@Loka58

Betrouwbare reviewer

2016

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vlakbij de 61. Schone en ruime plaatsen aan het park. Restaurants en bakkers op loopafstand. Grijs water en toilet inbegrepen in de prijs. Schoon water en stroom is tegen betaling.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Goede en ‘s nachts rustige gratis plaats in het centrum. Steek de straat over en neem de trap naar de altstadt. Leuk om even rond te wandelen. Restaurants en bakkers in de buurt.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heel fijne camping direct aan de Ossiachersee. Vriendelijke ontvangst, prima sanitair. wij betaalden 146 euro voor 4 nachten (camper 2 personen en stroom per kWh). Ernaast een paviljoen aan het meer voor koffie, aperitief en kleine kaart.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

parkeerplaats. niet meer en niet minder. betalen in het restaurant. wij bleven 2 nachten. dichtbij centrum, dus dat is prettig.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Toch 4 sterren. Sanitair is oud. Toen wij er ruim 20 jaar geleden waren was het nieuw en er lijkt niet veel aan gedaan te zijn sinds die tijd. 2x per dag schoonmaak. Receptie erg vriendelijk. Lokatie prima. Ondanks dat het begin september nog erg druk was toch plaats. 4 sterren voor locatie en prijs die aanzienlijk lager is dan bij de meeste campings in Kroatië. Wij betaalden nog geen €30 euro per nacht voor 2 personen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima plaats. 2 nachten gestaan. wel geluid van trein en weg, maar de rivier hoor je ook de hele nacht en dat is rustgevend. Prijs slechts €2,50 per dag (van 6 tot 15 uur). De automaat doet het buiten die uren ook niet. Elke ochtend controle, waarbij personenauto’s die er s’ochtends al stonden alsnog bekeurd worden. Sanistation werkt, behalve drinkwater. Op een paar passen van het centrum, waar o.a. restaurants en ook een supermarkt zijn.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima gratis plaats om Passau te bezoeken. Geen voorzieningen. Passau makkelijk te bereiken op de fiets. We waren er in de laatste week van augustus en er was ruim plaats.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima camping aan de Donau. We waren hier eind augustus en bleven 6 in plaats van 2 nachten. Enthousiaste 80 jarige uitbater en ook uitbater van de Gasthof ernaast, waar je prima kunt eten. We hadden 1 van de weinige plaatsen met uitzicht op de Donau. Sanitair was nieuw in de jaren 70 of 80, daarna weinig aan gebeurd. Wordt wel goed schoongemaakt, maar je ruikt het toch. Fietsen langs de Donau en een paar wandelwegen de berg op.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een heel fijne camping. Hartelijke (Nederlandse) ontvangst, ruime plaatsen, prima sanitair en mooi gebied om te wandelen en fietsen. In plaats van 2 bleven we 6 dagen. Ook nog korting op de sauna.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 91993

Wat een mooie plek. Halverwege en op 750 meter van de 2e etappe van het Pieterpad. Vriendelijke ontvangst. 12 euro en dan is er ook nog een toilet beschikbaar. Aanrader, maar let op : slechts 3 plaatsen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Afgelopen weekend 2 nachten verbleven. Keurig onderhouden en rustige camper plaats met ruime plaatsen. Vriendelijke eigenaar die het terrein verantwoord inricht en onderhoudt. Mooie omgeving om te fietsen. Naast recreatieplas de Langspier. Behalve afvalbakken geen voorzieningen.

Prima camping. Prettige ontvangst en uitleg. Faciliteiten wat armoedig, wel 2x per dag schoongemaakt. Wij bleven 3 nachten ook al omdat onze vouwfietsen de 2e dag werden gestolen ondanks goede sloten/extra slot aan hek. Werd al voor gewaarschuwd op camping dat er een bende actief is. volgende dag (vergeefse) zoektocht op Verona fiets. men is gewaarschuwd!

om Bergamo te bezoeken een prima en veilige plaats. basis sanitair, maar het werkt. uitermate vriendelijke en behulpzame staf. met OV zo in de stad. Aanbevelingswaardig.

Wij waren al eens op deze prima en rustige camping in 2021. Vorige week voor 5 nachten teruggekomen. Sanitair geheel vernieuwd en prima in orde. Rechtreeks vanaf de camping een duik in het Lago Maggiore. Baveno heeft een fijne promenade en veel restaurantjes. Tip voor aperitief met lekkere hapjes: Comestibile vini e affini, delicatessenwinkel waar je ook wat kunt drinken aan de via Monte Grappa (waar anders).

