@Lisa-Pineapple
+ Ruime parkeerplaats met eigen overdekte zithoek + Staanplaatsen gescheiden door hagen, privacy + Elektriciteit direct ter plaatse en goed bereikbaar + Sanitair is een droom, zeer schoon, voldoende toiletten, douches en wastafels, radio werkt onopvallend + Goede gelegenheid tot afwassen + Nieuw zwembad en minigolf + Ontbijtoptie + WiFi
+ Vrije keuze van zitplaatsen + Prima startpunt voor een wandeling door Sucha Bella - Sanitair verouderd en afvoeren stinken soms - Douchen kost extra (1€/4 min.) # Elektriciteitsaansluitingen zijn beperkt, vroege aankomst aanbevolen # Sommige parkeerplaatsen bevinden zich op hellingen, oprijwiggen worden aanbevolen
+ Ruime kavels met elektra en kraan + Zeer schoon + Mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van de wellnessruimte + Gratis vervoer naar themapark Energylandia - Te weinig toiletten op de camping
+ Vriendelijk welkom + Ruime parkeerplaats op grind + Voldoende stroomaansluitingen + Bovengronds zwembad beschikbaar - De damesbadkamer* had waterschade, wat betekent dat er slechts 2 douches en 2 wastafels gebruikt konden worden, maar er wordt gewerkt aan reparaties
De camping ligt achter een boerderij met een kleine winkel (broodjes en een paar boodschappen). Alles is erg schoon, het sanitair is erg modern. Er is zelfs de mogelijkheid om een eigen badkamer te huren. Voor één nacht met camper en twee personen betaalden we 30 €. De omgeving kan te voet of met een gehuurde fiets verkend worden. Het waait erg op Texel!
De camping is erg groot met veel vaste kampeerders. Er is maar één sanitairgebouw voor iedereen, dat was niet zo schoon. Vanwege Corona is er wat desinfectie neergelegd, meer niet. We moesten meer dan 40 € betalen voor een bus en twee personen, want ondanks voorboeking was er maar één comfortplaats vrij. Het strand ligt op 1,5 km afstand, overdag vlogen er veel vliegtuigen laag over het plein.
Het kleine, gezellige plaatsje ligt achter een tankstation, naast een maïslabyrint en niet ver van het natuurgebied met adembenemende duinen. Er is een grote salon, een schone sanitaire ruimte m / v / d en ruime kavels. Voor een nacht met camper en twee personen betaalden we 22 €. Op verzoek konden wij, praktisch na een bezoek aan de Efteling, tot 22.00 uur arriveren.
De Lemmenhof is bijna perfect. je wordt vriendelijk begroet en krijgt alle informatie, ook in het Duits. Een nacht voor campers met twee personen kost € 21,50. We hadden vooraf gereserveerd vanwege Corona. De percelen zijn ruim en de grond is bestraat met stenen. Er is een broodjesservice. Het sanitair is een droom. Overal zeer schone, ruime en ontsmettingsfaciliteiten.
Zeer goede camping! We werden erg vriendelijk begroet en kregen een van de laatste stoelen op de dag. Er zijn enkele permanente campers, maar ook veel kavels voor reizigers. De sanitaire voorzieningen waren schoon, maar zijn 's nachts gesloten. Naast de deur is een café en een zwemgedeelte aan het meer.
Het Alpencamp is een verharde parkeerplaats direct naast een kleine kabelbaan. Buiten de kantooruren kun je daar staan, maar in de sanitaire voorzieningen krijg je alleen met code. Dan moet je hopen dat de buren de code hebben verraden. De toiletten waren niet erg schoon, maar functioneel. Voor een parkeerplaats is de prijs te hoog.
De plaats maakt een goede indruk. Alles is schoon en netjes. Het sanitair is niet het nieuwste, maar absoluut voldoende. U kunt broodjes bestellen.
Sitecode: 12029
Een zeer vertrouwde plek direct naast een café. De vierkanten zijn groot en vlak en zijn allemaal uitgerust met szrom en water. Er is slechts één toilet per m / w gedeeld met het café. De douchesituatie is niet ideaal. Er is een douche in de garage van de eigenaar, die gedurende de dag 2 € / 4 minuten kan worden gebruikt. Broodjes kunnen besteld worden. Geschikt voor een kort verblijf.