@LoboGitano
Lid van Campercontact sinds 2019

Afgezien van het feit dat de aangename plek mooi is gelegen in het centrum van de leuke stad, biedt het ook een specialiteit die nergens anders te vinden is: direct naast de deur is er een meermaals bekroonde programma-bioscoop, die het bekijken waard is, en zijn filmaanbieding voor iedereen Een kijkje waard!
Voor een plaats in de buurt van een stad, heeft hij alles wat nodig is: camperservice, een paar stroompunten, duidelijke scheiding van de rest de parking, redelijk rustig 's nachts. En de vergoeding van 10 € geldt voor 24 uur, niet alleen tot middernacht zoals onlangs beweerd.
Aangename rustige plaats onder hoge bomen met alle voorzieningen in het gebied. In geval van regen moet blijven op de verharde wegen.
Prachtig gelegen rustige plek met alle voorzieningen. Direct aan het riviertje Medem, ideaal om te kanoën. Het dorp heeft twee bakkers.
Deze plaats lijkt op dezelfde als beschreven onder sitecode 19069 (red. dit zijn twee verschillende locaties). Kosten SEK 150 op 10 juni 2014. De faciliteiten zijn goed, de plaatsen zeer krap. Voor de omgeving is de plaats is te duur.