@Los-Ariasos
- Ford
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Sitecode: 20137
het is een simpele parkeerplaats langs een doorgaande weg (en dus de daarbij horende drukte) voorzieningen dik in orde. geen afvalbakken dus alles zelf weer meenemen! alles werkend en gratis. goed verlicht. hulde aan de gemeente voor deze voorziening!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek, mooie speeltuin en park voor de kids (hebben we veelvuldig gebruik van gemaakt) en er is een warme buitendouche (als je lang genoeg wacht,is warm water wat uit het sanitair hok moet komen dus duurt even) , redelijk verdekt opgesteld dus je kan er in relatieve privacy douchen. Al met al prima plek voor €13.
Prima plek voor een paar nachten/doorreis. Sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. er worden veel activiteiten georganiseerd (Karaoke, Pony rijden, gezamelijke BBQ) de sfeer is zeer gemoedelijk en eigenaar is zeer makkelijk en meegaand. kijk maar waar je parkeert, "daar ergens op het veld, of op verharding. kijk maar" winkels op paar km. afstand. Aan doorgaande weg maar niet hinderlijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
heerlijke plek, vooral met kinderen is dit echt een aanrader. je zit strak tegen een grote speeltuin aan en dichtbij restaurants en winkels. Mechelen is ongeveer 20 minuten fietsen en een leuke stad om te bezoeken.