@Limania
- Hymer Crossover 570
- 2025
- Mercedes
22 grindplaatsen, glooiend en helemaal niet mooi aangelegd. De gemeente had het heft in eigen handen moeten nemen. Elektriciteit, water en afvalverwerking zijn inbegrepen, maar € 20,70 inclusief toeristenbelasting is gewoon te veel. Wat jammer, Bad Sachsa!
Fijne camping, eenvoudig maar heel relaxed! Het restaurant serveert heerlijke streekgerechten. We voelden ons er erg op ons gemak.
Wat een mooi wijnhuis! Drie generaties werken hier met veel passie. De plaatsen zijn geweldig, vlak naast de wijnmakerij. Alles prima! V/E beschikbaar. Beste wijnproeverij ooit. Het reuzelbrood van oma Luzie is gewoonweg verrukkelijk. Gulle wijnmakersfamilie! Heerlijke wijnen. Eerlijk en ongecompliceerd. Wij komen al jaren terug.
De plaats is, zoals eerder beschreven, heel mooi. Wat helemaal niet werkt zijn de sanitaire voorzieningen. Ze worden niet dagelijks schoongemaakt en alles wordt aan zijn lot overgelaten. Daar betaal je te veel voor! Erg jammer, want het restaurant en het hotel dat erbij hoort zien er erg goed uit.
Zeer mooie herberg! Gratis parkeerplaats (3 stacaravans) met mogelijkheid tot elektriciteit en water. We hadden een heerlijke maaltijd en werden zo hartelijk begroet. Een echte aanrader op weg naar Denemarken!! Wij komen graag nog een keer!
we houden van deze plek! De telefoniste en Jan, de serviceman, zijn super aardig en behulpzaam. Wij komen hier elk jaar samen met 5 campers! Veel plezier hier! Fietsen, turfboottochten maken, kano's huren, Worpswede verkennen!