@Locke76
- 2020
September 2026
18 foto's toegevoegd · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een werkelijk heerlijke plek om een paar dagen te verblijven! We moesten een tussenstop maken en konden, na voorafgaande afspraak, om 22:15 uur op de camping aankomen. Supervriendelijke gastheren en een prachtig onderhouden terrein met alles wat je je maar kunt wensen. We komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een heerlijke plek om te ontspannen. Als je geen zin hebt om de vele trappen naar het strand te beklimmen, blijf dan gewoon lekker bij het zwembad en kom tot rust. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het eten in het restaurant is een aanrader. Een kleine tip! Neem de veerboot naar Portoferreiro in plaats van Rio Marina. Wij moesten met onze camper van 7,40 meter over steile, bochtige en smalle wegen rijden, wat soms best een avontuur was.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een werkelijk prachtige plek om te ontspannen met een adembenemend uitzicht, perfect om te genieten van de rust! We kwamen hier per toeval terecht nadat onze auto pech had gekregen. Iedereen die op zoek is naar echt heerlijke, regionale gerechten, zoals bijvoorbeeld een ongelooflijk smakelijke gebraden wildzwijn, moet zeker restaurant 'Radl Rast' in Hamelburg bezoeken. We zijn er al twee keer geweest en gaan volgende week terug als de auto weer is opgehaald bij de garage. Een absolute aanrader!!!
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Een prachtige en perfect onderhouden camping! De terrassen bieden een adembenemend uitzicht over de baai. De sanitaire voorzieningen werden meerdere keren per dag schoongemaakt. Het personeel was ontzettend behulpzaam en attent. We werden bij aankomst en vertrek naar onze staanplaatsen begeleid, omdat sommige toegangswegen vrij smal zijn. Het heerlijke, rustige strand is perfect om te ontspannen. Dit alles voor € 33 per nacht voor twee personen en een kleine hond. ...
5 foto's toegevoegd · 26 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een fantastische plek die we spontaan kozen als tussenstop in Pisa voordat we naar Elba gingen. Iedereen was ontzettend vriendelijk en het heeft alles wat je je maar kunt wensen. Er is zelfs een zwembad en de toren ligt op slechts 10 minuten lopen. Voor €20 per nacht voor twee personen en op zo'n centrale locatie is het gewoon een aanrader. We zouden er zeker terugkomen!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We waren er gewoon op doorreis en stopten even op deze camping om een paar uurtjes te slapen. Alles wat een kampeerder nodig heeft was er, maar slapen zat er niet in! Het leek erop dat er op vrijdagavond autoliefhebbers samenkwamen om met hun mooie auto's te pronken en luidkeels te schreeuwen, zonder zich ergens iets van aan te trekken. Ik dacht echt dat er iemand helemaal door het lint ging op de camping, te oordelen naar het geschreeuw van de vrouwen! We voelden ons er erg ongemakkelijk.
We hadden op korte termijn telefonisch een mooie plek gereserveerd, zonder te reserveren, en dat ging vlekkeloos. Uitstekend uitgerust en prachtig gelegen, ideaal om te fietsen. We komen graag terug in de toekomst. De familie Hintz uit Cux
Een oase van rust! Een hele fijne camping. Met alle voorzieningen die je hartje begeert. De beheerder is supervriendelijk en behulpzaam. We kwamen spontaan omdat er nergens een plek vrij was, en we hebben er absoluut geen spijt van gehad. We komen zeker terug naar deze camping als we er de volgende keer weer zijn. Groeten, Familie Hintz uit Cux