@LoB
- 2009
Prima! Het laatste stukje weg naar deze plek inderdaad hobbelig. Vriendelijke vrouw die beetje duits spreekt komt naar je toe. je mag in euro’s of pools geld afrekenen.
Sitecode: 195681
Vriendelijk personeel, ruime plaatsen, de prijs die opgegeven is 150PLN klopt (dat maken we ook wel eens anders mee). Waarom drie sterren: de twee container units die als sanitair ruimtes dienen zijn vrouw onvriendelijk. Ze zijn gemengd en de douche is niet af te sluiten. Bij beide moet je in een smal paadje langs de urinoirs voor mannen. Waarom niet een unit voor vrouwen en de ander voor mannen?
Haal deze van de site want is gesloten!
Maand later en deze camperplaats wordt nog steeds bezet door dezelfde campers en auto als ook al in mei opgemerkt werd. Gemeente Lokeren doe er wat aan zodat het voor de echte passanten ook plezierig staan is op een verhard stuk.
Fijne camping voor doorreis. Zoek een plek en als de receptie open is om 16 u of 17 u betalen met cash geld. Pinnen kon niet. Geen 16 eu maar inderdaad 19 eu met ACSI kaart. Geen licht in de douches. En de douchestraal is zeer klein en kort van duur. Heel veel nederlanders.
Prima ruime camperplaats. De betaalautomaat is zelfs in te stellen op Nederlands. Dus de 6eu betalen is geen probleem met je bankpas.
Druk bezochte camping. Vriendelijke ontvangst. Er waren geen plaatsen meer met alleen electra dus kiezen uit “niks” of electra/water voor 3 eu meer. Laatste gekozen en moest 44 eu ACSI tarief afrekenen voor twee nachten. Water is een lachertje. Heel veel kraantjes op een leiding, op zijn frans. Douches zijn er genoeg maar geen lekkere straal. Soort spuitwater. Gedateerd sanitair.