@LindaW
Lid van Campercontact sinds 2017
Echt een topplek, maar je moet er van houden. Rommelig ja, maar lekker ongedwongen. Staan hier al voor de zoveelste keer, voelt iedere keer als een soort van thuis komen.
Sitecode: 19583
Inmiddels nieuwe beheerders(jong stel), plek op zich is goed om Albufeira te verkennen. Douches waren wel warm maar van schoonmaken hebben ze ondanks klachten weinig kaas gegeten. Een emmer water over de vloer en dat was het weer, de subculturen die op de muren groeien moet je maar voor lief nemen.
Niks mis mee, ok er rijdt wat verkeer maar dat heb je thuis ook. Supermarkt en restaurants op loopafstand. Tip, ga eens eten bij Canthino Espagnol, vlakbij het marktgebouw, geweldig!
Hebben er een nacht gestaan, goeie plek om Oudewater en omgeving te bekijken. Konden zonder problemen weg komen. Wel wat verkeerslawaai helaas.
Gewoon een goeie camperplaats, water kan je wel innemen maar verder geen faciliteiten. Restaurant is uitstekend en niet duur, een 3 gangen menu voor €15, het lijkt Portugal wel.
Zo hoort het, keurig terrein, alle voorzieningen aanwezig, vriendelijke uitbater, mooi sanitair, vlakbij het centrum van Nunspeet, we komen zeker nog eens terug. Linda & Rico
Deze camperplaats doet zijn naam eer aan, camping Ideaal. Mooie omgeving, vriendelijke en behulpzame eigenaren, perfect. Satelietontvangst op de camperplaats is wat moeilijk vanwege de bomen, we mochten voor het zelfde geld op de camping zelf staan. Wifi is ook goed. Komen zeker een keer terug.
Inmiddels staat er een vuilcontainer, gratis staan kan nog steeds. Zijn hier op zondag aangekomen, toen lekker rustig, op maandag wat lawaai van de haven etc., maar dat is logisch. Bunkers en musea idd vlakbij.
Een camping vol met vakantiehuisjes, er zijn een paar plekken voor campers, zowel verhard als gras. Op het toiletgebouw staat dat de douches verboden zijn voor camperaars! Die betalen wel de gewone prijs natuurlijk. Overigens viel die wel mee, €12.06 pn incl. stroom en toeristenbelasting. Als je een wasmachine nodig hebt een goeie plek, anders kan je net zo goed op de cp gaan staan.