@LoftyOne
De CP was prima, met verzorging, campers tot 9 meter mogelijk, achterin veel bomen. Mühlenmuseum de moeite waard, al was ten tijde van ons bezoek niet alles toegankelijk, motormuseum misplaatst in klokkenpalast naar mijn mening en erg duur, niet ons ding. Plaatsje zelf niet bijzonder wel netjes.
Er was nog plaats maar men zei dat alles gereserveerd was, later was niemand meer gekomen, het vrijblijvend reserveren is dan ook prut, reserveren als camperaar is zowieso not done! Op de parkeerplaats stonden we ook prima voor 6 euro, met het rumoer viel het nog best wel mee, wel eens op luidruchtigere plaatsen gestaan, Autostadt ZEER de moeite waard!, zeker een halve dag rondgestruind!
We stonden erg relaxed, verzorging prima (niet op de CP maar op de parkeerplaats), campers tot 9 meter mogelijk. Plaatsje met oude grandeur en goed spaans restaurant, prachtige palmentuin en leuke dierentuin met als hoogtepunt de brulapen, ook hoorbaar op de CP!, leuk!
prima CP, betaling met zuil beetje stroef (zal wel aan ons liggen), goede verzorging, mooi plaatsje, en het Corvey bezocht, mooi!
mooie en ruime camperplaats, goede verzorging, douches en wc aanwezig (hoeft voor ons niet), Korbach op zich niet bijzonder, wel een mooie fietstocht gemaakt naar de Diemelsee.
Mooie rustige ruime CP, kleinschalig met 12 plekken. Veel wandel en fietsmogelijkheden, supermarktje in het dorp met leuk pleintje met leuk terras en restaurant. goede bereikbare verzorging met afvalcontainer net buiten de CP.
erg rumoerig, teveel plaatsen gemaakt gezien de beperkte ruimte, waarom maakt de organisatie de binnenkom niet iets ruimer en het gat na de slagboom mag vlak gemaakt worden, verder niets mis mee. gunstig gelegen om Arles per fiets te bezoeken.
José hartelijk bedankt voor je hulp hedenmorgen bij het afrijden van de camperplaats. Veel succes met het verder uitbouwen van je mooie recreatieplek!!
camping minder geschikt voor grote campers, wij pasten niet door elk straatje (oppassen voor bomen) en we pasten niet in hoogte bij de ontzorgingsplek. Wel mooie plaatsen, correkte ontvangst, een supermarkt met veel spul, en een kapper, restaurant, zwembad, sanitair zuiver maar krap en massaal.
volgens ons is het dorp nog onder constructie, er wordt volop gewerkt om het aantrekkelijker te maken, gewandeld naar het kasteel maar dat was ook nog niet klaar. De CP was niks mis mee, inderdaad (te) goedkoop, prima voorzieningen, water afgesloten, langs een soort park gelegen met sportgelegenheid.
Behoorlijk wat semi vrachtwagen parkeerplekken voorbij gereden alvorens we hier aankwamen. Mooie veilige (regelmatig voorbijrijden van politie) plek, wij pasten maar net tussen de boompjes (oppassen bij 350 hoog), mooi stadje met mooie stadsmuur s’avonds
Een camperplaats zoals hij hoort te zijn; ruim, makkelijk inchecken, goede voorzieningen, veel info omgeving en zonder wc en douches (!), prima.
Niet helemaal duidelijk of het een camping wil zijn of een camper-stelplaats, ik denk een camping met alle voorzieningen zoals douche en wasmachine ed. Persoonlijk vindt ik niet dat een stelplaats zo luxe moet zijn, je hebt tenslotte alles zelf bij met een camper. leuk plaatsje en veel wandel en fietsmogelijkheden.
