@Lolkema
Juni 2026 Vanaf hier makkelijk naar de boot terminal. Krappe ingang bij de slagboom. 5 asfalt plekken met stroom en z’n 5/6 plekken op het gras zonder stroom. Bij ons zijn ze nooit langs gekomen om geld op te halen. Wel wat geluid van hangjongeren gehad maar dat vonden we niet zo erg. Je kan vuil water lozen en er zijn containers voor afval.
Hier 3 dagen gestaan. Vriendelijke ontvangst. Heerlijk rustige plek. Vrij uitzicht. Fijn gefietst in de omgeving. Naar de kust 8 km fietsen. Geen strand wel mooi wandelen. Stroom kost 4 euro. Douchen 4 euro. Is binnen in het huis van de boer. hebben wij niet gedaan.
hele fijne rustige plek. vriendelijke ontvangst. alleen stroom genomen 3 euro.
een prima camping met ruime plaatsen. maar in het najaar als de blaadjes vallen veel herrie. men is iedere dag met bladblazers (benzine) aan het blazen. ook snoeien met benzinesnoeiers (veel stank) van de heggen. als dat irriteert dan kan je overdag niet op de camping vertoeven. we waren hier 5 dagen in november en een paar weken later een paar dagen in december. iedere dag herrie.
Wat een vreselijke ons-kent-ons camping. Propvol Duitse, herriemakende, camperaars. Nooit meer.

Fijne camping. Vriendelijke Poolse eigenaren. Wij betaalden 63 zl incl stroom. Voor het campinggedeelte waarvoor je door het water moet rijden is ook een heel groot veld. Daar hebben wij gestaan. ( gelukkig maar want het water stond hoog!) Prima plek! Sanitair is mooi. Fijn gefietst in de omgeving( vlak). Op 1 km een recreatieveld waar je buiten verse vis kunt eten( is een viskwekerij).
Een zeer georganiseerde camping. Prachtig allemaal maar voor ons ‘ over de top’. Lekker gegeten in het restaurant. Fietsen in de omgeving is pittig: behoorlijke heuvels. Rondje om meer lopen is leuk: 2 km. Wij betaalden 80 zl incl stroom.
Camping aan een meer. Vriendelijke eigenaar, spreekt een beetje Engels. Wij stonden hier alleen in mei. Je kan in een uur om het meer heen lopen, leuke wandeling. 6 km fietsen naar het dorp over fietspaden. Daar zijn de Lidl, Tesco etc. Sanitair is redelijk. Je betaalt voor de douche. Om te douchen even de sleutel ophalen bij de eigenaar. Wij betaalden 52 zl incl douche en stroom per dag.
Zeer verzorgde camping. WiFi is prima. Sanitair mooi en schoon. Vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van kasteel en dorp. Ook heerlijk gefietst in de omgeving. Prijs camping 50 zl incl stroom. Gebruik wasmachine 7 zl.
Zeer gedateerde camping. Wel warm water voor afwas en douche. Wij betaalden 25 euro voor 1 nacht. Echt te duur. Wel handig is de tramhalte op 5 min afstand. Van daar makkelijk naar het centrum. Bij de receptie van de camping geven ze prima uitleg over de tram en het kopen van kaartjes. Wij durfden het niet aan op de fiets naar het centrum: veel opbrekingen, behoorlijke chaos.
Wij kwamen hier vandaag op 3 mei en de camping was gesloten. Wel huisjes in verhuur. Camping oogt verder goed. Mooi toiletgebouw. Camping aan het water. Fietspaden in omgeving.
We zijn alleen voor de sani geweest. Idd achter de deur links. Potti kunnen legen, vers water getapt, douche was met een slang(deze wordt mss ook voor het toilet gebruikt?) maar deze gaf alleen koud water. Wel een wastafel met warm water voor haren wassen of klein wasje. Schoon en netjes.
Prima camping. Goed en schoon sanitair. Staanplaatsen wat klein. Aan doorgaande weg. Restaurant en winkel voor etenswaren en outdoor aanwezig. Keuken voor camperaars om te koken af te wassen etc. Magnetron aanwezig. Camping ligt aan meer. Ook kleine huisjes te huur. Wij betaalden 13 euro eind augustus voor camper en 2 personen.
Toen wij er waren was het heel druk met gezinnen met kinderen. Er is bijna geen plek voor campers. Sanitair is oké maar het stinkt wel. Goed uitgangspunt om de rotsen van Templicke te bezoeken. 20 minuten lopen naar de hoofdingang. Tip: zorg dat je om 08.00 uur naar binnen gaat want dan ben je nog een van de weinigen! Lekker rustig. Wij waren 620 kronen kwijt voor twee nachten.
Erg nette camping! Een mooi groot gebouw voor sanitair en een keukentje waar je gebruik van mag maken. Er is veel informatie te vinden. Juist voor Nederlanders omdat het een SVR/ANWB camping is. Wat inhoud dat er ook veel Nederlanders op de camping staan. In kneznice zelf is niet veel te doen maar in de omgeving zijn mooie kastelen en burchten te bezoeken.
