@Lobbes
- 2025
- Carado T447 Halfintegraal
- 2019
Prima ruime staplaats voor de camper op verhard gedeelte. Zeer vriendelijk host die meedenkt. Ligging is mooi zo vlakbij het water en je kunt hier mooie tochten maken op de fiets. € 30,00 per nacht is niet goedkoop maar wat het echt duur maakt is de stroom. €0,81 per 1 Kwh. Betalen via euromunten aan een zuil. Dat is de prijs van een snellader aan de snelweg. Reken maar op zo’n €6,00 perfag bij normaal gebruik. Daarom 3 sterren
Wat een zalige rustige plek. Zelfs met regen is het heerlijk om dan wat te lezen, spelletjes etc. Sanitair is prima en aan de douche wordt gewerkt. Omgeving is landelijk. Je bent zo in Bocholt op de fiets via fietsbrug. Goede supermarkten en terrasjes. De eigenaren zijn supervriendelijk. Zeer de moeite waard wanneer je van rust houdt. Wel effe mailen of bellen voor een plek!! Hier gaan we zeker nog een keer komen!
Smalle plekken voor €30 pn! Te weinig douche/toilet voor 40 plaatsen. Stroom punten doen het op sommige palen niet. Onduidelijk info over slagboom gebruik. Er moet echt wat verbeterd worden door de nieuwe eigenaar. Kan echt een hele mooie camperplek worden. Want uitzicht is prima
Wat een fantastische camperplaats is dit!!! Heel gezellig opgesteld in plaats van recht naast elkaar. Ruime plaatsen met goeie stroom en keurige toiletten en douches. Harmke, de eigenaresse is ontzettend vriendelijk en denkt heel erg met je mee. Ze had zelfs voor elke camper een eclips brilletje geregeld. Dat is toch op een top service!!! Deze camperplek staat bij ons in onze favorieten. De omgeving nodigt uit voor prachtige fietsroutes.
Prima rustige plek voor een evetuele doorreis. Toiletten en douche zijn dik voor mekaar. Zeer vriendelijke eigenaar. Lekker wijs uitzicht. Blokzijl zeer de moeite waard voor een bezoekje en te genieten van het gestuntel van boten bij de sluis. Heerlijk op een bankje kijken naar de diverse schepen die voorbij komen of op een terrasje. Is ongeveer 10 minuten fietsen.
Leuke camping en leuk ontvangst door de Nederlandse eigenaresse. we hebben 2 dagen heel lekker rustig gestaan in de buurt van het sanitair op een veld naast de hoofdcamping. Sanitair is prima en schoon maar is gedateerd. Van de hoofdweg hebben we bijna geen last gehad. Ook hebben ze er heerlijk (soft)ijs. Naar het centrum was voor ons te ver lopen (3km)Prima camping voor paar nachtjes.
nou…reviews kunnen dus verschillen. wij konden op een klein plekje staan omdat een Zweed vond van 2 plekken 1 te maken. Maar ook toilet en douche vies klam en erg verouderd. We trokken onze conclusie en vertrokken
wat een heerlijke canping! Ruime plaatsen aan het water, zeer schone en nette was/douche/toiletgelegenheid. Petra de eigenaresse is heel spontaan en gezellig. Het eten in Bistro Beaucoup de BlaBla is aan te raden. kortom we hebben er twee dagen heel gaaf gestaan. We komen zeker terug. Aanrader!!!

Rust…. dat is wat deze camping kenmerkt. Er zijn inderdaad veel zalmvissers die hier hun geluk komen beproeven. De toiletten zijn nieuw en schoon. De douches heerlijk gewoon. De dichtstbijzijnde Spar is op 10 min. rijden ri Trondheim. Voor een nacht met camper inderdaad NOK 250 incl. stroom en douchen. Vandaag door naar Zweden.

Toegegeven; het uitzicht is geweldig. je hoort de E6 wel maaja das niet heel hinderlijk. het is een kleine camperplaats waar je 360 NOK betaald per nacht incl. stroom. Da’s stevig aan de prijs gezien de voorzieningen die best ok zijn, maar best oud en wat buiten de camperplek gelegen. Daarentegen is de supermarkt en een hele goeie Pizzeria (Napoli) op loopafstand. En voor 285 heb je een reuze pizza die meer dan genoeg is voor 2 personen.
Wat een plek om te staan zeg. Geweldig uitzicht over het fjord. Het weer zit ook erg mee moet ik zeggen. Sanitair is uitstekend en de plaats met stroom voor 360 NOK vind ik op z’n plaats. Als je op tijd bent (rond 14.00) is er plek zat en ook aan het water. Later stroomt het echt vol en is het gezellig druk.
Zeer rustige camping die voornamelijk uit vaste gasten bestaat gezien de bijgebouwen naar de caravans. We stonden op het gras naast de sanitaire voorzieningen. Die zijn erg schoon. Alleen de douche werkt niet met het muntje. Per nacht NOK 250 inclusief stroom en goed werkende WiFi. Er is altijd plek en gezien het grote grasveld klopt dat ook wel.
Als je niet reserveert heb je geen plek. En duur! 7 km verderop perfecte plek voor sek 200 met schone voorzieningen en stroom
Keurige ruime plaats voor je camper. Even bellen om te checken voor een plek is aan te raden. En ontzettend aardige eigenaren en hele schone voorzieningen. Douche is zalig! echt een aanrader voor 1 of meer nachten. sek 200 per nacht incl stroom