Nadat het vorige week overal erg druk was,l in noord Italië op 23 september gemakkelijk een plaats gevonden op deze kleine camping aan het meer. prima plaatsen, toiletgebouw prima voor elkaar. douche betaald (€1,10 voor 5 minuten redelijk warm water). Vriendelijke ontvangst. Ook koffie of drankje te verkrijgen bij de receptie.

parkeerplaats. geen voorzieningen. niet aangegeven dat je er mag overnachten. wel gedaan naast de ingang van het restaurant, dat gesloten leek te zijn. pizzeria op loopafstand en koffie bij al cortiletto, in het “centrum”. zeer rustige nacht gehad.

prima overnachtingsplek. Geen voorzieningen. Plaatsen zijn niet waterpas😀. Bakker en Grieks restaurant (Dyonisos) op loopafstand.

Prima plek. Na de vernieuwing ook prettiger ervaring om te staan. En dat voor 7 euro per 24 uur. Achteruit inparkeren mag voor de gemiddelde camperaar toch geen probleem zijn. Goed gedaan Breda!

Sitecode: 81921

Fijne camping met ruime plaatsen met prachtig uitzicht op de Kochelsee. Vriendelijke medewerkers. Lekker eten in het restaurant. Sanirair erg verouderd. Warm douchewater met 50 cent munten. Je staat in het douche water van een ander en dat is jammer. anders 5 sterren.

Fine overnachtingsplek. heerlijk rustig. Restaurant Gleis 3 op 100 meter met lekker eten. Iets verder staan de vijftiger jaren wagons nog voor het oude station. Open van 10 tot 22 uur toilet open op die tijden. Douche echter niet meer.

Prima plaats. Ruime plaatsen en sanitair voldoende en schoon. je krijgt een gastenkaart voor de bus. daarmee kun je naar Schönau, maar bijvoorbeeld ook naar Salzburg (6€ pp toeslag). Bij aankomst uitgebreide uitleg over camping en mogelijke trips. Kortom: aanrader.

Prima plaats aan de Isar. je loopt langs de rivier naar het stadje waar je prima kunt eten en genieten van veel mooi geschilderde vakwerkhuizen. ondanks overvloedige regen geen problemen met de ondergrond. Tarief €1,50 per uur te betalen bij de betaalautomaat (gewoon met pin).

Deze plaats is gewoon beschikbaar. we stonden er mat meerdere campers. aan de omgeving zijn de gevolgen van de watersnood in 2021 nog goed te zien. aanrader is Ahrweiler dat mooier is dan Bad Neuenahr. Aanrader is Marktbrunnen aan de Marktplatz. heerlijk terras en kleine kaart, maar lekker eten. de Camper Stellplatz is momenteel nog gratis en heerlijk rustig. Geen voorzieningen. Veel fietsers en wandelaars, heel vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 92052

Zoek je een plaats met meer dan prima voorzieningen en mooie omgeving, dan ben je hier op een het juiste . Zie andere reviews voor details. Top.

heel fijne camping met vriendelijke ontvangst, broodjes service, zwembad . Ruime plaatsen. Achterop het terrein heerlijk rustig . Eigenlijk jammer om alleen als doorgangscamping te gebruiken. Mooie natuur die per fiets , eventueel met enthousiaste gids Jean-Michel Barbier van Echappee Nature, te fietsen is. Eigen fiets of elektrische fiets van de gids. Wij komen nog eens terug.

ziet er niet heel chique uit, maar prima plaats voor camper. Er staan ook caravans. Lijkt niet heel goedkoop, maar: rustige plaats, zeer goed, continue schoongehouden sanitair, direct aan zee, winkel. Wat wil je nog meer. Wij bleven 5 nachten en raden deze plaats zeker aan.

Sitecode: 19226

Fijne plek op doorreis. de plaats zelf is bijzonder want aardig in verval. Avond eerst op aperitief op de “flaneerplaats” van Calatyud genomen en daarna gegeten bij Lio Tapas. aanrader!

