@Lorand
prachtige stad. Ik raad een rondleiding langs de 3 monumenten en een wandelroute naar Peñalosa aan. Zeer comfortabele omgeving, geweldige badkamers en zeer vriendelijke eigenaren.
Eenmaal betaald en gecontroleerd is het onmogelijk om het saldo te verhogen om te kunnen douchen. Zeer helder om te slapen, licht en badkamer met airco en twee volwassenen 25 E.
Goede voorzieningen, met een badkamer op de parkeerplaats. De serviceplaats is gratis, voor het vullen en lozen van water en toilet kunt u 25 minuten besteden. Ik ben de schoonwaterstop daar vergeten. erg rustig 's nachts
€ 20 is voldoende. Ik geef het geen 5 omdat er een sanitair blok voor toiletten en douches ontbreekt. Met de fiets naar het Duin mogelijk
een complete ruimte, met een blok toiletten en een bar. prachtige stad. Pas op, op donderdag is er markt en ze bezetten een deel van het gebied vanaf 07.00 uur. Ik zou het 5 sterren geven als het lichtmasten had, zelfs als ze werden betaald. we zullen terugkomen
Ik geef het 4 sterren omdat het licht mist. de rest, perfect: goedkoop, centraal, met schaduw... en de stad is prachtig, het verdient een bezoek; Geweldige wijnen en tapas, zeer vriendelijke mensen.
prima om te overnachten, heel dicht bij Lourdes. goedkoop
de beste, de ontvangst, super vriendelijk. juiste badkamers. Voldoende plaatsen met schaduw. Ze hebben geen supermarkt en de combinatie naar het centrum is ingewikkeld (een uur met de bus plus metro) en aandacht voor de haltes. aangrenzend aquapark met 20% korting voor verblijf
perfecte omgeving, alle diensten. Strand aan het meer heel dichtbij en de stad ook, die een bezoek waard is. vriendelijke ontvangst. juiste plaatsen om luifel en tafels te verwijderen
perfecte locatie om de stad te bezoeken. ondanks dat het naast de trein ligt, erg stil. als er geen ruimte is, kun je op de achtergrond de nacht doorbrengen, maar ongemakkelijker
perfecte plek om de stad te bezoeken. Zeer vriendelijke ontvangst, ze geven informatie en vergemakkelijken de toegang met de taxi. de bus is het niet waard, beter uber of taxi, goedkoop?
erg duur, € 20, voor wat het is. parkeerplaats zonder schaduw, met grind, zonder toiletten, ver van het centrum. goed verbonden met de bus. stad die een bezoek waard is
als het dumpstation zou werken, zou het 5 sterren verdienen. er was bus en tram naar het centrum
perfecte prijs-kwaliteitverhouding. lieve beheerder. Ze verkopen brood, snoep en fruit. strand naast de deur en sportvelden. naar Zadar beter met de taxi of uber, stop op de terugweg voor de camping, niet die op de weg. aan te bevelen
geweldig, zeer goed verbonden met de bus of te voet. strand naast de deur. zeer vriendelijke ontvangst. geeft geen gevoel van verzadiging ondanks dat het augustus is
camping zeer slecht verbonden met Pula. vreselijk strand, veel bootverkeer, ongemakkelijke toiletten
mooie camping, luxe, met zwembaden en strand. ver van de stad
erg druk in de zomer. essentiële reservering. strand recht voor de deur en stad te voet
zeer vriendelijke ontvangst. perfecte combinatie met de bus om naar de stad te gaan
Je betaalt € 22 omdat het Venetië is, maar het ontbreekt aan alles. Sommige plug maar piraten. je kunt naar Plaza Roma lopen om de vaporetto's te nemen. zelfs als je voor de brug compleet ziet, ga dan verder omdat het rood gemarkeerd is en de bezetting geen 30% heeft bereikt.
perfecte locatie om te voet naar de stad te gaan. gebrek aan netheid, de lozing van water is walgelijk en geeft een gevoel van onzekerheid, maar het is comfortabel voor het bezoek.
lieve beheerders. Venaria is een bezoek waard en heeft een goede busverbinding naar Turijn. Het ontbreekt toilet, maar ze zijn in aanbouw.
vol, maximaal 20 motorhomes. De hele nacht passerende vrachtwagens. Onmogelijk om te slapen. We komen niet terug.