@Loewieke

2000

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

mooie camping. op loopafstand van het meer.. hou er rekening mee dat je hond daar niet aan het meer mag. prijs klopt niet. wij betaalde 68 euro voor 2 nachten.. camper en 2 personen. laagseizoen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

ik geef maar 2 sterren omdat je maar een klein stukje strand hebt. 34 euro in het laagseizoen is het niet waard.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

mooie plaatsen. reken bij de prijs 7euro voor 5A stroom. rivier op loopafstand .

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

mooie plaatsen..douche en toilet kraak proper. wij betaalde 54 euro voor 2 nachten eind Mei. verder niet veel te beleven.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie groote plaatsen.douche zijn niet warm. heel de nacht geblaf van honden in de buurt, om gek te worden. genoeg eten en drinken voorzien want in het dorp is niet veel. wel een goede bakker.zwembad pas open in juli.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

beetje duur sorry

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

veel te duur voor wat het is. sorry

4 voor de ligging en het vriendelijk onthaal. douche en wc gratis... als je er u wil wassen .... vies vuil en stinken . je kan maar voor 2 dagen betalen.

beheerder is vriendelijk. je staat wel een stapje van alles af. wij staat hier van 1 november tot 5 november. alles dicht echt doods. plaats 17€ met stroom. douche en water nog appart te betalen. plaatsen zijn smal. maar te doen buiten het seizoen. anders weinig plaats om een stoel te zetten.

wat een mooie plaats. en rustig... hier komen we zeker terug. winkel op 1km.

prima voor 1 nacht. verder niet veel te beleven. prima fietsen naar Delft en Rotterdam

wat een leuke plaats. hier komen we zeker terug.

dicht bij het dorp en rivier. spijtig dat het meer op een camping gelijkt. hier staan ze zelfs met tenten en caravans. als daar geen controle op is... 14euro voor een nacht op een camping 45 euro.. goedkope vakantie voor de caravans met kinderen die hier heel hun verlof doorbrengen.. mensen met campers kunnen doorrijden daar ze alle plaatsen innemen. spijtig..anders gaf ik 5 sterren.

laat je niet vangen aan de prijs wat hier staat. wij betaalde 80 euro voor 2 nachten. veel lawaai van de baan. honden liepen hier los rond. douche zijn oud.. maar redelijk proper. ik vind dat er eerlijke prijzen op campercontakt moeten staan. dus 30 euro voor camper met 2 personen... 6 euro stroom . 3,50 voor een hond en 2 euro toeristen tax. .dit is het zeker niet waard.

2 sterren voor de ligging aan het meer. moeilijk in het water geraken daar er geen strandje is maar grote rotsen. het sanitair is vies bha. als hier controle zou komen konden ze volgens mij onmiddellijk sluiten. grasplein is vol putten.. makkelijk is het niet. goed voor 1 nacht.. ik kom hier nooit meer. 22.44 euro vind ik erover voor dit.