@Lisa_136
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 20 dagen geleden

Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Een heerlijke camping direct aan het meer, dus de locatie is echt prachtig. Helaas waren de staanplaatsen erg krap. Onze plek lag bovendien pal naast de pingpongtafel en de speeltuin, waardoor het de hele dag door erg lawaaierig en druk was. Over het algemeen voelde de camping een beetje verwaarloosd aan. Naar onze mening hadden de sanitaire voorzieningen grondiger en zorgvuldiger schoongemaakt kunnen worden.
April 2026
Een werkelijk prachtige camping – een echte aanrader! De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk, de staanplaatsen zijn ruim, de sanitaire voorzieningen zijn nieuw en er is waarschijnlijk het mooiste uitzicht. De camping wordt momenteel uitgebreid en er worden nieuwe staanplaatsen met een nóg mooier uitzicht gecreëerd. Dit brengt echter wel wat lawaai met zich mee, aangezien er doordeweeks veel bouwwerkzaamheden met graafmachines en ander materieel plaatsvinden.
3 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Wij hebben hier 4 dagen doorgebracht en kunnen deze plek van harte aanbevelen. Er zijn geen zitplaatsreserveringen, dus u kunt bij aankomst zelf uw meest comfortabele plek uitkiezen. Wij kwamen maandagochtend aan en konden gratis een zitplaats kiezen op de eerste rij met uitzicht op zee. (Volgens de exploitant is maandag vaak een wisseldag en dan heb je vast ook geluk) Het is lastig om door Sorrento te reizen vanwege het verkeer. Het is het beste om 's avonds en vroeg te komen :)
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Kleine, erg leuke camping.. de prijzen die hier worden gegeven kloppen niet helemaal. Wij betaalden in totaal €30 voor 1 nacht met stroom (2 personen). Het gebied eromheen is zeer liefdevol ontworpen en de toiletten/douches waren schoon.
De plaats is eigenlijk heel geweldig, direct aan de ingang van de Baltische Zee .. maar het is gewoon te druk voor ons. (Womo's moeten zo dicht mogelijk bij elkaar staan) Er zijn alleen strandtoiletten waar je voor 50 cent gebruik van kunt maken en een kleine douchecontainer. We parkeerden op de bovenste parkeerplaats verder weg van het water, waar minder campers staan maar ook geen elektriciteit. Zonde, je zou echt iets leuks van de locatie kunnen maken..
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden