@Lokkie16

Lid van Campercontact sinds 2020

fijne plek als basis voor een mooie hike in de prachtige natuur. op dit moment zijn de verharde plekken bezet, maar het terrein biedt plek voor talloze campers. de afvoer voor grijswater is prima te bereiken. wat ons betreft een locatie om te onthouden.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

De camping ligt in een mooi natuurlijke omgeving en is voorzien van alle basis voorzieningen. De enthousiaste eigenaren hebben het sfeervol ingericht. Op veld 1 is een gezamenlijke chill-out tussen de bell-tenten en de alpacaweide in en is zowel overdag als in de avond bij het vuur een heerlijke plek. De plekken zijn ruim. Het sanitair is netjes en schoon, ook de douche is zoals thuis heerlijk. Wij komen hier zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

De eigenaar is top, het terrein is top, het sanitair is top en je loopt letterlijk het nationaal Park in.. Meer heb je niet nodig!

Leuke camping op mooie locatie. Sanitair is goed en schoon. Als je langs de kust wandelt vind je best een plek waar je de zee in kan en kan chillen. De kliffen zijn adembenemend!

Sitecode: 20529

Bij aankomst was er niemand aanwezig en leek de camping gesloten. Telefoonnummer gebeld wat op de deur hing en de eigenaresse vertelde dat ze wel open was maar omdat er eigenlijk niemand komt is ze niet 24/7 aanwezig. De volgende ochtend kwam en ze heeft ze voor ons ontbijt gemaakt. Helaas heeft ze in de winter geen warm water om te douchen.

Een 9 omdat de locatie net niks toevoegt. Maar verder is het een prima camping. Alle voorzieningen aanwezig behalve wasmachine. WiFi reikt ver op de camping en is snel. De eigenaren zijn super aardig en behulpzaam en laten je maar al te graag hun wijnkelder / hobby zien. Er is een gezamenlijke ruimte met terras waar je ook in de winter heerlijk zit vanwege de heater.

Deze camping heeft alles en is ook nog eens zeer netjes en modern. Er zijn twee sanitaire gedeeltes waarvan er èèn drie jaar geleden is gerenoveerd en de ander op dit moment wordt gerenoveerd. Het internet is hier sneller dan menig huishouden in Nederland. Eigenaar erg aardige en behulpzame man. Gelegen direct aan zee, dus ‘s ochtends na de koffie spring je direct het water in!

Ik kwam hier aan om 19.30u en alles was afgesloten en donker. De nacht voor de deur doorgebracht, maar helaas volgende dag ook geen beweging en geen antwoord op de telefoon. Het lijkt er dus op dat deze camping niet het hele jaar open is.

Prima plek om de stad te verkennen wanneer je hier de Ferry neemt of aankomt. Bij ons deed de stroom het niet, maar is ook geen must. Water lozen en tappen en je toilet legen kan hier. En dat allemaal voor niks. Hoge rating omdat ik vantevoren wist dat het geen ‘gezellige’ plek zou zijn. Je doel moet anders zijn als je hier gaat staan.

Bij aankomst (20u) even besproken wat het zou kosten. Ze wilde ons €10 rekenen tot 8uur de volgende ochtend en €20 voor 24uur. Veel te gek natuurlijk voor een plek zonder voorzieningen. Want voor die voorzieningen moet je ook extra bij betalen. We zijn naar die andere CP gereden. Parkeerautomaat is stuk dus je staat ‘gratis’ en je hebt net zo weinig als op die andere plek.

Prima parkeerplaats net buiten het centrum naast een groot park. Centrum is te lopen, want slechts 1,5km. Maar er is ook een bus. Supermarkt, Mc Donalds en Burger King op 100m lopen.

Sitecode: 41954

Deze CP moet aangepast worden wat betreft de voorzieningen. Het is nu niks meer dan een tankstation waar je kan overnachten zonder enige voorziening. Ik heb dus ook niet gevraagd of ik zou moeten betalen.

Voor een redelijke prijs heb je hier alles. Eigenaar is zeer behulpzaam en je kan hem alles vragen. De omgeving is een bezoek zeker waard. Rondom de camping is er een restaurant en een kleine buurtsuper op loopafstand.

Een 8 voor mij. Alles is perfect, ik vind alleen de prijs aan de hoge kant. Sanitair is schoon en goed onderhouden, de WiFi is zeer sterk en het ontvangst door de crew is zeer aangenaam. Aanrader als je het ervoor over hebt.

Hier aangekomen heb ik gevraagd of ik kon blijven overnachten, geen probleem. Echter van de faciliteiten mocht ik geen gebruik maken omdat ik geen (vaste) klant ben..

Ik vind het persoonlijk een hoop geld, maar dat is met vrijwel alle betaalde plekken in Scandinavië. Alle voorzieningen zijn top en het is een zeer mooie plek om te staan.

Nette plek om even te overnachten. Langs de weg zoals gezegd, maar daar heb je geen last van. Het toilet is aanwezig, daar is alles mee gezegd. Er loopt een looppad naar de waterkant wat erg mooi is zoals alles in deze omgeving.

Leuke afgelegen plek bij een haven. Er was niemand aanwezig toen wij arriveerden. De stroom en het water waren toegankelijk en ook was er een droog toilet aanwezig. In de ochtend hebben wij ook niemand getroffen en daarom wederom gratis gestaan.

Super mooie plek voor vier campers. Wij kwam in de avond aan en konden niemand vinden. We vonden de stroom aansluiting en hebben ons de volgende ochtend gemeld. We kregen de sleutel van de douche en we mochten water tappen. Dit heeft ons allemaal geen cent gekost! Vandaar de 10 sterren ;)

Perfecte plek om even te overnachten. Van de trein heb je geen last evenals de hangjongeren.