@Losbollos
Lid van Campercontact sinds 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping met uitstekend schoon sanitair. Fietsen in de omgeving, dorpje en supermarkt op zo’n 2 kilometer.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een mooi uitzicht vanaf deze camping. Heel mooi gelegen en prima faciliteiten. De douche moet je betalen 0,50 pond voor drie minuten maar heerlijk warm. Wandelen kun je vanaf de camping en tijdens de wandeling hebben we aardig wat zeehondjes gespot. Maar het mooiste aan deze camping is uitzicht en rust. Genieten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek om te overnachten. De plek is achter het tankstation en de Tesco. Wij hebben er in het weekend een nachtje gestaan. Niks geen overlast of iets dergelijks. Prima voor een nachtje. Betalen doe je via een app, maar dat staat allemaal op de bordjes aangegeven.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Fraaie camperplaatsen. Leuke beheerders. Uitzicht op zee, dus wat wil je nog meer. Ligt langs kustwandelpaden. Pub op een mile. Mooi sanitair. Het is ca 5 minuten lopen naar het strand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Prima plek voor een nachtje met de camper. Wij waren er in het weekend en dan is het gratis overnachten. Verder geen faciliteiten. Overigens is het restaurant naast de parkeerplaats erg goed.
Juni 2026
Prima CP. Het lijkt me logisch dat er zo nu en dan een trein langskomt. je zit immers bij het station. Desondanks hebben wij prima geslapen. De plaatsen zijn redelijk ruim zodat je ook nog plaats heb om buiten te zitten. 25 euro is een flinke prijs voor deze locatie, waar je ook nog moet betalen voor stroom en water.