@Line51

Ja
2020

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

gebied gesloten vanwege werkzaamheden. alle gebieden in de omgeving zijn in aanbouw. goed gedaan aan de gemeenten 👎👎

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zwart en grijs water afvoeren, wordt het water niet drinkbaar verklaard? Ik betwijfel of het kermisterrein ermee verbonden is!! Je kunt niet ver weg parkeren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

parkeren voor 5 CC's, we hebben een rustige nacht doorgebracht, kijk goed naar het bord dat het verboden is om in CC's te rijden op 200M, maar de parkeerplaats is voordat het 200M is, dus ga door en profiteer van gratis parkeren! grote dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Ik raad 200% aan!!! 15€ all-inclusive en zelfs sympathie omdat heel erg vriendelijk en gastvrij, douche, wastafel, elektriciteit, afvoer van water. Ik zal zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

profiteer van het toerisme, geen moeite om in het Frans te communiceren, parkeer als afval en een zeer onaangenaam welkom! lucky me, ik wil Sevilla bezoeken! anders zou ik weggaan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

heel mooi gebied. De locaties zijn qua oppervlakte ruim voldoende. Het is heel schoon. We hebben geen gebruik gemaakt van de toiletten en de douches. 23€ voor 2 personen. Mogelijkheid om ter plaatse te eten, avondmenu € 15/persoon: soep, hoofdgerecht en dessert.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

dank aan de gemeente voor deze prachtige en gratis plek. Vriendcampincaristen aarzelen niet om de bedrijven te exploiteren om deze gemeente te bedanken voor haar investering om ons te verwelkomen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

zeer warm welkom en vriendelijke eigenaar, de taarten gemaakt door Madame waren uitstekend. let op de door campercontact aangegeven locatie is niet goed. Ik raad je sterk aan

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

20€40 voor 24 uur en 14€ extra voor elektriciteit!! Van diefstal. Ik ga verhuizen naar andere, meer gastvrije regio's en die geen campers als melkkoe nemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

na reservering en telefonische bevestiging kwamen we aan en geen reservering !!! zeer slechte organisatie!!! en parkeer je in een ramp als vee !! dit is de eerste en laatste keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Geen schaduw is onhoudbaar als er geen airconditioning is!!!, we zijn 2 uur gebleven. mijn Maar de geachte heer heeft ons de 24 uur laten betalen!!!!! vlucht!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

basic plaats, geen moeite om frans te spreken en daarentegen heel mooi strand (lagune) een half uurtje van de omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zeer mooie camperplaats, ruim en alle diensten voor 10 € 50 dag. ms handel in de buurt (vasteland, ldil, ect) Ik raad ten zeerste aan voor een paar dagen rust.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer correcte en schone plaats, rustig 's nachts en zeer vriendelijke eigenaar, op een steenworp afstand van zeer mooie fietspaden naar de stranden van Faro. Ik raad aan en 11 € per nacht met water, elektriciteit, grijs en zwart waterafvoer met wifi.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

grijs water, zwart water en drinkwater allemaal gratis bedankt inter markt.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

rotte weg!!! en niets bij aankomst!! niets

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

niets op deze plek! ! parkeren dichtbij.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer correcte plaats, wifi, water, grijs water afvoer en toilet en parking 48 uur, naast het restaurant La Marmita gesloten op zondag is er een grill met super vriendelijke mensen die Frans spreken voor 15€50 voor twee personen kan je lunchen en diner (gemiddelde eter) Ik adviseer als een stap.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

parkeerplaats verlicht en voorzien van een waterkraan (niet veel druk) videobewaking van de pizzeria, voor elektriciteit zie ik niets!!! rustige en vredige plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Hallo!! de campervrienden. geweldige plekken, geweldig uitzicht en alle diensten werken. Ik adviseer voor een tussenstop. bedankt aan de stad.