@LizedB
- Clever 540 for 2 Bud
- 2020
- Ander
- Buscamper
Het is 01:15 en het gekraak van het industrieterrein vlakbij deze parkeerplaats gaat nog steeds door. Om de 10 tot 15 minuten word ik weer wakker van dit lawaai. Ik heb dikke oordopjes, maar die helpen niet tegen dit geluid. Ik zal hier nooit meer verblijven. Over een paar uur begin ik aan mijn wandeling door Sevilla, maar ik weet dat een bonkende hoofdpijn en pure vermoeidheid al het plezier dat ik had kunnen hebben, zullen bederven. Mijn volgende stop wordt weer een rustige camping.
Een drukke maar zeer goed georganiseerde camping. Sanitair blokken prima schoongemaakt en alles functioneert zonder problemen. Heerlijk heet water om te douchen en zelfs heet water voor de afwas! Een speciale wasbak om je hond schoon te spoelen, is een fijne extra voorziening. Het tarief lijkt hoog maar ik sta hier voor het laagseizoen korting tarief van 25 euro per nacht. Wifi slechts 30 minuten per dag
Ik heb hele slechte reviews gelezen over deze plek dus ik was enigzins huiverig. We staan er nu twee dagen en het valt mij enorm mee. De toiletten zijn goed, schoon en er is zelfs wc papier. de douches zijn heet en je kunt lang genoeg douchen. Overal komt helder water uit de kranen dus geen vervuild water zoals ik gelezen heb. Wat wel als negatief is uitgekomen is de klacht over de herrie van de feestzaal aan de overkant. Dat is echt erg!!
Een hele fijne camping. De voorzieningen zijn schoon en netjes. Het personeel spreekt allemaal Engels en de mensen zijn byzonder vriendelijk en behulpzaam. De weg hiernaartoe is beschreven in een andere review als heel krap en steil. Wij rijden in een 6 meter buscamper met een bescheiden motor van 101 PK. Hiermee zijn wij zonder problemen boven gekomen en langs het tegemoet komend verkeer kunnen rijden. Deze camping is de moeite waard!!
Dit is een hele mooie plek. Tegen het Rucphense bos dus je loopt vanuit de camperplaats zo naar de wandelroutes. De hele camperplaats is schoon en netjes, uitermate rustig en stil. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Wij werden na aankomst verwelkomt met een pakket informatie over de omgeving en een uitgebreide rondleiding. Toen wij twee dagen later aan het inpakken waren, kwam de eigenaresse ons uitzwaaien.
Ik heb gereserveerd via hun site. Er moest een plek worden uitgekozen maar bij aankomst de volgende dag, was de camperplaats vrijwel leeg. De mail met de bevestiging kwam direct. De mail met de code voor het sanitair pas aan het eind van de eerste dag dat wij op de camperplaats stonden. We hebben van een andere gast de code voor het sanitair gekregen. Ik wilde een echte douche namelijk. Plek is prina!
voor 7 euro een fijne stille plek. Er kan electra afgenomen worden maar dat had ik niet nodig. Zeker voor herhaling
prachtige plek, uitstekend verzorgd