@LittleDuke2011
- 2017
- 2000
- Alkoof
Zeer mooie camping, goederen met de Womos en aanhangwagens, hier geladen met motorfietsen. Genoeg ruimte voor ons. Alles schoon en goed onderhouden. Service van broodjes in de ochtend en schoonmaak van de toiletten/douches etc. geweldig. Op loopafstand van de stad, ongeveer 700 meter. Alkes verkrijgbaar in de stad, van boodschappen, dranken tot bouwmarkten. Tours, of het nu per fiets, motor of te voet is, zijn geweldige opties. Niet alleen voor één nacht.
Helaas is het voor sommige mensen te ingewikkeld. Je hebt internet nodig en de verwerking van de betaling is niet de gemakkelijkste. Sommige mensen wanhopen en rijden weer weg. Je hebt ook een Visa-kaart enz. nodig, deze werkt niet met de EC-kaart. De SP is goed, alles is aanwezig.. Gaat de slagboom niet open na het invoeren van de pin, voer de pin dan een tweede keer in of voer deze 2 keer achter elkaar in.
We betaalden 185 kronen voor 24 uur Betaalmogelijkheden aan de automaat (ook in het Duits), of mogelijk via app. De drinkwatervoorziening bevindt zich rechts van de kaartautomaten bij de ingang. Elektriciteit gedeeltelijk aanwezig. Goed ingedeeld. Geen afvalstation aanwezig.
We verbleven hier voor een nacht. Betaalde 220 kronen. elektriciteit inbegrepen. Afvalstation momenteel niet bruikbaar. SP vrijgevig. Korte weg naar het stadscentrum. Winkels zoals Coop op loopafstand.Online betalen met creditcard.