@Living-in-a-Box
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Geweldige camping. Keuze uit schaduwrijke of zonnige plaatsen. Goed formaat zwembad. Vriendelijke mensen bij de receptie. Bio Boulangerie ongeveer 7 minuten te voet bij de ingang van de stad doet "Pain au Chocolat" van wereldklasse en Croissants. Zou aanraden.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Bijna goed voor een nacht. Je zult snelweg- en treingeluid horen, maar het is draaglijk. Leuke wandeling langs de rivier.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Deze is voor doven. Je kunt de trein, de snelweg, vliegtuigen en elk ander soort verkeer horen dat je je maar kunt voorstellen. Het is extreem hard! Bovendien is het een parkeerplaats voor mensen die sporten. Voorkom!
Zeer goede Sosta met douches en Loo. Ideale overnachtingsplek om Mantua te bezoeken, als je daar de lawaaierige en dure sosta wilt vermijden. Mantua is slechts ongeveer 20 minuten rijden. Dit is een perfecte plek om te ontspannen. Kom met drinkwater want er is momenteel geen drinkwater op het terrein. Kleine mini-markt in Libiola tussen kerk en school, ongeveer 6 minuten. te voet.
Een camping hoe het zou moeten zijn. Goede wasblokken, vriendelijk personeel en zelfs gratis wasmachine en droger.
Vriendelijke eigenaar, schone wasblokken, prachtige omgeving. De weg is zo ongeveer hoorbaar maar 's nachts erg stil. Goede wifi.
Parkachtige omgeving met veel bomen. Vrij luidruchtig en druk. Busjes rijden hier tot vroeg in de ochtend in en uit. Goed dumpstation. Wasblokken kunnen schoner zijn. Ongeveer 20 minuten. loop naar het centrum van de stad wat geweldig is om te zien.
Vriendelijke eigenaar, rustige omgeving, schone wasblokken en rustig. Enigszins schilferige WiFi. Prachtig uitzicht op de eilanden. We bezochten in maart en er was veel ruimte. Zou het aanraden.
2018
Mooie weide naast een rivier waar je kunt parkeren waar je maar wilt. Rustige, vredige sfeer. Niet veel schaduw, dus het kan warm worden op een zonnige dag. Village heeft restaurants, een kleine kruidenier en een nieuwe Rewe-supermarkt op ongeveer 15 minuten lopen. Geen water was beschikbaar, toen wij er waren.