@Lisette13
- Hymer Bmct600
- 2021
- Mercedes
Sitecode: 19179
Zeer goede ontvangst, schitterende plek aan de rand rechts in de hoek. Goed restaurant, menukaart in de taal van je land, wat een service. Delphi is met e-bike te doen en zeker de moeite waard.
een heel fijne camping, op loopafstand bij het Ancient Olympia en bij het dorp zelf waar verschillende restaurants en winkeltjes zijn. Het zwembad op de camping is heerlijk. De eigenaar is zeer gastvrij en behulpzaam . Wil je het oude Olympia gaan bezoeken is deze camping een echte aanrader
Heel vriendelijke ontvangst door ook engels sprekende receptioniste. Mooie ruime plekken voor campers voorzien van stroom . Het kampeerterrein is gescheiden van de huisjes. Er is een net sanitairgebouw . De doorgang naar het kampeerterrein is 3.50 m hoog en 3.00 meter breed.
wat een mooie camperplaats. Mooie ruime plaatsen, prachtig uitzicht, goede voorzieningen voor wie wil, maar in de eerste plaats wat een hartelijk ontvangst door Joop en Yvon. In geval van nood zijn ze er voor je. Top!!. Wij komen hier zeker terug.
zeer nette fijne camping met mooie, ook, grote plaatsen. Nette ontvangst. Je kunt zelf eerst je plaats uitzoeken afhankelijk van de grootte van je camper. Lekker restaurant, fijn zwembad, dichtbij grote supermarkt, dichtbij zee en waar ook 2 hondenstranden zijn. Aanrader!
mooie camping, vlakbij het centrum op loopafstand. Mooie grote staanplaatsen. Bij aankomst kun je zelf een plaats uitzoeken, en later melden bij beheerder. We konden zo lang als we wilden blijven staan. Minpuntje is de hond buiten de camping uitlaten.
camping ligt aan een zeer drukke weg. Oogt een beetje rommelig. Campers en tenten staan door elkaar. Wel vlak aan zee en haven
Fijne ontvangst , mooie ruime plekken, veel wandel- fiets mogelijkheden. de weg er naar toe is smal en ietwat moeilijk begaanbaar maar de plek zeker waard. Restaurant aanwezig , ook om af te halen. Wij komen zeker terug
als je van rust en ruime plekken houd is dit een prima camping. sanitair is wat verouderd , maar douches zijn prima. Op loopafstand van Peniscola. wij betaalde nu € 14,00 per overnachting incl. stroom en Wi-Fi eind januari.
goede ontvangst, zeer ruime staanplaats, centrum op loopafstand , ietwat gedateerd sanitairgebouw maar wel zuiver.