@Lobke321

8m
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

leuke boeren camping goed sanitair ruimen plaatsen vriendelijk ontvangst krijgt een info map waar alles in staat van omgeving tot Dokter enz 20 minuten fietsen naar Deventer wij komen zeker terug Gr Johan en Margriet

mooi camping ⛺️ groote plaatsen en vriendelijk ontvangen Sanitair netjes en schoon wij hebben hier 3 dagen gestaan met camper voor €53,00 met hond 🐕 Als je in de buurt bent zou ik deze camping zeker aanraden topper Kasteel is leuk om te bezoeken 👌🏼🇫🇷 🏰

kleine gezellig camping lekker zwembadje En sanitair is mooi en schoon Bar was niet open al genoeg verdient van het jaar ha ha Mooi dorpje bakken , Super U mooi kasteeltje Je kunt er gerust heen 👌🏼

Sitecode: 20183

veel te duur voor deze camping ⛺️

mooie onder houden camping wij stonden om 15:00 uur voor het hek Dan moet je een tel nummer bellen dan komt er een lieve dame naar de receptie En gaat het hek open De camping kost €18,60 zonder stroom met stroom komt er €6,00 bij per dag hond 🐕 is gratis ? sanitair super en schoon water en lozen kost niets wel drukte van de weg Dorpje is leuk maar niets te beleven

leuk kleine camping Erg gastvrij sanitair in orde alleen druk knop voor Douche Beek kun je in Vissen en zwemmen ook met kajak maar beek is te laag nu wij komen zeker nog eens terug Fam Spijker

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima Camperplaats naar stad lopen is te doen ongeveer 20 min kost nu 19 euro incl stroom water kost 0,50 Brugge is leuk 🥰

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima voor één nacht prijs klopt niet €13,00 per nacht geen € 11,00 sanitair mag wat vaker schoon gemaakt worden voldoet wel 👍

prima camping schoon en leuk bij het Chateau is een Bibliotheek binnen geweest erg leuk 🥰 komen zeker nog eens terug

Mooie kleine Camping onder de bomen veel schaduw en geen stroom voor aan wel camping is tussen twee wateren in Kunt er met camper goed staan vriendelijke ontvangst betaald ook wat er staat nieuwe sanitair gebouw super restaurant was niet meer open wel in seizoen aanraden wij komen terug

prima camping voor overnachting schoon en voldoet aan alles weg oversteken en je zit aan het meer kost 18 euro met hond en belasting. je kunt een magneet kaart pakken op welke plaats je gaat staan en daar kun je de slagboom mee openen s’morgens moet je afrekenen op dag vandaag vertrek

prima camping mochten staan waar we wilden vragen wel meer voor de overnachting dan 8 euro er komt stroom bij er komt belasting bij en wij hebben dan een hondje mee totaal 2 nachten 38 euro zonder bon haha veder alles in orde hoor sanitair prima en gezellig mensen op de camping 👌🏼

prachtige Camping schoon sanitair erg aardig ontvangst normale prijs niet zo als in Millau wandelen en fietsen kun je hier en je zit 6 km van de stad af Een aanrader deze camping 🏕

prima camping aan het water wij hebben hier twee dagen gestaan vriendelijke mensen jammer dat het zwembad al leeg was om deze tijd van het jaar erg stil en een mooi dorp zeker de moeite waard om te bezichtigen Een aanrader

deze plek is niet zo mooi wel voor een overnachting voor langer verblijf kunt u beter naar de camping gaan bij het voetbalveld en zeker het dorp bezoek gezellig en leuke winkel als ze open zijn op ze Frans

veel te duur voor een camping slechte sanitair zonder gouden kranen ha ha

prima camping vriendelijk ontvangst dicht bij stadje zeker de moeite waard om te bezoeken sanitair is goed zwembad top in de buurt goed te fietsen en wandelen 👌🏼🇫🇷