Sitecode: 19957

prima camping. de camperplaats ernaast is dicht, maar de voorzieningen daar (lozen water, nieuw water en toilet) zijn nog wel in gebruik. we waren hier toen het 42 graden(!) in de hittegolf. er stonden direct aan het meer gelukkig zodat we daarin konden verkoelen.

prima ontvangst, groeide plaatsen en op de fiets naar Laredo, dat niet zoveel voorstelt, behalve als je van strand houdt. camping is aanrader om even tot rust te komen. met Asci, zonder stroom betaalden we 20 euro.

camperplaats in 2021 opgeheven. camping met zelfde naam prima alternatief.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plaats voor stadsbezoek. we komen er dan ook regelmatig. Let op waar je gaat staan. De camperstrook is aangegeven. Ga je iets verderop staan dan moet je € 2,30 per uur betalen.Er rijdt geregeld een camera auto voorbij van de handhaving.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima plaats voor bezoek aan Breda. tarief inderdaad verhoogd naar €7 voor een dagkaart (24 uur)

Prima plaats. Nu met aan/uit. maakt het wat minder persoonlijk. ook jammer dat je dan uiterlijk om 11 uur moet vertrekken. kun je net geen lekker bakkie koffie meer doen in de stad.

Nog steeds prima en rustige overnachtingsplaats. Er staan caravans van grensarbeiders. betalen bij de receptie van het zwembad. 2 restaurants in de buurt, maar 1,5 km lopen en je bent in het centrum waar veel eetgelegenheden zijn.

Prettige, veilige en rustige plaats naast het sportveld. Elke ochtend om plm 8 uur landt een helicopters pal voor je neus en is minuten later alweer onderweg. Plaatsen aan het bed met uitzicht op het meer, dat 100 meter lopen is. Aan de doorgaande weg nog een wasserette. Als de was draait een koffie op het pleintje. Supermarkt en restaurants op loopafstand. Behalve afvalbak en kraan geen voorzieningen. Momenteel geen beperkte verblijfsduur.

Camping (SVR) met ruime plaatsen op gras. Ook prima voor campers. Sanitair schoon. Warm water betaald 50 cent douche 7 minuten, 20 cent warm water tappen. Dichtbij Lochem (zeer de moeite waard, winkels, terrassen). Mooi fietsen in de omgeving.

Prima plaats. Wij bleven 2 nachten en hebben fijn gefietst in de regio en het leuke centrum van Weert bezocht. Camperplaatsbeheerders met passie. Faciliteiten ook prima. Nog een wasmachine en het is 10.

Prima plaats. Camping maar dan zonder kampeerders. 4 nachten gebleven. Fijne ontvangst, prima sanitair, glasvezel wifi (dus gewoon tv via de app). Leuke fietsroute (ga via Kessel langs de andere kant van de Maas terug). Niet te lang en leuke terrassen om even bij te komen. Wij komen zeker terug.

Prima plek op mooi camper veld. Vriendelijke ontvangst. Over de dijk een klein strandje. Wel veel honden. Rust en natuur. Voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima en rustgevende plaats. Goed afgescheiden en ruim. Fijne beheerder en de lekkerste eieren. Pinksterweekend 2 nachten gestaan. Herten gespot vanuit de camper. Aanrader.

Mooie verharde plaatsen, vriendelijke beheerders, heel goed sanitair! Rustig ‘snachts.

We waren hier 4 september. Weinig alternatieven in de omgeving. Wij kwamen om 20 uur aan. Geen receptie, ook niet in het aangegeven alternatieve gebouw. Slagboom was open dus nacht gestaan. Groot terrein waar maar een stuk of 6 plaatsen bezet waren. Veel activiteiten en eetmogelijkheden op het “resort” maar alles dicht. De toiletten waren ronduit smerig. We hoefden niet te betalen bij vertrek.

Na eerst bij Adam gekeken te hebben (vol, zeer kleine plaatsen en onvriendelijke ontvangst) terug naarSmok. Dat was een meevaller. Vriendelijke en behulpzame receptie, groot kampeerveld. Met blokken redelijk recht (wij stonden rechts naast de trap) midden op het veld is vlakker. Op de fiets naar de stad is uitstekend te doen. We betaalden 111 zlt per nacht. Sanitair ok.

Nieuw sanitair douche met toilet gecombineerd niet handig want te weinig. Plaats wordt toegewezen dus we stonden met 4 gasten op een kluitje want kleine niet vlakke plaatsen terwijl de rest van het terrein zo goed als leeg was. Prijs aan de hoge kant. Wroclaw klein half uitje op de fiets en zeer ee moeite waard!

