@Lotse

Ja
1995

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Behalve een goed restaurant heeft de camping niets te bieden. Hij ligt aan een drukke, lawaaierige weg en het strand is rotsachtig. Desondanks zijn de prijzen ronduit exorbitant. Slechts een paar kilometer verderop zijn er mooie gratis kampeerplekken.

Deze plek is gewoon een schande voor de prachtige stad Husum. De locatie is oké, maar de staat van de plek is een schande voor de exploitant. Ik heb vooral medelijden met de buitenlandse gasten die een geweldige indruk krijgen van ons mooie land. Er is helaas geen alternatief dichtbij de stad, dan wil niemand hier overnachten. Je moet je schamen!

We werden vanavond lastiggevallen door tieners. Ze blokkeerden onze lichaamsdeur met houten panelen, zodat we de camper niet konden verlaten. Wees voorzichtig hier!!

Blijf weg van deze plek. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Er is hier niemand die de orde handhaaft. Alles en iedereen staat hier geparkeerd. Het belangrijkste is dat de kassa klopt.

mooi in de natuur, maar veel te duur.

Eigenlijk een mooie parkeerplaats. Helaas wordt de plek bij mooi weer door de lokale jongeren gebruikt als feestruimte.Balspelen worden georganiseerd rond de stacaravans, waarbij veel alcohol wordt gebruikt.

Sitecode: 41990

Wij staan nu ruim een week op deze mooie camping (niet te verwarren met de naburige camping die hier niet vermeld staat). De plaats is zeer goed onderhouden, ruim, modern en ligt direct aan het strand. De operators zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je hier snel thuis. Een van de beste campings die ik ken.

Geweldige locatie en een fatsoenlijke herberg

De lengtebeschrijving van de stacaravans (max. 7 meter) is niet correct. Er is ook ruimte voor grote gsm's van 9 meter lang.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Super plek, ook in de winterperiode, veel gratis parkeerplaatsen voor grote stacaravans.

Geweldige plek. Zeer goed restaurant. Leuke wandelingen mogelijk.

Fatsoenlijke parkeerplaats met goede aanvoer en afvoer. De plaats is zeker niet gratis, het is een verwachte donatie (min 5 Euro / dag). Hij is het zeker waard. Wat stoort me: de plaats is luid (naast een fabriek die dag en nacht in bedrijf is, honden die keffen). De superorganisatie van de groundskeeper is vervelend, ik voel me bij elke beurt geobserveerd / gevolgd.

Geen slechte plaats direct aan zee. We werden gestoord door een Duitse buurman, die hier vele jaren zijn vakantie doorbracht. De tijdgenoot lijkt alsof hij de hele plaats bezit. Al bij aankomst probeerde hij ons eruit te jagen. Dat hebben we niet nodig, er zijn genoeg alternatieven.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ramp! Onvriendelijk bijna agressief "place managers". De plaats heeft niets op, behalve voor de lokale omgeving. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Plaats mijden!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 19890

Mooie tussenstop op weg naar Mhamid.

Goede prijs / prestatie verhouding met een toplocatie

Ideale plek om te verblijven dicht bij de snelweg. Geluiden van het spoor en de snelweg zijn slechts zwak te horen.

Prachtig gelegen kleine camping in de oase Tigmert. Sala, de exploitant spreekt goed Duits en is een leuke gastheer. De plaats is gemakkelijk te bereiken, zelfs voor grote campers.

Sitecode: 20056

Zeer goede locatie in een van de mooiste stranden van Marokko. De plaats heeft alles wat je nodig hebt, maar niet Marokko charme. De stacaravans zijn heel dichtbij, dat je gewoon wilt.

Sitecode: 19388

Class camping voor grotere campers. Locatie en watervallen op loopafstand. Mooie wandelingen in de omgeving. Goed restaurant, vriendelijke operators. Je moet nemen in de reis.

Goede locatie met uitzicht op de rivier en de stad. OK faciliteiten. Toegankelijkheid met grote Womo moeilijk omdat slechts 3,5 ton (gewoon negeren) en laaghangende bomen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Eens met de goede recensies. Daar heeft iemand een idee over de behoeften van de camperaars. Ook geschikt voor grote campers.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Parkeren vlak naast de politie. De site heeft niets, maar centraal genoeg voor een nacht op doorreis. De stad is de moeite waard, als men waardeert Marokkaanse originaliteit en kunnen tolereren.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 20768

Liking Reisefieber deel ik niet. Een typisch Marokkaanse plaats met flair en alles wat nodig heeft voor een korte tussenstop. Very nice operator. Die kort gemaaid gras houdt en verkaveld plaatsen met een bijgewerkte douche huis moet nog in Europa blijven.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Camperplaats midden in de natuur van het Frankische Zwitserland. Alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben. Restaurant met goed bier en stevig eten tegen redelijke prijzen.

Centraal gelegen locatie. Slechts een paar minuten van het mooie centrum van de stad. Plaatsen niet bijzonder groot.

Vrij eenvoudig plaats zonder charme. Echt een parkeerplaats. Voor een kort bezoek om de stad Husum te bezichtigen oke.

Eind augustus 2015. Rond de camperplaats is een enorme bouwplaats, hij is niet begaanbaar.

Eind augustus 2015. Eenvoudige, beperkt verzorgde camperplaats. Goede locatie, met uitzicht op zee en de brug. Historische stad met korte wegen. Zoek een plek, maar te duur!

Goede overnachting met volledige loos- en watervoorzieningen. Plaats en de haven bieden veel afwisseling. Voldoende ruimte voor grote campers.

Sitecode: 19143

Centraal gelegen met parkeergelegenheid met loos- en watervoorzieningen. In het hoogseizoen staan de campers deur aan deur. Je moet het maar willen.

Eenvoudig ingerichte camping, maar alles beschikbaar. Beste locatie in de buurt van een prachtig zandstrand, omgeven door hoge bergen. Adembenemende zonsondergangen.

Prachtig gelegen camping met parkeerplaatsen vlak bij de zee. Allemaal heel natuurlijk. Prachtige zonsondergangen. Slechte vismogelijkheden omdat het er te ondiep is.

Waren hier in juni 2015. Prachtig gelegen plaats met grote plekken. Picknickplaatsen beschikbaar, zwemmeer. Uitkijkend op een klein vliegveld. Vismogelijkheden in de rivier.

Bezocht op 16 juni 2015. Zo stel ik me een camperplaats voor. Zeer aan te bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We verbleven hier op 20 maart 2015 Goede transit ruimte, maar ook ideaal voor het verkennen van de historische stad Caceres. De plaats was gevuld tot de nok!

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Een van onze favoriete plekken. Dicht bij het centrum. Alles wat je nodig hebt.