@Loosies
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Sitecode: 198095
We waren opzoek naar een andere plek. Per toeval stuitte we op Maison de la Liberation. Wat een leuke plek. Eenvoudige plek met veel historie. Zelf zijn we naar Ohama Beach gelopen wat een wandeling was van een half uur. Vlak voor de beach zit een klein museum waar de verhalen worden weergegeven van de invasie. Kort om een prima plek om te vertoeven.
4 foto's toegevoegd · 24 dagen geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Maison de la LiberationEen locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie overnachtingsplek op weg naar Bretagne Zeer ruime plaatsen. Verder nergens gebruik van gemaakt. In het begin wat sceptisch over de toegangscode, maar dat ging allemaal soepel.
Juli 2026
Sitecode: 20158
vriendelijke mevrouw bij de receptie. Plaatsen zijn zeer verschillend van grootte, dus een passende plek uitgezocht. ik lees veel over verouderd sanitair. mogelijk hebben ze eea aangepakt deze winter, want hoewel het erg basic is is het schoon en prima. Even goed kijken welke douche je neemt. er zijn er ook met apart stukje om om te kleden waar de automaat in het hokje hangt. wij betaalden 38 euro pn voor 2 personen, camper en stroom.
Juni 2026
Hele fijne plek. Wij waren al op tijd en mochten zelf een plek uitzoeken. we kozen voor een plek aan de rand bij een stukje gras/moeras. we hoorden de krekels, de kikkers en zagen herten grazen. vriendelijk ontvangst, geweldig sanitair. Op 20 minuten fietsen van Salzburg. Of anders de bus. enige minpuntje is dat er zo nu en dan lawaai overlast was door mensen die de camping als crossbaan met hun scooter gingen gebruiken.
Prima plek, naast het zwembad waar je voor €0,20 kan douchen. ( tussen 8.09-20.00). Parkeren met de app gaat prima. €5,75 voor 24 uur. 10 minuten fietsen naar Braunau am Inn. Er zijn echter maar 4 stroompunten. Dus als iemand lijkt weg te gaan is er een run op de stroom.
Prachtige, schone camping met heel goed sanitair. Wij stonden onder een prachtige lindeboom die vol in bloei stond... heerlijk! Ondanks dat we maar passanten waren en slechts 3 nachten bleven kenden ze al vanaf het begin onze naam. Eigenaren ( want familiebedrijf) zijn enorm vriendelijk, bij aankomst kregen we een rondleiding en koffie met koek aangeboden. we laten deze zeker in onze favorieten staan.
vlakke plekken, op een kwartiertje fietsen van het centrum. er is niets, maar het kost ook niets en is een prima plek voor een zelfvoorzienende camper dicht bij het centrum. wij hebben er 2 nachten gestaan en prima geslapen. in tegenstelling tot de gegevens is er geen maximale camperlengte als de campers in de lengterichting staan.
wat een heerlijke plek. we hadden de luxe om helemaal alleen op een veld te staan. Aanmelden ging per briefje in de brievenbus. lekker een wasje gedraaid, onder een heerlijke sterke en warme douche gestaan en vooral genoten van de rust en enorme hoeveelheid vogels.