@Lizette
mooie rustige camping. satinair gedateerd maar zeer schoon. broodjes service. vriendelijke eigenaren. dicht bij het dorp Vrouwepolder. Mooie fietsomgeving
leuke en mooie camping voor campers. vriendelijke eigenaren die zeer gastvrij zijn. sanitair prima en mooi e plaatsen voor de camper. omgeving is wat minder om te fietsen. Urk is wel een leuk dorpje wat Volendams overkomt. verder een rustige stille provincie.
prima plaatsen op deze camping. behulpzaam en plezierig vervangende eigenaren. we begrijpen dat het sanitair wordt uitgebreid. dan kunnen wij alleen maar ondersteunen dat het nodig is. plezierig verblijf gehad met goede mogelijkheden om te fietsen in de mooie natuur en dorpjes. we komen zeker een keer terug
een caravan en camperplaats die sterk aan verbetering toe is. het positieve is alleen het reserveringssysteem. verder is het eigenaarschap onpersoonlijk en niet gastvrij zoals ze zichzelf noemen. onderhoud is absoluut nodig zowel van de camping zelf, bestrating en sanitair. de organisatie zal al haar tijd en inzet nodig hebben om het aantrekkelijk te maken. de foto's stralen de werkelijkheid niet uit. een zeer matig niveau terwijl er potentie is