Prima camping in Karpacz. Vriendelijke ontvangst (men spreekt Duits). Wij bleven 3 nachten vanaf 28/8/18 en stonden alleen op het benedenveld. Sanitair goed en schoon. 2 supermarkten om de hoek. Karpacz is een echt toeristisch bergdorp. Met de liften naar boven en je kunt prachtig wandelen. Restaurantjes genoeg in de nabijheid. 195 zlty voor 3 nachten inclusief stroom.

Op 28/8:2018 slagboom wel weer open. Geen parkeerwacht gezien. Wel rommelig. Wij zijn doorgereden naar camping 165.

Prima lokatie. 2 nachten om het mooieGörlitz te bezoeken. 24 en 25/8. Toevallig jaarfeesten dus erg druk en gezellig in de stad en de Poolse zusterstad aan de andere kant van de rivier. Camperplaats eenvoudig maar met stroom en loos faciliteiten. Vriendelijke eigenaar. Supermarkt aan de overkant tram3 brengt je in 10 minuten midden in de stad voor 1,50 per persoon. Wij raden hem zeker aan.

Leuke rustige plek om te staan, wel beetje krap. Verlichting en watertappunt op het terrein . Deze is tegenover de camping waar je kunt douchen, toilet gebruik en afwasmogelijkheid (alles inbegrepen) prijs €15,00/nacht.

Camper parkeerplaats. Wel veel rumoer. Maar Dicht bij t centrum, ideaal. Geen voorzieningen wel afvalbak.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Rustige plaats. Goed te bereiken. Leuk centrum op 10 min lopen of fietsen. Dames sanitair /douches goed, met lekker warm water. Ruimte zou wel wat schoner kunnen. En prullenbak daar meer legen. WiFi heeft niet zo’n goed bereik.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie ruime vlakke plaatsen, op stenen. Allemaal goed bereikbaar. Mooi uitzicht op de haven. Rustige ligging. Vriendelijke receptie medewerkers. nieuwe sanitair nog niet klaar, maar wel noodgebouw met toiletten. Prima te doen, schoon en zelfs toiletpapier. Fietsen naar Roermond via mooi en goede fietspaden. (10 min.)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Rustige verharde plaats. Heerlijk gegeten in het Restaurant van de Postelhoek. (Aanrader) erg vriendelijk personeel. Op onze vouwfietsen naar Ootmarsum..... zooo leuk om doorheen te struinen en kunst te bekijken.

Deze week zijn de borders aangeplant. Plaats is prima aangelegd. Het mooie en gezellige centrum is aan te lopen of fietsen. Betalen aan automaat.

Prima plaats om te overnachten. Voorzieningen ok. Huesca viel iets tegen, dus de dag erna wee verder.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Hier overnacht op 7 januari. We kwamen om 17.30 dus na sluiting receptie aan maar hadden van tevoren gebeld. Toen al uitleg gekregen en we konden gewoon naar binnen. Verwarmd sanitair. Mooie plaats. Er stonden toch nog 6 andere campers. Hattem is de moeite waard om te bezoeken. Banka en het Spookhuys zijn prima gelegenheden voor eten en drinken.

Mooie camperplaats, goed onderhouden. mooi strand, te bereiken via goede houten trap (wel zo'n 140 treden). Schoon sanitair, koude douches buiten,(gratis) warme douches binnen (tegen betaling). Wasmachine en droger. (betaling). Iedere plaats heeft koud water en stroom. Fietsen in de omgeving is ook geen probleem,hoewel de wegen zijn soms stijl en sommige paden zijn zanderig.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

We hebben hier in mei een paar nachten gestaan. Metro naar Valencia zit op ong . 8 min. Lopen. Dan zit je met een half uurtje in de stad. Het park zelf; kleine staanplaatsen, zeker als je buren hebt. Sanitair wordt slecht schoongehouden, wel ruime douches, wat lawaai van de hondenkennel. In het restaurant op het park heerlijke zelf gemaakte tapas of paella eten. En 's-ochtends een vers stokbrood.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Hier gestaan met overnachting op 16 april 2016. Hebben nog geen tv, dus of het signaal goed is, geen idee. Lekker rustig wakker worden met vogelgeluiden, puur natuur! Mooi groot plekken, jammer dat er geen afvalcontainer staat of iets dergelijks. Op zondag activiteiten van paarden, ach het heeft allemaal wel wat , overal maak je andere dingen mee, dat maakt camperen zo leuk en enerverend.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Leuke plaats Leerdam! Camperplaatsen zijn op zaterdag na 18.00 vrij, dan zijn de meeste auto's daar weg. Rustig 's-nachts. Mooie fietsroutes. Voor een overnachting prima!