@Louis-en-Anita
- Hymer B674 sl Integraal
- 2011
Juli 2026
Januari 2026
helaas wij kwamen 2 januari om 15:45 voor een gesloten poort. staat toch echt op de dite open van 1januari tot 31 december open. zag er netjes uit en verlicht.
hellas gesloten 2 januari
heerlijke plek. zeer gastvrij ontvangen door Erik. heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen, daarna een achels bier , wij hebben genoten van een heerlijk weekend.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

2023
vriendelijk ontvangen door een dame die goed Engels sprak. grote camping met heel veel vaste plekken. wij betaalde €26,5 voor 1 nacht 2 pers. electriciteit en 1 hond. camping ligt aan een mooi strand met een gezellige boulevard.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
fantastische camperplaats om te overnachten. electriciteit en water voorziening aanwezig. openbaar toilet op loopafstand. dorpje 3km verder op. dorpje zag er gezellig uit op maandagochtend. camperplaats ligt aan de D weg. wij hadden geen hinder van het verkeer en hebben heerlijk geslapen.
2022
Sitecode: 20917
zeer vriendelijk ontvangen, alles is netjes en schoon. ik had, maar dat is persoonlijk, erg veel last van het spoor en de A4 vliegtuigen die laag overkomen is voor mij niet zo'n hinderlijk geluid.
fijne camper plaats vlak bij de sauna en stad. helaas konden we maar. 1 nacht blijven. wij dachten het paasweekend hier te staan. ze sluiten vrijdagavond om 20:00. volgende keer beter.
Parkeerplaats aan de seine. Wij hebben een rustige nacht gehad. Nog 2 andere campers stonden geparkeerd. Parkeerplaats ligt bij het dorpje, supermarkt op loopafstand. Mogelijkheid om grijswater en toilet te lozen. Jammer dat de verlichting niet brand op de parkeerplaats, dit meer voor mijn veilig gevoel. Voor op doorreis, prima plek.