@LoesFranse
wat een geweldige camping!! het is wel even een uitdaging om over een smal pad (breedte voor 1 camper) er te komen, maar als je niemand tegen komt geen enkel probleem haha. De camping is heel compact en voor zo’n 10 campers plaats maar heeft alles. Mooi door zn eenvoud, alles is keurig verzorgd. Er is goed sanitair, een klein zwembad (kost 2,50 pp staat er bij de receptie), lozen chemisch toilet, waterslangen. En een hele aardige eigenaresse.
heerlijk rustig. er is een toilet gebouw maar, oud/vies en alleen franse sta toiletten en urinoirs. er staat een prullenbak en flessenbak. grijs waterput is dicht, kun je niet gebruiken
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
geweldige camping! 4 personen. en electriciteit 60 euro wel aan de prijs maar rustige prive plek en onbeperkt douche. in gloednieuw sanitair. 5 minuten lopen naar het strandje wat aan de camling ligt. Heerlijk verblijf gehad!!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

let op, aan de haven zelf (zeezicht) kun je niet meer staan, er is vandaag ook een extra bord geplaatst verboden voor campers. Wij hebben er één nacht gratis gestaan, vlak voordat het bord werd geplaatst. 100 meter verderop wel veel officiele camperplaatsen, wel betaald (170 kronen per nacht incl electriciteit). Een douchekaart kun je er apart bij kopen voor ca 10 kronen per douchebeurt. Goede uitvalsbasis voor vele activiteiten in Kopenhagen.