@Loftikus
Lid van Campercontact sinds 2020
Er is alleen een groot grindgebied (ook geen weide voor tenten) De prijs is nu verhoogd naar 2500 IKR / persoon. Zoals meestal het geval is in de hooglanden - geen elektriciteit en geen afval
grote glooiende grindplaats in juli 2021 kost het Ikro per persoon
We waren hier op 7 juli. De politie heeft de plaats gecontroleerd. Overnachten wordt niet getolereerd, wat begrijpelijk is omdat de camping ernaast ligt.
De prijs van 49,40 SFR voor 2 personen inclusief elektriciteit (begin september) is ok, omdat je gratis gebruik kunt maken van het hele openbaar vervoer en verschillende bergbanen. Een absoluut nadeel is dat tussen 11 en 15 uur de plaats niet bezet is en men daarom ook de Kurkaarten niet van tevoren krijgt om die dag nog te gebruiken.
De toegang tot de camping is beperkt tot 3,50 m omdat u onder de spoorlijn door moet. Helaas is dit nergens van tevoren vermeld.
Gesloten van 25.6.18.1918 vanwege een festival in Bilbao - gratis alternatieve ruimte in het congrescentrum (BEC)
Zeer mooie goed onderhouden CP met schoon en goed sanitair. Om het lange zandstrand zijn ongeveer. 800 meter door een niet-spectaculaire plaats.
Niet gemarkeerd als een parkeerplaats en je kunt het nauwelijks bevestigen 👎👎👎
Vriendelijke ontvangst bij de receptie - maar helaas hadden we met een langere Womo tegenover de auto pleinen recht op straat en hoewel het gebied voor kampeerders bijna leeg was. Andere Womos werden naar de voorkant van de straat gestuurd. Anders ligt tegenover het prachtige zandstrand op slechts een paar 100 meter van de cafés en restaurants van het dorp.
Waren er op 26.2.19 en er is geen SP. De plaatsen - voor zover de sneeuw opklaart - zijn expliciet voor gasten van het hotel. Ook op de homepagina van het hotel staan geen overnachtingen vermeld voor Womos.
Waren hier om 21.00 uur 's middags. Helaas is de plaats volledig bezet door auto's.
Pitch in de badkamer op een grindplot zonder V + E. Zeer stil. U kunt fietsen op een aangewezen fiets gemakkelijk ongeveer 8 km naar Ulm.