@Lottedeg
Top plek! alle faciliteiten zijn er inclusief een heerlijke douche! Antonio maakt de beleving compleet. Hij heet je van harte welkom en vertelt waar je moet zijn voor heerlijke lokale producten!
Prima kleine camping met hele vriendelijke enthousiaste eigenaar! Mooie fiets en wandelmogelijkheden in de omgeving. Wij hebben er 2 nachten gestaan en waren 90 zloty kwijt inclusief stroom!
Nette kleine camping. Vriendelijke eigenaar, die goed Duits spreekt. Simpel sanitair, maar goed schoon. Een leuk open keukentje met tafel en bankjes, magnetron, waterkoker en koelkasten. Plaatsen op een zeer groen en net grasveld. En dat voor €14,- per nacht incl stroom.
Mooie nette camping. Wij waren hier helemaal alleen. Ondanks COVID was de camping wel open en konden we gebruik maken van alle faciliteiten. Kleine douchegelegenheid ter beschikking bij de receptie. Vriendelijke beheerster.
Op zich nette camperplek, alleen erg onbeschofte meneer die het geld komt innen. Een kleine aanhanger blijkt ineens €5,- te kosten zonder dat hier iets over vermeld staat.
Helaas is deze camperplek gesloten! We stonden voor een dichte poort.
Mooie plek met super vriendelijke eigenaren! De camperplek is gratis, met een douche en toiletje. Het is zeker aan te raden om in het restaurant te eten, heerlijk!! Zoveel gastvrijheid is echt uniek!
Mooie nette terrassencamping. Zeer vriendelijke en open eigenaar. Modern en net sanitair.