@Line51
- 2020
- Roller Team Grand garage M
- 2012
gebied gesloten vanwege werkzaamheden. alle gebieden in de omgeving zijn in aanbouw. goed gedaan aan de gemeenten 👎👎
zwart en grijs water afvoeren, wordt het water niet drinkbaar verklaard? Ik betwijfel of het kermisterrein ermee verbonden is!! Je kunt niet ver weg parkeren.
parkeren voor 5 CC's, we hebben een rustige nacht doorgebracht, kijk goed naar het bord dat het verboden is om in CC's te rijden op 200M, maar de parkeerplaats is voordat het 200M is, dus ga door en profiteer van gratis parkeren! grote dank aan de gemeenschap.
Ik raad 200% aan!!! 15€ all-inclusive en zelfs sympathie omdat heel erg vriendelijk en gastvrij, douche, wastafel, elektriciteit, afvoer van water. Ik zal zeker terugkomen.
profiteer van het toerisme, geen moeite om in het Frans te communiceren, parkeer als afval en een zeer onaangenaam welkom! lucky me, ik wil Sevilla bezoeken! anders zou ik weggaan.
heel mooi gebied. De locaties zijn qua oppervlakte ruim voldoende. Het is heel schoon. We hebben geen gebruik gemaakt van de toiletten en de douches. 23€ voor 2 personen. Mogelijkheid om ter plaatse te eten, avondmenu € 15/persoon: soep, hoofdgerecht en dessert.
dank aan de gemeente voor deze prachtige en gratis plek. Vriendcampincaristen aarzelen niet om de bedrijven te exploiteren om deze gemeente te bedanken voor haar investering om ons te verwelkomen.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
zeer warm welkom en vriendelijke eigenaar, de taarten gemaakt door Madame waren uitstekend. let op de door campercontact aangegeven locatie is niet goed. Ik raad je sterk aan
20€40 voor 24 uur en 14€ extra voor elektriciteit!! Van diefstal. Ik ga verhuizen naar andere, meer gastvrije regio's en die geen campers als melkkoe nemen.
2022
na reservering en telefonische bevestiging kwamen we aan en geen reservering !!! zeer slechte organisatie!!! en parkeer je in een ramp als vee !! dit is de eerste en laatste keer.