Meer dan alleen een door-reis camping. Heel veel fiets en wandelmogelijkheden. Met trein naar Salzburg mogelijk. Bergen is net levendig genoeg met goede italiaan, ijssalon en goede supermarkt. ook bijna geen dauercamper, dat is uniek voor duitse campings 😉 en verfrissend.
prima overnachtingsplekje, mooi uitzicht, inderdaad aan doordaande weg maar het geluid wordt gedempt door een beekje, dus rustig!
functioneel veilig en rustig overnachten, gebied/dorpjes langs de route national, d.w.z. helemaal kapot gemaakt door de vrachtwagens
veel fransen die er zo te zien langer verbleven, mooi aangelegd en aangeplant, verzorging met grote camper niet aan te rijden, plekken net iets te krap, 8,35 meter ging net, 2 xxl plaatsen waren al bezet. levendig plaatsje met mooie oude gebouwen en gefietst op de voie verte naar Olarges, erg mooi en oud/authentiek plaatsje
volgens de site zou het open moeten zijn vanaf pasen, wij zijn aan de gesloten poort geweest op 9 april, niks geen briefje aan de poort, zag er wel mooi rustig en groen uit.
prima plek, voor grotere campers prima te doen, leuk dorpje, mooie wandeling gemaakt en gefietst naar Lagrasse, V+E buiten de slagboom
normaal wuiven wij een beetje achtergrondlawaai wel weg, maar dit was wel een beetje te gortig, ingesloten terrein waar continue werd aan en afgereden door vrachtwagens die gingen laden/lossen bij de goederentrein. Er is wel altijd plaats denk ik. Plaatsje niet bijzonder al zal het in de zomer wel druk zijn aan het strand.
heerlijk rust als je net uit de drukte van Spanje komt. Het monotone geluid van de fabriek is perfekt om in slaap te zoemen. Mooie fietstochten mogelijk over de Voie Verte. Het dorpje is best leuk maar kent helaas veel leegstand door de vergane glorie van de bad thermen.
daar gestaan met een nacht met storm en regen, maar prima om te overnachten, wel wat rumoer van het voetbalveld
ben er alleen gaan kijken…..ziet er prima uit, tip voor de eigenaar maak de entree wat aantrekkelijker en ruim de resten van de camping op zodat je niet geneigd bent om te draaien alvorens op de CP geweest te zijn
rommelig, parkeren kris kras door elkaar, wachten tot iemand de voor dan wel de achterkant van de camper eraf rijdt, niet onze plaats
alles aanwezig en ook altijd plek. Lorca met fiets goed te doen, veel winkels. Modern winkelcentrum langs de fietsroute. In het restaurant lekkere pizza gegeten, de XXL uitvoering was wel aan de grote kant.
inderdaad het sanitair is behoorlijk verouderd (wel schoon), en inderdaad 90% zijn vaste bewoners…..maar een hele fijne relaxte uitvalbasis voor de omgeving en Torrevieja te verkennen, en inderdaad heel vriendelijke uitbaters……
voor de omgeving 5 sterren (wandelgebied) de parking als overnachting was tot 22.00 uur een beetje onrustig, daarna prima geslapen
ik woonde vroeger in een dorp met 1600 inwoners, daar was helemaal niks. Hier wonen ruim 200 mensen en ze hebben een winkeltje, een bar cq. restaurant, gemeentehuis (met aardige dame), diverse speelvelden, een dorpsplein met fontein, een museum, een zwembad, een sportcomplex…..en een fantastische camperplaats waar inderdaad de poetsdame al werd gesignaleerd!. een dikke merci voor deze gemeente !!
leuke weg ernaartoe, schitterend uitzicht, helaas hadden wij s’nachts harde wind (beetje onrustig geslapen), de slagboom werkte niet bij het verlaten, maar de mevrouw aan de telefoon deed de slagboom omhoog al begrepen we elkaar niet, dus zal wel vaker voorkomen en we hadden al betaald anders kom je hem niet op:)
we stonden eerst prima op de originele CP, later verhuisd vanwege het straatlawaai (omdat iedereen ging) naar de parkeerplaats welke wat rommelig was. Het plaatsje en vooral de brug uiteraard prachtig!
