima plek, niks mis mee, maar ook niet om over naar huis te schrijven, daarvoor mogen er wel iets meer faciliteiten zijn. Supergezellig dorpje. De tweede pub in het dorp (tegenover de kerk) heeft een terras met prachtige zonsondergang. Lekker echt Iers ontbijten bij Cindy is een aanrader!
Wanneer je de coördinaten invult kom je in de zijstraat van de hoofdstraat bij een parkeerplaats met drie vlaggen. Er staat geen bordje camperplaats, maar rij de parkeerplaats op. Daar zie je al elektrische aansluitingen, maar ga je achterop de parkeerplaats links het hek door, dan kom je op de 'inner courtyard'. Prima plaats om te staan, jammer dat de enige eetgelegenheid in het dorp 'Molly' is.
Topkwaliteit faciliteiten. Heerlijk schoon worden na een paar dagen wild staan.
Héle grote stadscamping. Alles is er en is schoon, maar er is maar één toiletgebouw, dus het is wel de avondvierdaagse lopen naar het toilet.
Prima camping, inderdaad wel wat duur, maar mét pub onsite. Extra voordeel: vraag de campingbaas je te introduceren bij de buurman die op verzoek naar de zeehonden vaart. Dat is een veel leukere tocht (wel net zo duur) als de officiële boottrip.
Erg leuke overnachtingsplaats aan de rivier. Prima faciliteiten van Irish Waterways. Héle leuke pub, waar je goed (super bio) kan eten, maar vooral de oude bar (vraag de pubbaas naar het verhaal!) is 's avonds heel erg gezellig met live muziek. Aan de overkant het fort met café en op fietsafstand Clonmacnoise abdij & kasteel. Ruimte voor 4 à 5 campers.
De favoriete site van de Ierse campers, het liefst met 100 of 150 tegelijk. Doet mij een beetje denken aan die Spaanse overwinterparkeerplaatsen waar mensen maandenlang hutje mutje staan. Dick's Field is ook niet echt ingesteld op toeristen: huisregel zoveel: of je je afval maar mee naar huis wil nemen. En inderdaad: nergens een afvalbak. Ligging prima, faciliteiten heel magertjes voor de prijs.
Wat een heerlijke kampeerboerderij in de stijl van vroegere kampeerclubs. Een aantal plaatsen zijn aangepast aan moderne campers met stroom & water, maar het merendeel is bestemd voor het echte tent-kamperen. De grote schuur is daar ook op ingesteld, met picknicktafels, zithoekjes & biljart voor als het regent, veel afwasplekken, veel douches, veel wc's. En een fijne omgeving! In totaal een 10 dus
Prima cp, maar toen ik er was, werkte het watersysteem niet. Water moeten halen bij cp 6 km verderop. Vandaar maar een 7. Het verkeer valt rond 19.00 stil en dan is het verder rustig. Dorp is fijn :-) en cp ligt ideaal ten opzichte van veerboten in Cherbourg.
Uitstekende cp, vol met Hemelvaartsdag, maar dan kan je ook op de grasstrook tussen de cp en de weg staan. Dorpje werd nogal verbouwd toen ik er was, maar let vooral eens op de vuurspuwers aan de kerktoren!
Prachtige locatie, maar érg druk in het weekend: de vuurtoren is een kinderattractie. 's Avonds veel jongens die heel hard komen aanrijden, overdag héél veel krijsende kinderen. Maar het is wel héél erg mooi en vooral 's ochtends vroeg, vóór de lawaai- en rommelmakers er nog niet zijn, een paradijsje.
Prima camperplaats in een leuk vissersdorpje, op korte afstand van Rosslare. Alles is in goede staat, wel is het wennen aan het Ierse prijsniveau en de prijsopbouw: € 15 om te staan, voor € 20 mag je ook naar de wc en onder de douche en voor € 25 heb je er ook nog elektra bij. Verder kan je in het dorp nergens parkeren door hoogtebeperkende balken; ook niet als je alleen maar een frietje wil eten.
Prima locatie om te overnachten. Niks mis mee.
Prachtig. Fantastisch strand, schat van een bakker en een leuk café om de hoek. Jammer dat de cp ook gebruikt wordt door mensen die er maandenlang naast hun camper zitten en de boel proberen te domineren.
