@Limonty
Wat een geweldige plek direct aan Vindelälven met een zandstrand, toilet met oprit en commode. Afvalverwerking mogelijk. Zeer schone plaats. Heerlijk stil. Er is voldoende ruimte dus gezellig kamperen is niet nodig. Ook perfect voor honden
Een goede kleine schone plaats zonder voorzieningen maar om rustig te overnachten. Als je alles bij je hebt, is dat geen probleem. Goed uitgangspunt om het kleine historische stadje te bezoeken. 400m verder is een camping met een tankstation.
We stonden 2 nachten op oudejaarsavond, GRATIS. Riolering, vers water, cassette legen ook GRATIS en er zijn 2 zelfreinigende toiletten (geen papier) Geweldig strand op ongeveer 200 meter. Honden toegestaan . Veel dank aan de operators voor deze geweldige service in de winter
Heel groot en schoner! Plaats direct aan het park. Grote toiletvoorziening open van 10.00 tot 18.00 uur (beheerd door het park) Picknicktafels en speeltuin aanwezig. Rustig 's avonds/'s nachts. Wolfsgehuil gegarandeerd. De medewerkers van het berenpark zijn erg vriendelijk en bekwaam, het park zelf (honden mogen aangelijnd binnen) is zeer goed onderhouden en schoon en goed ingedeeld voor de dieren. Ook zeer geschikt voor kinderen
Een heel goede plek met een prachtig uitzicht op het meer Vänern en Vänersborg. De lokale bevolking vissen hier, wat u niet stoort. Bleef 2 nachten erg stil. Vanaf de brug hoor je alleen het verkeer als een zwak geritsel en vrachtschepen reden maar 1 op 2 dagen. Prullenbak beschikbaar zonder andere faciliteiten. Geweldige wandelpaden. Goed voor honden. Liep naar Vänersborg (heel mooi stadspark) (9km heen + terug)
Het dorpstransformatorstation ligt direct bij de twee parkeerplaatsen. We werden 's nachts twee keer (1.30 uur en 4.30 uur) telkens 1 uur gestoord door daar plotseling werk, met luide gesprekken en luide muziek uit de auto. Zonder deze verstoringen zou het zeker een goede nachtrust zijn geweest
een prachtig stukje natuur. veel dank aan de gemeenschap die dit mogelijk heeft gemaakt. U rijdt direct naar de eerste hut met open haard (hout aanwezig). de 2e hut met open haard (hout aanwezig) bevindt zich aan de rechterkant ca. 200m. De trein, die zelden passeert, stoorde ons niet. Al met al geweldig. Er zijn vuilnisbakken en picknicktafels
We hebben hier eind september 2020 2 nachten gestaan, een van hen alleen. Het is erg rustig 's nachts, we mochten zelfs weer het noorderlicht bewonderen. In het aangrenzende bos konden we nog volop veenbessen en bosbessen en paddenstoelen verzamelen. Geen voorziening, maar we hadden alles bij ons. Geniet van de zonsondergang met uitzicht op het water.
We stonden hier eind september 2020. Helaas stond bijna alles al in de wintermodus. Er was elektriciteit. De douches waren verwarmd en er was ook warm water. Alles was echter erg oud en groezelig. De drinkwaterslang werd duidelijk gebruikt om chemicaliëncassettes door te spoelen. De omgeving is erg rustig aan een meer. Goed voor honden om te rennen
Geweldige parkeerplaats, maar voor max. 6-8 Womos. Mooi aangelegd parkje met picknickbanken en barbecuestations. Droog toilet is schoon. Klein toevluchtsoord waar we overnachtten. Stond hier op 25/09/20 en kon me verwonderen over het zeer intense noorderlicht. Als de ruimte vol is kun je ook links op het grote plein voor de brug staan, maar daar is niets.
Stond hier alleen op 24-09-20, direct aan het meer. Onze honden konden ravotten op het strand. Geen aan- of afvoer, maar we hebben alles bij ons.
Waren hier op 23-09-2020, stonden alleen direct aan het meer. Hobbelige oprit door wortels. Als je alles bij je hebt, zul je genieten van de rust en eenzaamheid. Natuurlijke plek zonder iets.
Sitecode: 12004
Zeer leuke kleine plaats met uitzicht op het Mittelland-kanaal. Zeer aardige telefoniste. Er is ook elektriciteit. Als u geen V / E nodig heeft, is dit de plek om te ontspannen
Licht hellend gazon, in de regen kan het drassig zijn. Met 2 schone wc incl. Papier + handdesinfectans. Picknickbanken met 2 grote barbecues. Klein openbaar strand, zwemmen / zwemmen mogelijk.
Plaatsen (grind) verdeeld over 4 gebieden, direct aan zee. In het restaurant betalen 150 SEK betalen inclusief elektriciteit. Helaas, douche en toilet samen in een hut (2 van hen) zonder elektriciteit, die ook worden gebruikt door de restaurantgasten (in het weekend heel veel). Prachtig wandelen in het natuurreservaat Listershuvud
Een zeer rustige plek aan het meer. Zeer schoon toilet, kleedkamer, vuilnisbak. Je kunt rond het meer lopen. Zwemmen met steiger ook voor rolstoelgebruikers. Speeltuin + gazon. Tegen de muggen hebben iets. De lokale bewoner is erg vriendelijk. Vissen (met opmerking) met boot was geweldig. We komen terug
Begeerd op 8 plaatsen met gratis elektriciteit, direct aan de jachthaven. Met de fiets kunt u de stad verkennen. Tegenover is een restaurantmijl.
Wie alles bij ons heeft, zoals wij, zal zich goed voelen. Direct aan het meer op het gazon. Direct aan een straat met heel weinig verkeer. Zeer stil 's nachts. Picknickbank waar we konden genieten van onze maaltijd en de zonsondergang.
Direct aan de hoofdstraat met veel verkeer. Zeer goed voor V / E. Toilet schoon. Anders voor een gezellig verblijf voor ons absoluut niet geschikt
Grindplaats midden in de natuur. 3 WC + afval voor Naturumhaus op de heuvel, anders geen bevoorradingsmogelijkheden. Geweldig startpunt voor geweldige wandelingen. Vuur / barbecue met beschutting op het meer op 700 m afstand. Vissen verboden. Ik verbleef hier 2 nachten in mei 2019, top!
Een prachtige plek voor ongeveer 5 Womo (we waren alleen 16.5.19) gazon. Direct aan het meer (vissen) met kleine schuilplaats en vuurplaats en hout. Naast tafel + bank + barbecue. Droog toilet. Alles werd schoon gehouden door de gemeente. Men kan / zou een kleine obulus in de "spaarpot" gooien, bijvoorbeeld voor het hout. Leuk om het gastenboek te lezen over de afgelopen jaren.
Geweldige plek met nieuw gecreëerde grindpartijen, direct aan het meer, waar u kunt zwemmen en vissen. De renovatiewerkzaamheden in het algemeen zijn nog niet voltooid. 200 SEK / nacht inclusief elektriciteit + V / E. Restaurant + museum waren helaas gesloten, half mei 2019. Al met al een leuke plek om te verblijven.
Leuke kleine plaats op een open plek in het bos aan het meer, waar je omheen kunt cirkelen. Vuurplaats beschikbaar. Helaas was water nog steeds geblokkeerd. Als je alles hebt, zul je hier gelukkig zijn.
Had per ongeluk slechts 4 sterren gegeven. Want hier, natuurlijk, een soepele 10 !!!