We hebben hier een week in mei gestaan. Een heerlijke camping aan zee. Er zijn twee terreinen. De ene bij het sanitair, de campers staan hier pal naast elkaar. Wij stonden op het andere terrein: aan zee en genoeg fijne plekjes te vinden. Wij betaalden 13 euro. Sanitair prima. Vriendelijk personeel. Klein winkeltje.
We betaalden 19 euro in april. Incl toeristenbelasting. Dus niet 15 euro zoals vermeld in ACSI. De entree is luxe maar achterin waar de campers staan is dat zeker niet zo. Sta- toiletten! Geen warm water bij afwas( uit de douche warm water halen) Veel ( verlaten?)oude campers op het terrein. Oogt erg rommelig. Dorp op half uur lopen
Prima plek om te overnachten. Prachtig uitzicht. Vanaf de weg in het dorp ineens een klein weggetje naar beneden voor de camperplek. Wij stonden er alleen. Heel rustig. Leuk dorpje.
Prettige camping aan het strand. Bijzonder vriendelijk personeel. Sanitair eenvoudig. Omgeving van camping is niet fijn. Drukke straat met auto s, veel vuil op straat.
Nette camping met schoon sanitair. Aan het strand. Met de trap omhoog om Tropea te bezoeken. Wel overvol met campers. Staan soms 2 meter van je af. Vond ik wel benauwend.
Hier in April 5 nachten geweest. Heerlijke, rustige camping in het bos. Vanaf hier met de regionale bus naar Siena geweest. Kaartjes op de camping gekocht. Heel handig allemaal. Klein dorp op loopafstand. Twee winkeltjes. Sanitair op camping prima.
Hier op zondagavond gestaan. Veel gezellige drukte overdag( speeltuin,café een park) Om 22 uur was het helemaal stil. Heerlijk geslapen. Vanaf de camperplek loop je over de brug zo het oude centrum in.
Sitecode: 19144
Heerlijke grote camping in het groen. Hongaarse eigenaresse spreekt Engels. Sanitair eenvoudig, maar voldoet. Wij stonden hier in 2016 en ook nu een paar dagen alleen. Veel vogels, klepperende ooievaars, wandelen in de groene omgeving. Eenvoudig menu in restaurant. Even aangeven dat je wilt eten 's avonds. Kok is er niet altijd.
Heerlijke camping midden in de natuur. Wat voel je je hier vrij. En wat een rust. Een groot terrein. Sanitair prima. Eigenaren zeer vriendelijk. Ligt in het authentieke dorpje Breb.
Goed georganiseerde camping. Voor ons wat te benauwend. Ligt aan de doorgaande weg wat een wandelingetje bemoeilijkt. Goede uitvalsplek om de kloosters te bezoeken.
Fijne ruime camping. Hartelijke ontvangst door Nederlandse gastvrouw en Roemeense gastheer. Sanitair prima. Leuk dorpje. Goede uitvalsbasis voor Transfagarasan route.
Wat een heerlijke plek midden in de natuur. Fijn om te wandelen. Ideaal om de moddervulkanen te bezoeken: 500 meter vanaf de camping. Het sanitair is minimaal.
Fijne camping. Vriendelijke ontvangst. Gastvrouw spreekt goed Engels. We hebben de boottour met de eigenaar gedaan van 3 uur: prachtig!!! Sanitair prima. Mooi grasveld om te staan. Leuk dorpje.
Prima camping. Midden in het groen. Sanitair oké. Handig om van hieruit met de taxi naar Boekarest te nemen. De receptie belt een taxi op verzoek. Wel prijsafspraak maken. Heenweg betaalden we 22 lei. Terug 50 lei, wat duurder omdat de taxi weer leeg terug moet naar de stad. Op 15 minuten lopen van de camping een groot winkelcentrum waar ook veel restaurants zijn.
Voor de tweede keer hier geweest. En weer even fijn. De camping was net open. Heerlijk gewandeld. Ook met de nieuwe hond Barat 🐶.
Prima plaats voor een overnachting. Wel veel verkeerslawaai (ook in de nacht). Sanitair redelijk met een lekkere douche. Camping is meer een plek achter het huis in de tuin.
Een leuke camping gerund door vader en zoon(ned/roem). Eenvoudig sanitair. Camping is gelegen in een dorpje. Vanaf de camping kijk je op de achtertuinen van de buren waar men druk bezig was in de moestuin (april). De eigenaar (vader) weet veel te vertellen over de omgeving en geeft leuke tips.
Leuke camping. Eenvoudig sanitair. Vriendelijke eigenaren. Ze vinden het erg leuk dat er buitenlanders komen. Maar vermijdt de camping in het weekend. Drommen Roemenen zijn er dan op de camping. Met veel lawaai.
De camperplaats heeft een nieuwe eigenaar: Monique. Ze is vol enthousiasme aan dit avontuur begonnen, samen met haar hond Jack. De locatie is prachtig. Mooi om te wandelen. Het sanitair is eenvoudig maar voldoet. Een mooie plek om tot rust te komen, midden in de natuur. Een aanrader!