Ja, het is een oude camping, maar wel met de beste douches ever!!! Ik stond er met Pasen en driekwart was afgesloten omdat er serieus nagedacht wordt over renovatie. Ik stond er zo goed als alleen. Espinho met z'n prachtige strand trekt voornamelijk Portugese toeristen. Perfecte treinverbinding naar Porto!
Op zich prima cp, maar toen ik er stond was er veel overlast van het personeel van de cruiseboten dat de picknicktafel achter de officiële sta-plaatsen als kroeg gebruikt. Herrie tot na 02.00 uur en om 06.30 uur stonden ze er alweer te roken. Het dorp is op zich leuk en de ligging is magnifiek, maar nogal veel toeristenmeuk door de cruiseschepen. Erg hoge prijzen in de horeca.
Stroomt snel vol. Voorzieningen worden veel gebruikt en niet iedereen doet dat even zorgvuldig. Plaatsen zijn een beetje schuin, op niet alle plaatsen is dat met blokken op te lossen. Supermarkt is een uitstekende buurtsuper.
Uitstekende CP, keurig voorzien van alles wat je nodigt hebt, prima aanrijroute en de prachtige stad op loopafstand.
Absoluut prachtige plaats, een van de mooiste ooit, maar de laatste vijftig meter om er te komen zijn een ehhhhh uitdaging. Geen oprit om met een shaggie in de bek en twee vingers losjes aan het stuur effe te doen. Maar als je er bent ... WOW!
Prachtige locatie, alle benodigde faciliteiten even verderop! Lieve mensen in het restaurant. Dorp is fascinerend en de mijn zou op het verlanglijstje van iedere foto-enthousiast moeten staan. Een en al wow! hier. De mevrouw van het museum is zo'n beetje de enige in het dorp die wat Engels spreekt en is van harte bereid van alles te vertellen over geschiedenis, dorp & inwoners.
uitstekende service
prachtige camperplaats, met alle voorzieningen en nog gratis voor de camperaar ook! CP is overigens beneden en niet boven zoals de foto's aangeven (en ook niet aan het meer ...). Interessant dorp met fascinerende geschiedenis. Uitstekend museum met indrukwekkende en ontroerende film. 't Is een hele zit, maar alleszins de moeite waard. 2 cafeetjes, 1 restaurant, 2 winkels, bakkertje en kaasboer.
Ik kon het!
Alfece was een populaire truckersstop. Uit die tijd stammen de sanitaire voorzieningen. Maar met de komst van de snelweg verdwenen de truckers en droogden de inkomsten op. Het dorp heeft spaargeld en verzekeringsgeld van de bosbranden bij elkaar gelegd om de perfecte camperplaats te bouwen, in de hoop dat wij de plaats van de truckers over gaan nemen. Dus ga lekker uit eten en koop die honing!
Fijne plaats. Het perfecte compromis tussen de vrijheid van wild staan en het comfort van een camperplaats. Lekker beetje rommelig, de een staat onder een sinaasappelboom, de ander kiest de schapen als naaste buren. Alles is er, niks is gladjes perfect. Chantal is een schat, die chaotisch lijkt, maar ondertussen alles strak onder controle heeft. Mooi fietsen naar Fuzeta!
Heerlijke plek.
Mijn beoordeling gaat over de parkeerplaats net voorbij de CP. Toen ik er kwam was de CP vol, maar je mag ook staan op de grote parkeerplaats net even verderop. Dit is een uitstekende overnachtingsplek. De straat aan het eind van deze parkeerplaats aan de linkerkant omhoog heeft na honderd meter een leuk ontbijtterrasje.
Een zeer rommelige camping, maar met meer dan voldoende en schoon sanitair. Veel waterpunten! Ligging is perfect tussen de stad en de Ponte Piedade. Minder te spreken over de (semi)permanente bewoners van zeer wisselend allure en de vele loslopende, soms agressieve, altijd luid blaffende honden.
Tsja. De CP is verrassend mooi. Maar ... je moet van te voren bellen en voor 17.30 uur binnen zijn. Dat was geen probleem, we wilden graag op hun terras eten. Maar dat kon die dag niet. De bar was ook dicht. Maar 700 meter verderop zat een restaurant, vertelde de eigenaresse. Wij daar in het donker langs de drukke weg heen lopen ... gesloten. En inderdaad de vele regels.