mooie zuivere veilige camperplek, schitterende wandeling gemaakt naar de waterval met de lava stenen, geen verzorging
betaling onduidelijk (helaas niet gelukt), bewegwijzering mag iets beter zichtbaar. Matige verzorging (gelukkig maar 1x per week nodig), goede uitvalsbasis om Vic te bekijken, geen plaats met het wow-gevoel
prachtige plaats, volledige goede verzorging, helaas kwamen we aan in de regen (wel nog wandeling naar het kasteel gemaakt). De dag daarna scheen de zon en was het een stuk levendiger in het plaatsje
prachtige rustige plek, geen voorzieningen behalve afval, schitterende wandeling naar het kasteel
prima te lopen naar het mooie plaatsje, toeristisch, mooie fijne afgebakende plaatsen, werkt toch altijd het beste, campers tot 9 meter, goede verzorging.
druk bezochte prima plek, 9 meter camper wel echt de max. In de zomer waarschijnlijk (te) druk, keurige verzorging, net als alle camping car parc plaatsen
leuk plaatsje (in de winter niets te doen uiteraard) en prima plek, gelukkig zijn de beschutte hagen net gesnoeid anders is het wel erg krapjes met 8 meter 30
zeer nette plaats, dorpje valt een beetje tegen……fijn dat ook in de winter je normaal water kan pakken (bij vrijwel elke camping car parc)
in december is de verzorging en betaalzuil buiten werking, fijne rustige plek, mooie wandeling via het (gesloten) heimatmuseum via het vrij toegankelijke dierpark (prachtig dat dit in stand wordt gehouden, zeker een donatie doen) via het Sparrenburg kasteel naar het gezellige altstad gedeelte via het universeel inwisselbare nieuwe stadsdeel, prettige kerstatmosfeer!
prima plaats, in de winter kun je ontzorgen en water pakken (met gieter) in/bij het wc/douche gebouwtje (wel onlogisch aan de andere zijde bij de parkeerplekken van de auto’s), veilig gevoel, stadje niet bijzonder maar het kasteel is uiteraard de trekpleister (mooie ambiance in december) en mooi wandelen rondom Bad Bentheim!
prachtige locatie, mooi wandelen, superplek. Alleen de stelplaats loopt erg af en de verzorgingsplek blokkeert een beetje de toegang, mekkeren op hoog niveau. Voor campers tot 8.50 meter
fijne en ruime CP afgescheiden met heggen, goed onderhouden en goede verzorging, betaling volgens het principe van vertrouwen!
zeer probere en veilige stadsplaats, stadje genoeg te zien en te doen, blijven ons verbazen dat veel mensen problemen hebben met de slagboom van Pas D’etapes, af en toe het pasje opwaarderen en je kunt weer vooruit, zo simpel kan het zijn
Sitecode: 101914
Pass D’Etapes dus altijd goed, mooie ruime plekken, beetje scheef, voormalige municipal (sanitairgebouw ook op zijn “municipals’ maar die gebruiken we niet) leuk levendig plaatsje en ook nog een les plus beaux village een stukje verderop met een mooie wandeling, de Mistral zal gelukkig niet altijd waaien
vriendelijke ontvangst, mooi gelegen, mooie omgeving voor te fietsen, goed sanitair, zwembad en restaurant mooi maar niet getest, net als veel andere campings wat minder op campers ingericht.
prachtig rustig gelegen plaats, in slaperig dorpje, V+E tikkel ouderwets maar functioneel, super U op loopafstand, bakker en pizzaboer aanwezig, Frankrijk ten top!
De plek is op zich prima. Maar….de beheerder van een cp achter een slagboom waarvoor men stageld vraagt moet ook zorgen dat de sanizuil in orde is en dat er dus drinkwater beschikbaar is.
Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg over de CP.
pass etappe dus altijd goed, fort van Sedan de moeite waard
inderdaad superplek, alles voorhanden, geen last van de weg. de “Himmelsteig” wandeling erg mooi!! Komen nog eens terug voor de andere premium wandeltochten
De zuil geeft helemaal geen water! 2€ erin en nog steeds geen water. Waardeloos.
juiste prijs 16,82 iedereen maakt ruzie met de slagboom, onbegrijpelijk, zijn wij nu zo slim of zij zo…..? (citaat van bekende trainer) mooie plek bij een nog mooier plaatsje, ook nog mooie (maar zware) wandeling gemaakt over de berg naar het meer
mooie overnachtingsplek, 2/3 mooie wandelingen uitgezet bij cirque, prima zuil, ik mis alleen een vuilcontainer ofschoon dat er 300 meter verder in het dorpje een inzamelingsplek is
prima, veilige (!) overnachtingsplek voor 1 nacht, weg hoorbaar maar niet vervelend, voorzieningen prima, 4 grote plekken (9 meter camper kan probleemloos) en nog wat schuine kleinere plekken, aanpalende “fabriek” niet hoorbaar, gemeente mag wel de bladeren wegblazen, de jeu de boulesbaan wordt inderdaad fanatiek gebruikt, zal wel het enige vertier zijn in het dorp 😊
3 dagen prettig gestaan, gewandeld naar Dax en gefietst naar het meer, sobere voorzieningen maar die gebruiken we toch niet, mooi groen met verharde stukjes als het nat is, fijn!
fijne plek met goedwerkende slagboom/zuil, goede voorzieningen, opgesplitst in 2 gedeelten, 1 dichter bij de haven en 1 wat verderaf, drukke recreatieplek wat totaal niet stoort, fijn gefietst en gewandeld naar de abdij.
sfeervolle plek, 4 stuks (wij stonden met 5, stoort niet) leuke verlichte brug, leuk dorpje maar weinig te doen, voorzieningen nemen wij meestal niet mee in beoordeling omdat dit niet van belang is met een autarke camper, wel afvalvoorziening, prima!
voor ons een doorreis en terugreis locatie, leuke ontvangst, grote plaatsen, zuiver, en goede wasmachines en drogers. leuke fietstocht gemaakt naar kustplaatsje, in het plaatsje zelf is niet veel te doen, wel een bakker (2) en een supermarkt(je)
kleine plaatsen, rommelig, schaduwdoeken onhandig, spoorlijn achterzijde, desolaat gelegen, wel op loopafstand van boulevard
water niet goed gescheiden, mensen gebruiken de vulslangen ook voor de wc, cp (nog) beetje kaal , functioneel prima voor 1 nacht, wel mooi fort op de berg, stadje niet bijzonder
inderdaad water niet goed gescheiden, beetje rumoerig, men moet ook de boompjes een beetje bijhouden (lees: snoeien), verder erg goed plekje en vooral het stadje is de moeite waard
dorpje niet bijzonder??, wij vonden van wel, erg authentiek, vooral de rekken van het stierenrennen. verder 2 goed uitgezette wandeltochten en goede voorzieningen, top!!
erg sauber en ordentelijk (beetje te), zien en gezien worden met dickschiffe en wat iedereen bij heeft, prima voor 1 nacht, niet ons ding
fijne prettige ontspannen rustige camping, vriendelijke ontvangst, voorzieningen ok, Mojocar prima bereikbaar te voet, de boulevard ook per fiets, wel even een bult op en af. lagere prijzen bij langer verblijf
lekker rustig, bankje erbij altijd goed, geen stroom wel gratis water, mooie wandeling gemaakt naar Parc de Talls, de plaatselijke pizzaboer was helaas al een tijdje over de kop.
rustig, mooie natuur, goed wandelen