wij hebben hier 3 dagen gestaan super kan hier heerlijk fietsen leuke winkel in de buurt niet altijd open maar dat zijn we gewend in Frankrijk als ze 5 euro verdiend hebben gaan ze dat eerst opmaken ha ha veder leuk camping veel Spanjaarden / Duitsers op vaste plaatsen sanitair is wat verouderd maar wordt regelmatig schoongemaakt strand is verlopen 10/15 min in heel los zand erg vermoeiend wij komen zeker terug hier

vandaag aangekomen je kunt op de plekken gaan staan die verhard zijn Mevr komt geld ophalen in de avond Erg mooi en rustig lekker in de beek / afkoeling was hier vandaag 33 Gr dus wel nodig wij komen zeker terug 🇫🇷🍇🍷

prima Camperplaats wel even pasje uit automaat kost 5 euro kan je in heel Frankrijk 🇫🇷 mee door op camping Car park Is wel goed geregeld met slagboom en er wordt niet ge zoemend met prijzen wat er staat betalen je Je moet samen diender stroom 😉

lekkere Camping aan de Loire schoon sanitair rustig en mooi zwembad ruime plekken vriendelijke gast heer en je kunt er goed fietsen 🚴🏻‍♀️

Ga hier niet heen plekken kosten hier 35,00euro per nacht staat 16,00 euro klopt niets van misschien in het naseizoen goedkoper nu niet 19/8/2021 Gr johan

super plek erg rustig mag gaan staan waar je wild schoon sanitair en vriendelijke mensen een topper

heerlijk camping schoon en lekker rustig komen zeker nog een keer terug 🇫🇷🥖😎

super mooie plekken en mooi meer ook om te zwemmen vissen en schoon sanitair wel ver naar dorp 5 km

Heerlijke camping lekker ruim

Prachtige plek totaal nieuw misschien iets te duur maar je hebt alles inéén en 10 minuten lopen en op het strand

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima plaats alles is er top en normale prijs

Prima plek voor een overnachting. Alleen 1 paal voor 2 stekkers . Zorg dat je altijd een splitter bij je hebt , dan kunnen er meer mensen van de stroom gebruik maken.

Leuke camping eenvoudig maar schoon kan hier goed fietsen , kano , jammer dat deze camping maar tot 30 september open is.

Een aardige mevrouw , probeerde zelfs in het NL te praten. Je mag zelf een plekje zoeken waar je wilt staan. Je zit wel aan een drukke weg , niet te zien van de camping wel te horen. Sanitair is vernieuwd ziet er keurig uit.

Was niet echt duidelijk hoe je hier in kwam. Maar aanbellen , daarna kwamen de bewoners, deze mensen alleraardigst en leuk ontvangst. Voor een nachtje is het zeker te doen. Wel aan een drukke weg. Mooi uitzicht naar de watermolen.

Voor een overnachting prima te doen veel ruimte en gratis stroom , in gymzaal wordt lesgegeven,hoor je de muziek niet vervelend ,weg wel druk rond 18:00 uur en s’morgens

Prima camping mooi uitzicht lekker zwembad kan er wandelen sani is wat veroudert Franse WC

Mooi natuurgebied waar deze camping is, je kunt je hier goed vermaken met vissen , zwemmen , wandelen, komt geen mens tegen . Camping is geen top 10 maar netjes sani is schoon

Prachtig camping / camperplaats, sani wat verouderd maar schoon met leuk dorp met bakker en goed restaurant , oud klooster met kerk uit 1877 zeker de moeite waard

Voor 1 nacht is het goed . Mooie ruime plaatsen. Elektriciteit is niet overal op de plekken.

Sitecode: 20243

Prettige mensen, mooie ruime plaatsen.

Prima plek voor één nacht kost 8€ met stroom, je zit in het centrum langs haven, stroom is zoals op zoveel cas niet in orde, drukke weg nachts valt het mee

Wij zijn hier 12 Augustus 2016 geweest prima plaatsen geen stoom wel WC leuk Meer waar je lekker in kan zwemen en vissen leuk restaurantje voor een hapje

Erg mooi en netjes.