Een CP om héél zuinig op te zijn. Aan de weg het dorp in staan containers: het is niet nodig het afval rond het vuilnisbakje te stapelen. Het kraantje op de begraafplaats is bestemd voor het verzorgen van graven, niet voor het vullen van de tank. Toiletinhoud kan je beter meenemen naar een loosplek dan uitkieperen over het hek of in de put op de begraafplaats. Dat is letterlijk stank voor dank.
Prima plek! De replica's van de schepen zijn prachtig. Jammer dat die niet naar Sail kunnen komen. Het museum is wel een beetje erg koloniaal ... Maar de parkeerplaats is uitstekend.
Op maandag is er geen disco! Wel repeteerde het blazersorkest van 21.00 tot 23.00 uur. En ja, het inblazen deed pijn aan de oren, maar daarna ... wat kunnen die mensen spelen! Ik heb met heel veel plezier zitten luisteren. Verder prima plek in een prima stad voor een meer dan prima prijs.
Tussen de zware criminelen van Barbate, de verloederde junkies van los Caños en de Marokkaanse drugsdealers van El Palmar in, was Zahore een oase van rust en veiligheid, de camping zelf een eldorado van comfort en beschaving. Met Camping Key, 1 camper, 1 persoon € 20 in februari.
Een heerlijk surfstrand. In de winter slechts één bar-restaurant open, maar ook geen overvloed aan toeristen! Fantastisch! De CP is een betaalde parkeerplaats. Geen voorzieningen, maar da's ook niet raar voor een dorp zonder waterleiding en riolering! Wat wel héél erg vervelend is, is dat ongure Marokkaanse drugsdealers aan je camperdeur komen vragen of je nog wat hasj of weed wil kopen. Wegwezen!
Op zich sta ik hier goed, maar tijdens mijn bezoek aan het centrum is mijn portemonnee gerold. Dat gebeurt dus in Wroclaw, wees gewaarschuwd.
Uitstekende camping. Sanitair voldoet prima en de wasmachine doet het goed. Ontvangst was supervriendelijk. 30 zloty voor camper, 1 persoon mét stroom! Het stadje is niet erg bijzonder (de tosti bij Mike op de Rynek is érg lekker), alleen de Vredeskerk, die móet je gezien hebben!!! Dat is de vakwerkkerk BUITEN het centrum, aan de ándere kant van het centrum dan waar de camping is en dus niet de standaard grote gotische kerk ín het centrum.
Prima camping. Mooie plaatsen rond het meer en alles is er wat er moet zijn. Heerlijk gegeten in restaurant! Het boekje dat Mathijs gemaakt heeft voor de gasten geeft heel veel informatie over de omgeving en leuke fietstochten. Ik ben naar Dzierzoniów gefietst wat een heel lief, vrij nietszeggend stadje is wat ontzettend z'n best doet om leuk te zijn en wat dús lukt. Heel veel supermarkten daar!
prachtige plek en zo in het naseizoen heerlijk rustig (we stonden met 3 à 4 campers - ruimte zát). Het is even zoeken naar het sanitair, maar alles is er én schoon. Prima wasmachine. Narigheid met ernstig overlast gevende honden, werd door de beheerster adequaat opgelost. In het dorpje een leuk restaurant en een winkel.
Afstand tot stad is prima, maar de camperplaats (dit is echt géén camping) is schofterig duur (€ 24!) voor wat je ervoor krijgt en de receptiedame is wel heel erg chagrijnig.
Fijne plek onder de appelbomen. De ontzettend leuke stad is goed te befietsen. Eigenaren zijn heel aardig: hij spreekt Engels, zij spreekt Duits. Sanitair is inderdaad wat gedateerd, maar wat maakt het uit. Alles is er en alles is in orde.
Het is een parkeerplaats en dat is op zich prima. De locatie zo vlakbij de stad is fantastisch. Maar ... ik stond er 2 nachten: de 1e was er tot heel laat een dj-feest op het dakterras van het winkelcentrum. De 2e was er een sportwedstrijd gewonnen en dat werd met straatraces gevierd. Tel daarbij de dronken Zweden en Finnen die teruglopen naar hun boot en je begrijpt dat ik niet blij was.
Superdeluxe camping in prachtige omgeving. Met als extra bonus de fantastische wasmachineS. De fietstochten in de omgeving (behalve naar Cesis) zijn minder geschikt voor Nederlandse stads-e-bikes, maar wel érg mooi.
