@Loka58
- 2006
- Renault
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
What you see is what you get. Naast het mooie centrum van Alberobello. Parking met camperservice. Vriendelijke ontvangst 25 euro voor een veilige en rustige plaats in het centrum.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Tja, de camping is wat stoffig en de ondergrond niet erg vlak. Het sanitair is oud (dat kan je geen retro meer noemen), echter: sanitair is ruim voorhanden tov het aantal plaatsen en wordt goed schoon gehouden. En dan de verassing: 2 grote zwembaden met ligbedden en een “eigen” strand met ligbedden, Ook nog een restaurant en een koffiebar. Wij waren er begin oktober en betaalden slechts 110 euro voor 5 nachten. Supermarkt om de hoek.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Al het goede wat anderen schreven is waar. Aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Sitecode: 195001
wat een heerlijke plek. Rustig en met een prachtig uitzicht. Met de bus en je in een half uurtje in Ancona, Sirolo of Numana, waar veel dicht is vanwege afgesloten seizoen. Wij hebben ook meegedaan aan de wijnproeverij van de zelf geproduceerde wijnen van de eigenaren. Prachtige avond met zonsondergang en heerlijke wijn. Anders dan aangegeven in de app, groot deel van het jaar gewoon open.
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Parkeerplaats, Geen vaste camperplaatden aangegeven. 700 meter van zee.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 21 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Op 19 september aangekomen omdat we met de tandradbaan wilden. Met het fietsverkeer maar een paar honderd meter van de camping. Op dag 2 konden we de mooiste plek op de camping krijgen voor 2 nachten direct aan het meer. Sanitair oud maar schoon en heerlijke douches. Geen grijs water afvoer !
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Ook op 15 september helemaal vol. Wij op de parkeerplaats bij het station gaan staan. Daar kregen we de volgende ochtend, ondanks dat we parkeergeld hadden betaald , een bekeuring van 10 euro omdat daar alleen personenauto’s mogen staan. Er is in Mirrenwald aan de andere kant van het station nog een grotere parkeerplaats, maar officieel mag je daar niet overnachten.