@LouelleMauAsam
2023
Prima sanizuil. WC lozen en ook water om na te spoelen gaan prima en is gratis. Water lozen gaat prima. Voor inname contactloos pinnen. Prima dus.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Prima camperplaats bij een leuk en gemoedelijk dorpje, waar je binnen enkele minuten bent. Tip: ga niet onder de kersenboom staan. Die vallen naar beneden.....
Mooie plek, vriendelijke eigenaar, alle eerdere reviews kloppen precies. Ook wij slechts 1 nacht gebleven vanwege de warmte. Er schijnt veel te doen te zijn in de omgeving.
2021
Wij houden niet zo van kleine veldjes waar iedereen naar elkaar zit te kijken. Kringgesprek van kampeerders. Dat vonden we hier extra vervelend. Aardige eigenaar, goed sanitair, plek redelijk ruim, wel viezig kunstgras. Dichtbij Garderen en Putten.
Heerlijk rustige plek. Aardige mensen.
2020
Heerlijke camping, hele fijne plekken en hele ruime plekken met water, aan- en afvoer en natuurlijk stroom. We hadden niet echt lekker weer, maar dan nog is het een heerlijke camping. Gastvrouw perfect en de beestjes maken het helemaal af. Bedankt Astrid!
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Ruime plaatsen, vlak aan het strand. Supermarkt bij camping was gesloten, maar in 10 minuten bij Mercadona op de fiets. Douches met drukknoppen en die maakten enorm veel lawaai. Heel erg hinderlijk. Veel vaste staanplaatsen, sommige plekken met een volledig huis erop. Grote camping midden in een toch wel dure woonwijk.