Uitstekende locatie, maar de hygiëne van de toilet/douche container is inderdaad wat matig voor de prijs. Verder alles prima in orde.
Een drie omdat het op zich een prima plaats is, maar er was een voetbalwedstrijd met veel dronken, lallende hooligans onder zware politiebegeleiding. Ik ben heel snel weggereden naar de andere camperplaats in de stad.
Perfecte camperplaats! En nog gratis stroom ook, waar vind je dat? Ik moest wel even zoeken naar het supermarktje, maar hij zit achter het café. Enneh ... het paleis is ook van binnen prachtig, hoor.
Prachtige locatie, uitstekende faciliteiten, heel aardige beheerder. Wel klein kilometertje lopen naar de bushalte naar Riga, maar da's dan ook het enige minpuntje.
Sitecode: 20385
Ik vermoed dat hier twee camperplaatsen door elkaar beoordeeld worden: CP/Camping Lorsby met groot bord aan de weg en met restaurant en bar en Haus am See gelegen aan het zijweggetje 50 m. verderop (of eerder) aan de andere kant van de grote weg. De meeste foto's zijn van Lorsby, maar niet allemaal. Zelf stond ik op Lorsby en had het daar érg naar mijn zin. Fijne plek! Alleen dat toiletpapier ...
Ik zocht een rustig plekje omdat ik wat deadlines had, maar dit was overdreven: drie voetbalvelden voor mij alleen. Ik heb de route hieronder gevolgd: het bordje naar Zie Meso staat aan het eind van Lag verdekt opgesteld. Het laatste stukje, de onverharde weg 'goed' schrappen. De beheerder heet Pjotr, geen Hans, en spreekt vloeiend Duits, geen Nederlands.
Sitecode: 42074
Perfecte locatie met uitzicht op het kasteel! Ik vond zelf het restaurantje aan de rivier bij de brug leuker dan het restaurant boven de camperplaats. Er kunnen gelukkig heel veel meer dan tien campers op! En er is een campingkat! De tweede kat die ik in Polen heb gezien.
Wow! wat een uitzicht! Ontzettend leuke ontvangst waarbij je gelijk een plattegrond en info over de stad meekrijgt! Verder alles aanwezig wat je nodig hebt. En ja, lawaai van de brug. 't Wordt tijd voor binnenvaart hier!
Prima plek. Uitstekend sanitair, receptie spreekt Engels en Duits, wasmachine, alles is er. Boompjes moeten nog wat groeien, ja. Komt vanzelf goed. Dorp is fascinerend!!! Niet meteen naar Torun doorrijden, hier ook uitgebreid rondkijken en vergaap je aan de gradeertorens! Dorp is linksaf vanaf de camperplaats, Intermarché is rechtsaf.
Wow!!! kamperen bij de boer op z'n Pools. Fijne plek, prachtig meer, aardige mensen. Alles wat je nodig hebt, is er. Er staan nu trouwens wel zo'n twintig caravans, campers en tenten.
Wat een heerlijke plek! Ik zou er alleen graag een toilet bij hebben. Verder perfect. Wolin is een leuk stadje, heeft genoeg om een middag rond te dwalen. Tourist info zit in het museum gelijk over de brug rechts. Viking dorp is ook leuk.
Fijne rustige camping met prima faciliteiten in een mooi gebied en vlakbij het verrassend horeca-rijke dorpje Gingst. Ga vooral ook fietsen naar Ummanz! De mevrouw heeft inderdaad wat moeite met gelukkig zijn, maar daar lijdt de camping niet onder. Heerlijk een paar dagen gestaan.
Bergen mag dan een van de mindere plaatsen op Rügen zijn, deze camperplaats is de beste qua service! Alles is er en nog voor een acceptabele prijs ook en veruit de beste WiFi van héél Rügen, misschien wel van heel Mecklenburg.
Niks mis met de CP. Maar die Konigsstuhl slaat echt nergens op. € 9,50 betalen om bovenop een klif te mogen staan: tsja, dan zie je hem dus niet. Beter iets meer uitgeven en er met een boot vanuit Sassnitz langsvaren. Nog beter: neem de boot naar Dover, dat zijn hogere en mooiere kliffen. Côte Opale ook.
