@Loesje
- 2007
- Hymer Compact Anders
- 2014
deze SVR camping is echt de slechtste in de 17 jaar dat we kamperen. je staat naast een open geitenstal, die ongelooflijk stinkt, de airco staat de hele dag te loeien, het sanitair is uit de jaren ‘50 van de vorige eeuw. En dan nog €22,50 per nacht durven vragen. Ook nog hele dag overlast van de bouw van een nieuwe schuur. Mijdt deze camping: ongezond!!!!
de camping is helaas gesloten. Het sanitairgebouw wordt eerst gerenoveerd, daarna misschien weer open, maar de eigenaresse kon niet zeggen wanneer dat zou zijn.
Wat een vriendelijke ontvangst! En wat een héérlijk rustig plekje, tegen het bos aan, volop wandel-en fiets mogelijkheden. Schoon sanitair en ruime plaatsen. Diepenveen op loopafstand en Deventer is een kwartiertje fietsen. Kortom: súper plek!
Helaas: sanitair is vies, er zijn slechts 2 douches, plekken om te staan zijn vol kuilen. kortom te duur: €22,00 per nacht incl stroom. we raden deze camping niet aan.
Heerlijke rustige camping met veel verrassende objecten. Aardige beheerders en supermarkt in Maasbree op 10’ fiets afstand. Goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Zeer schoon sanitair.
Rustige camping. Sanitair in deze Corona-tijd uitstekend geregeld: je kunt je inschrijven hoe laat je wil douchen. Nooit meer dan twee tegelijk. Het sanitair is ook heel schoon. Verse eitjes bij de receptie. Prachtig gebied om te fietsen en Groesbeek is vlakbij voor de boodschappen.
Heerlijk rustige camping, ruime plaatsen, speelplek voor kinderen, zwembad, restaurant/bar, sanitair inderdaad gedateerd maar werkt prima. Kraantjes op diverse plekken in het gras. Zeer vriendelijke ontvangst. Toegang tot de rivier de Aine: heel romantisch! Wij betaalden voor 2 personen incl. Stroom: €18,00.
Prachtige camping. Ruime plaatsen, schoon sanitair, vriendelijke ontvangst, goede wifi. En vlakbij de bushalte naar de stad: nr. 18. In de stad zijn enorm veel bouwwerkzaamheden. Als je daar doorheen kijkt, kun je er heerlijk winkelen en eten. En musea in overvloed. Komen hier zeker terug!
Prachtige camping, ruime plaatsen en superschoon en modern sanitair! Op loopafstand van het strand en plaatsje met mooi kasteel. Supermarkt aan het begin van de straat. Heel stil. Wel prijzig: we waren hier in Paastijd, dus hoogseizoen. Dan moet je minstens 3 nachten staan. Maar we mochten ook 2 nachten blijven en kregen met onze NKC kaart toch korting. 35 pond per nacht. Zeker de moeite waard.
Fantastische camping met mooie camperplaatsen. Vlakbij een pub, waar je heerlijk kunt eten. En langs het kanaal is een wandelpad naar het stadje. Ongeveer 30’ lopen. Zeer vriendelijke ontvangst en schoon en verwarmd sanitair.
Rustige plaats met alle faciliteiten en vlakbij de haven voor oversteek naar Dover. Helaas was het restaurant op de hoek gesloten. Wat mij betreft mogen er meer camperplekken worden gecreëerd.
Toplocatie, zeker nu alles is vernieuwd. En dat voor een goede prijs! Wandeling naar oude centrum 20 minuten. Geen last van trein- of busstation. Verder alles aanwezig qua faciliteiten. En wij stonden kaarsrecht! Eenmaal kaartje aangeschaft is heel handig. Wij gebruiken die van twee jaar geleden nog steeds.
Sitecode: 42097
Ik sluit me aan bij onderstaande reviews. Echter als je met de fiets naar Soria wil, zul je tegen het verkeer in op een drukke autovia moeten fietsen en pas later kan je eraf. Wij zijn terug gegaan en zijn met de camper naar het stadje gereden, dat niet echt noemenswaardig is. Dus de volgende ochtend weer vertrokken, want je staat echt in een uithoek. Niets te fietsen of te wandelen.
Fijne rustige camperplaats langs de rivier de Tarne. Op loopafstand van het plaatsje Gaillac met prachtig oud centrum en veel winkeltjes en restaurants. In Brens zelf was alles gesloten op zaterdagmiddag. Voor 4 campers stroom maar plaats voor zeker 10 campers. De moeite waard! Gratis en ook plek om vuil water af te voeren en toilet te reinigen.
Heerlijke rustige plek, niet ver van de snelweg. Alle voorzieningen en goed restaurant op korte loopafstand. Veel schaduwplekken en overal stroom.
Fijne rustige camping met mooi sanitair. Veel schaduwplekken. Goede wifi en zeer vriendelijke ontvangst. Tien minuten naar beneden lopen en daar gaat de trein naar Genua. 24-uur ticket voor al het openbaar vervoer voor €4,50. Prachtige oude historische binnenstad: de moeite waard!
Sitecode: 19104
Ik sluit me aan bij de vorige review. Alsof je terecht komt in de 50-er jaren. En geen lawaai! Heerlijk plekje en elke dag gratis een meloen en een espresso!
Prima camperplaats met veel schaduw. Entree is even lastig, maar de werkwijze staat in vier talen duidelijk aangegeven: parkingcard kopen voor de gewenste dagen, betalen met je debitcard en voilá: de slagboom gaat open. Jammer dat de sanitaire voorzieningen dicht zijn.
Prima plek, alles aanwezig en op loopafstand van aardig stadje.
Prima gratis camperplaats op loopafstand van gezellig plaatsje. Zelfs free wifi! Top! Alleen geen electriciteit of sanitair.
Camping is veel te duur €53,00 (!) per nacht voor de geleverde faciliteit: smalle, kleine plekken. Neem lange stroomkabel mee en reserveer tijdig! Centrum op de fiets goed bereikbaar.