@LotjeNiels
2 sterren ivm slecht sanitair, wel mooie plaatsen, en er is een heel mooi plekje aan de rivier. Camping met potentie, maar het sanitair moet echt op de schop.
Sitecode: 72071
vergane glorie….. Hier terechtgekomen om kennissen te bezoeken welke in het dorp wonen. De camping verkeert in een zeer slechte staat. Nu houden wij er zelf altijd wel van om een stap terug in de tijd te nemen, maar dit is niet meer veilig. het sanitairgebouw is in een soort van staat van ontbinding, oud vies, soms water, soms ook niet. Geen verlichting s’nachts. Dus u bent gewaarschuwd. er staan enkel nog wat vaste bewoners.
uiteraard de reviews gelezen voordat we hier gingen staan. inderdaad; wat een herrie tot diep in de nacht, plekje is best ok, echter je staat langs een weg welke wordt gebruikt als circuit, hoe sneller hoe beter, lijkt wel…. ik denk dat de gemeente Amersfoort er goed aan doet om eens serieus over een andere, rustigere locatie na te denken. Na een gebroken nacht, waarbij zelfs de oordopjes niet werkten, snel vertrokken. Erg jammer…….
perfect om Berlijn stad te bezoeken. Voelt lekker industrieel aan.
wat een heerlijke vibe. 1 dag werd 2 dagen, uiteindelijk 4 nachten gestaan. je kunt er prachtig wandelen.
leuk plekje voor een nachtje als je op doorreis bent. Er is een heel leuk terras wat helaas op vrijdags gesloten is.
fijne camping aan het meer. leuk om het meer rond te lopen, overal fijne plekjes om even te gaan zitten. camping is wel prijzig met 55,00 euro p/n voor 2 personen.
rustig plekje, het restaurant tegenover is een aanrader !
Op 100 km afstand gebeld om te vragen of ze een plekje hebben voor 3 nachten. Ons Frans is redelijk, maar deze dame was blijkbaar met het verkeerde been uit bed gestapt, wat een chagrijnig! Nou, dan niet, succes met je camping.
Sitecode: 101936
prachtige plek, vriendelijke beheerders.