Ik was eerst op die andere waar iedereen zo lyrisch over is, maar ik vond de herrie van de weg niet om uit te houden. Dat is hier veel beter. Wel vind ik de WiFi waar Camper Smuikje zo enthousiast over is tegenvallen. Ik dacht, fijn, kan ik werken, maar het is langzaam, valt vaak uit en vanmiddag zelfs helemaal niks meer. Afstand tot stad, winkels, kwaliteit wasmachines etc. is allemaal perfect.
Fijne plaats. € 8 een prima basisbedrag. De havenmeester zit in het ronde kantoortje ná de leuke terrasjes. En in dat gebouwtje zijn ook de meer dan uitstekende sanitaire voorzieningen. Tip: het eerste terrasje heeft het beste gebak, het tweede het beste ijs en de 'bistro' aan de overkant van de haven de lekkerste bratwurst. Leuk stadje: de grootte van een dorp, de allure van een stad.
Ik stond hier begin mei uit nieuwsgierigheid gebaseerd op de beoordelingen. Het is een geinige camperplaats, anders dan anders. Zo te zien hebben broer & zus het restaurant ooit overgenomen van hun ouders en niets veranderd. Mevrouw stelt je aan haar broer voor als 'mein Bruder, der Chef', maar het is overduidelijk dat zij de baas is :-)
Ik heb hier vlak voor Pinksteren drie dagen gestaan. Heerlijke plek, centrum van de stad op korte fietsafstand. Havenmeesteres is een schat, alles is er, hoewel je naar sommige dingen even moet zoeken. Supermarkt Rewe en Aldi op korte afstand.
Deze recentie bevat geen tekst.
Een knusse camperplaats in een poezelig lief dorpje. Qua faciliteiten is alles er, maar voor alles moet extra betaald worden en uiteindelijk kom je dan op hetzelfde bedrag uit als wat andere camperplaatsen vragen. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen en uiteraard is de geschiedenis van de Dorfrepublik alleen al de moeite van het hierheen komen waard.
Deze recentie bevat geen tekst.
Dit is veruit de leukste camperplaats van Oloron en de enige met faciliteiten. En práchtig gelegen. Bakkertje heeft prima brood en heerlijke taartjes. Volgens de VVV kan je ook staan op Ave. de la Gare (bij het station), op Square Mgr. Daguzan (net naast de kathedraal) en Rue Mauco (vlakbij de VVV). Dat zijn echter alledrie niet meer dan vrij sombere mix parkings.
Prachtige locatie, zal in de zomer helemaal idyllisch zijn wanneer de platanen in het blad zitten. Alles wat nodig is, is aanwezig. Okee, waterleiding is kapotgevroren, maar de kraan achter het gebouwtje werkt wel. Leuk stadje, heerlijk brood bij de bakker. Enig minpuntje: de buuf vertelde dat zij vorig jaar september beroofd is. In combinatie met het fietsendiefverhaal: hier dus wel goed oppassen!
Uitstekende camperplaats: bewegwijzering, locatie, sanitair, wasmachines, drooglijnen, restaurant, broodservice, WiFi, alles uitstekend. Slechts één minpuntje: het restaurant gaat uit van het standaard camperstelletje. Kom je alleen, dan moet je na lang wachten zelf naar de bar lopen om aan te geven dat je wat wilt eten. De porties zijn dusdanig groot dat je alleen al teveel hebt aan twee tapas.
Wat een prachtige camping!!! Jammer genoeg konden we maar één nachtje blijven, maar ik kom zeker terug. En Chella was een onverwacht leuk dorpje!
Koude douche (ook mét muntje van de receptie ter waarde van 1 euro), matige hygiëne wat betreft al het sanitair, zeer onvriendelijke medewerkster in de ochtend. Maar wel héérlijk gegeten in het dorp!!!
Erg basic, maar prima gelegen ten opzichte van het vliegveld.
net nieuw, nog niet alles werkt. Mooie plaats, maar gratis? Nee: acht euro per nacht. Slagboom gaat open na langdurig registratiesysteem per automaat. Alles intoetsen t/m paspoortnummer en postcode aan toe. Betalen met creditcard. Maar locatie is uitstekend.
