@Linda-R
Lid van Campercontact sinds 2020
2017
Geweldige plek met goede wifi. Mooie rustige omgeving tegenover brouwerij.
Kwamen voor een korte blik, bleven 2 nachten. Zou langer gebleven zijn als we geen tank en cassette moesten legen. Bezoekerscentrum liet ons hun kraan voor drinkwater gebruiken. Grootste kolonie ooievaars in Duitsland, parkeren op gras tegels met veel groen en ook een beetje schaduw. Toilet goed, afvalbak staat in bezoekerscentrum op 30m. Zeer mooie huizen waarvan sommige producten buiten verkopen. Mooi fietsen op de dijken.
Briljante plek en Veri is een briljante beheerder. Hij gaf ons een rondleiding in de mooie stad en liet ons zien hoe we onze camper op de trein naar Bled krijgen! Zeer aan te raden, en de buren (3) geven je voorrang, als je ze tegenkomt op de toegangsweg.
Op 20 mei was de poort gesloten en geen idee of het zou openen. Kan permanent zijn?
Perfect in de lente als je een helling niet erg vindt. Groot open internet mooie oude stad, supermarkt tandarts apotheek net om de hoek. Auto's komen voor de restaurants voor de lunch 11 -3 dan diner 8-11 anders is het leeg. Met 7m zijn we een beetje te lang, dus geparkeerd in de lengterichting en gebleven 2 nachten
Parkeerplaats vult vroeg, maar leegt dan een beetje bij de lunch. Man bij de ingang liet ons bij een plek om achter de bomen parkeren. Hij wilde € 5, maar de parkeerplaats is gratis. Hij krijgt fooien van sommige mensen. Kranen zijn allemaal kapot of moeten schroevendraaier inschakelen. Wakker in de nacht door luid zingen en muziek maar waarschijnlijk een one-off. Veel campers kwamen en gingen maar we bleven alleen maar. Meestal geasfalteerd maar overloop is op ruwe grond.
Aardige eigenaren hebben een geweldig makkelijke 5 euro taxi naar het lokale treinstation voor Rome of een bus halen. Trein € 1,50. Landelijke vlakke grasrijke plek in ruw gebied in een schaduwrijke vallei, voelt mooi en afgelegen. Warm douche en toilet inbegrepen in de prijs met elektriciteit. Jammer geen internet of mobiel netwerk beschikbaar. Nieuwe prijs werd niet op internet getoond, zodat zij de webprijs vereerden. Geweldig verblijf!
Goed beheerde veilige site dicht bij het centrum. Elektriciteit € 2,50 of zo per dag en gratis douches en wifi. Wasmachine was duur, dus niet gebruikt. Sommige grotere plaatsen met ruimte voor het opzetten van tenten etc. Anna is kundig, vriendelijk en spreekt vele talen. Erg druk met wachtlijst eind januari Bekijk de ooievaars!
20 goede plekken officieel, maar veel campers parkeren in aangrenzende afval grond. ticket van de machine voor 's nachts, het wordt gecontroleerd in de ochtend. € 2 jeton voor de wasmachine bij de receptie als die open is en gebruik van de toiletten zijn gratis. douche is er voor € 2. water is gratis voor een cassette en een 2 € munt of een jeton voor zoet water. Intermitterend wifi, maar goede wifi beschikbaar in het zwembad cafe.
We moesten Mikki's zelf zien en het is briljant. Er is een mooie bar en restaurant en warme douches en wifi in de bar, hoewel de verbinding steeds werd verbroken. Een zeer vrolijke gezellige plek, en volledig open in eind januari