@Loo
Lid van Campercontact sinds 2026
De camping is na een grondige renovatie heropend onder nieuwe eigenaren. Zeker een bezoekje waard! Rustig en aangenaam aan de rivier.
Sitecode: 196737

Rustige en comfortabele parkeerplaats. Mooie omgeving met een zwembad op loopafstand. Gemakkelijk betalen bij de receptie (openingstijden) of door een QR-code te scannen als deze gesloten is. €22.
Met een beetje moeite zou dit van 'gewoon oké' naar 'heel gezellig' kunnen gaan. Het heeft wat onderhoud nodig, maar voldoet aan de eisen. Het ligt vlak bij het kleine dorpscentrum, dat gezellig is en zeker een wandeling waard. Lekker eten in de plaatselijke herberg. Voor €9 is het absoluut de moeite waard om er te overnachten. Betalen kan met Parker. Het legen van grijs en zwart water is mogelijk. Water is tegen betaling beschikbaar. Het ligt vlakbij een voetbalveld, dus de lokale talenten parkeren er soms als ze hier zijn, maar dat is geen overlast. 's Nachts is het er rustig.
Een camping die alles biedt wat je nodig hebt voor een goede prijs. We betaalden €20 voor 2 personen en €3 extra per kind. Alle benodigde voorzieningen, inclusief elektriciteit. Mooi uitzicht over de velden, rustig en aangenaam. Alles is gebaseerd op vertrouwen, betalen voor de plek in een envelop. Goed bier uit de koelkast, betalen in de koelkast. Fantastisch, meer van dit soort plekken ❤️ Hopelijk zorgt iedereen er goed voor. We zijn blij dat we deze plek helemaal vanuit het uiterste noorden van Zweden hebben gevonden.
Een fantastisch mooie camping met vriendelijk personeel, goed gemarkeerde staanplaatsen en midden in het bos. Schone sanitaire voorzieningen, douches en toiletten. Ongeveer 5 km buiten het centrum, op loopafstand van het treinstation en de bushalte, die je gratis kunt gebruiken als je op de camping verblijft. We vonden het er echt geweldig.
Sitecode: 19571
Een fijne plek direct aan de Rijn. Parkeren kan op een grindpad en er is een natuurlijk zwembad om de hoek. We betaalden €8 voor een gezinsticket (2 volwassenen, 2 kinderen). Erg leuk. Het legen van de grijs- en zwartwatertank is gratis inbegrepen bij de parkeerkosten van €15. We betaalden bij de kassa voor het bad toen we rond 17.00 uur aankwamen. Douches en toiletten zijn beschikbaar bij het bad als je entree betaalt.