Prima! Leuk dat ze picknicktafels voor ons neergezet hebben op het gras :-)
De beheerder is inderdaad fantastisch: ik kon de CP niet vinden (je moet een stukje via een zandweg!) en belde. Hij kwam me gelijk op z'n brommertje halen. Ook de faciliteiten zijn prima. Stukkie minder hekje/bloemetje en een betere toegangsweg en hij krijgt een 9.
Uitstekende locatie om de prachtige stad te bezoeken. Goed bereikbaar, maar wel snel vol.
Ik was zó blij toen ik hier aankwam! Mijn navigatie gaf iets raars aan waardoor ik de afslag miste en door moest rijden. Inmiddels was het bijna donker en toen sprongen er ook nog eens twee gemzen van de rots zó voor de camper. Ging goed, gelukkig, maar narigheid ten top. En dan word je op deze heerlijk veiligvoelende camperplaats supervriendelijk ontvangen en kan je het mooiste plekje uitzoeken.
Sitecode: 12047
perfecte locatie voor een lage prijs. plaatsen zijn wat aan de krappe kant, maar ach .. Probeer ook eens het koffietentje aan de overkant van de straat. Leuke lui!
Ik stond hier twee nachten van 22 tot 24 oktober 2017. Alles prima tot we 's avonds om half acht, toen iedereen dus thuis was, onaangekondigd verrast werden door twee enorme kanonnen die insecticide over de hele camperplaats heenspoten. Ik leef nog. Nét.
prima pub en leuk dorp met prachtige kerk, maar de parkeerplaats is alleen geschikt voor kleine buscampers. Grotere campers kunnen beter terecht bij de Mary Tavy Inn een paar kilometer verderop. Hele goede farmshop bij de afslag naar Lydford vanaf de grotere weg!
Hele leuke camping, perfect sanitair, winkeltje, iedere plaats heeft zijn eigen pickniktafel!
Sitecode: 20202
Harford Bridge is de camping die je moet hebben.
Niet doen. Ligt aan de snelweg, ongezellig, meer dan een tikkie ordinair, geen omgeving, wel een wasmachine, geen droger. Van alles een beetje, niks helemaal.
zonsondergang en -opkomst bij een van de mooiste Abbeys van de UK. Is er nog iets méér te wensen?
z'n enorme reputatie en hoge prijs niet waard. heel erg aangeharkt, te weinig sanitair voor zo'n grote camping en na een regenbuitje moest de camper uit de modder getrokken worden. De pub in het dorp is vooral een restaurant en geen pub. Zelfde als de camping: meer reputatie dan kwaliteit.
Sitecode: 19626
de beste en leukste camping van Zuid Wales.
Ik stond voor tien pond naast de Castle Inn in Ramsey. Goedkoper, dichterbij de boot, prima douche & toilet en zelfs een wasmachine (geen droger).
Tien euro vragen voor een parkeerplaats en dan voor letterlijk alles extra vragen en dan nog de moeite niet nemen om je receptie en restaurant te openen ... tsja.
Prachtige camperplaats, perfecte ligging, alles ideaal, behalve dat het onveilig aanvoelt hè. Liever wat betalen en controle, dan dat je niet slaapt omdat het onveilig voelt.
Sitecode: 20152
Vriendelijke camping, lieve mensen, mooi ingedeeld, prachtig sanitair. De bus doet het niet meer, maar de tram is ook vlakbij, maar het leukste is lopen of fietsen langs de rivier. Heerlijke stad!
De plaatsen op het veld worden momenteel vernieuwd! Verder prima plek. Superdelux dat je gratis met de bus naar het dorp kan. Let op: de Imbiss op de hoek heeft onbespoten biologisch duurzame producten, de Italiaan is ronduit onvriendelijk als je in je eentje komt.
Sitecode: 19811
Fijne, rustge plek met alle nodige voorzieningen. Leuk dorpje, lekker brood bij de Landbäckerei (ook voor de betere ochtendkoffie met taart!), fijne milkshakes bij het café met de komische terrasi inrichting, heerlijk eten in de schaduwrijke biergarten van Zur Post. Mooi fietsgebied, lief kasteel.
Mei 2017, CP is afgesloten met een slagboom met een automaat waarop je moet aangeven hoe lang je blijft en of je wel/niet gebruik maakt van faciliteiten. Is verder een kale parkeerplaats, maar wel perfect gelegen t.o.v. dorp. Sta hier nu in m'n eentje, maar er zal vast nog wel iemand komen.