@LittleLiberty2022
Het is niet netjes om een reactie te verwijderen die je dwarszit. Dus begin ik opnieuw: de camping is schoon. De toiletten zijn brandschoon, maar een tweede zou fijn zijn voor ieders comfort. Maar omdat er geen slagboom bij de ingang is, komen er op elk uur van de dag voertuigen binnen, dus het is er niet stil. Tussen een zeer luidruchtige scooter rond 3 uur 's nachts en een blaffende hond is het niet cool.
zeer nette camping 👍 rustig er is zelfs een hoekje voor schoonmaken en kleine reparaties aan de fietsen. goede prijs-kwaliteitverhouding € 15 voor 2 met elektriciteit
goede camping niet te ver van het strand. aan de andere kant zijn er in de sanitaire voorzieningen slechts 8 douches, 4 met warm water voor vrouwen en 2 voor mannen. de plaatsen zijn ruim.
op de 1e dag werden de toiletten en vuilbakken geleegd. Het is inmiddels 2 dagen geleden dat de toiletten zijn schoongemaakt en de vuilnisbakken niet zijn geleegd. jammer want het is goed gelegen nabij het treinstation richting Porto en Aveiro. het personeel van de receptie is vriendelijk. Wat het schoonmaakpersoneel betreft, we hebben haar slechts één keer gezien tijdens een verblijf van vier dagen.
zeer goede camping, pas op dat de prijzen niet up-to-date zijn. zij nemen ook de ACSI-kaart mee. de toiletten zijn echt heel schoon, het warme welkom van het personeel
subliem landschap zonder een warm welkom te tellen. we namen een bord charcuterie / kaas uit de regio voor 25 € en een wijnproeverij die ik ten zeerste aanbeveel
welkom als we aankomen. je betaalt later ha Ja ik begrijp het? de toiletten zijn in een deplorabele staat voor een 3-sterren. geen deuren op slot, vervallen. voor washulp vraag ik me nog steeds af wie de was laat wassen. positief punt de locaties zijn erg goed
in deze tijd van het jaar niet druk. de toiletten zijn betreurenswaardig smerig. Anders is de plaats leuk. geen schaduw jammer.