@Loosje
- 2019
Boer Jos is een aardige man en op de camping is alles in orde. leuke plekjes, schoon sanitair. Biertjes staan klaar, en zelfs het kampvuurtje aan als we avonds thuis komen. Aanrader! Groetjes, Berrie, Marion, Toon en Joke
Vriendelijke ontvangst, eigenaar loopt mee om de plaatsen te laten zien waaruit je kunt kiezen. Het sanitair is superschoon en de hele camping is netjes. Een oase van rust.
Wat een fijne plek om te vertoeven. Allles tiptop in orde!
De prijs klopt niet meer €30,60 per nacht veel te veel voor deze cp het is het waart. Veel chalets met 'vaste' bewoners.
Wát een leuke kleine camping is dit. Hoe kan het voor deze prijs? Oké, het is niet supermodern maar wel superschoon en verzorgd. Door de eigenaar voel je je heel welkom en hij heeft voor iedere bezoeker de tijd. Wij kregen alleen op onze navigatie meteen de melding dat we de camping niet zouden kunnen bereiken door een barricade van maar 1.90 meter hoog, maar die ligt vlak áchter de camping dus laat je hierdoor niet weerhouden. Dat zou zonde zijn
Hier met veel plezier 2 nachten gestaan. Alles zó netjes, van het gras tot het sanitair, niets op aan te merken. En wat een vriendelijke uitbaters. En ja, de wifi hapert zo mee en dan, maar dat is voor ons zeker geen reden om maar 4 sterren te geven. Ga zo door met jullie camping! Groetjes van de vier zussen.
Sitecode: 81961
Door een erg enthousiaste eigenaar/beheerder ontvangen. Hij dacht écht mee met de keuze voor een plaats. De omgeving was een beetje desolaat, allemaal leegstaande huizen, maar met de camping was niks mis. Mooi zwembad, broodservice en restaurant/café.
Wát een leuke camping! Vriendelijke ontvangst, goed restaurant en veel voorzieningen voor kleine kinderen, zelfs mini-douches. Wel wat schuine plaatsen, maar daar zijn blokken voor te leen. Jammer dat er in de omgeving weinig te beleven was.

Hier niet naar toe gaan, zonde van de moeite. De poort is dicht en het ziet er verlaten uit.
Klein, persoonlijk en netjes, en wát een vriendelijke beheerder. Dubrovnik is het bezoeken zeker waard. Met de bus er naar toe is een makkie, maar terug is een crime. Op zondagen én in vakanties rijden er veel bussen níet. En let goed op waar je weer op moet stappen. Dankzij een meelevende taxichauffeur konden we goedkoop terug naar de camping, anders kost het al gauw meer dan 35 euro.
Deze camperplaats bestaat helemaal niet (meer). Niks te zien en niks te beleven. Vlakbij wel verschillende andere campings/camperplaatsen.
inderdaad ruim, schoon en supervriendelijk. Alleen betaalden wij ipv 20 euro, 30 euro per nacht. Dat viel ons behoorlijk tegen en dat was het ons ook eigenlijk niet waard.
Heerlijke plek om te onthaasten. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, warme douche. Van donderdag tot zondag kun je er ook een maaltijd eten en zelfgemaakte mostwijn drinken.
alleen camperservice doet het. wc's en douches gesloten. wél stroom, maar ook duurder dan omschreven. € 9,00 per 12 uur, dus € 18,00 per dag, maar de automaat gaf € 23,00 aan. Eerst betalen dan een pasje voor de slagboom. al met al veel geld voor weinig.
TOPPLAATS! ruim, netjes, schoon en gezellig. aanrader!
mooi, maar wel duur voor wat je krijgt. Het lijkt dat je voor de omgeving betaald.