@Lisette1410
- 2021
Mooie compacte camping aan zee. Restaurants en supermarkt aanwezig. Ingang naturiste gedeelte via de hoofdingang van het park. Naturistegedeelte heeft eigen afgesloten deel. Google leidt je via een grindpad die niet op de camping uit komt. De weg gewoon volgen tot je bij de receptie van het park.
Deze camperplaats (en hotel) is niet meer in gebruik. Wordt momenteel als opvang voor asielzoekers gebruikt.
Een geweldige plek. Van hier uit een mooie wandeling gemaakt. Douche-toilet en keuken aanwezig. Wij hebben het lekker rustig gehad met 4 campers.
Gastvrij ontvangst en vriendelijke beheerders. vlakbij fietsknooppunten. Op 30 april aangekomen. Het was veel drukker dan de aangegeven aantal camperplaatsen (eigenlijk te druk). Na lozen van het toilet kon ik deze niet naspoelen. Dit zijn aandachtspunten voor de beheerders, die deze camperplaats pas geopend hebben.
Een hele CP. Aardige dame die ook de broodjes service verzorgt. Mooie locatie in de duinen en leuk strand tent vlakbij.
De camping is toe aan renovatie. Zeke r de douches/toiletten. Zeer verouderd. Het is top om vanuit de camping Porto te bezoeken op de fiets. 9km en je staat in de stad. Een aanrader is brasserie Salgueiros aan het strand.
Wij zijn hier even geweest. Hebben het historisch centrum bezocht, wat de moeite waard is. Er staat een camper die er vermoedelijk permanent staat. Voelde ons niet prettig, waarna we toch zijn vertrokken.