@Louis1907
- 2018
luid omdat de hele dag Kettcars rondreden, begrijp me alsjeblieft niet verkeerd Kinderen moeten ravotten en plezier hebben, maar bij ons ontbraken er bijna een paar centimeter in de stacaravan toen werd er gevoetbald omdat de bal meerdere keren tegen het voertuig vloog , merkten de leraren niets het vliegtuiglawaai maakte je om 6 uur wakker. m. het was een ramp
Zeer ruime plaats Ik denk dat je hier altijd een plek krijgt alles wat je nodig hebt om het strand ongeveer 150 meter erg leuk te vinden
Als u op zoek bent naar rust en stilte, hier is slechts een paar meter naar het strand, het hondenstrandgedeelte kan groter zijn met iets minder dan 100 meter een beetje kort de frietjes.
Zeer goed voor 4 euro 24 uur is zeer redelijk geprijsd en op slechts 15-20 minuten lopen naar de kathedraal van Sam Keulen
De standplaats is gratis als men klant was in de tuinwinkel, die met de producten en prijzen goed valt, alles bio en top in de kwaliteit daalt.
Sitecode: 21942
Een patroon CP van de percelen tot de douche alle top sauna douche en het restaurant slechts top ongeveer 3 kilometer van het centrum van Berchdesgaden wandelen 40 minuten of per e-bike 15 minuten zelfs naar Salzburg we zijn met de wielen een tour in 1 uur de beste het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam gewoon super
De weg naar de jaren enorm CP is vol met permanente camper in het restaurant de plaatsen met mooi weer buiten reserve dus de spontane enige onvriendelijke afgewezen. De serveerster werkte niet. Douches waren oké. Winkelen ook. Op het Womo-veld heb je het gevoel alsof je in de pitstraat van de Hockenheimring staat voor 35,50, - plus elektriciteit.
We zijn hier al meerdere jaren altijd tevreden omdat de prijsuitvoering altijd gelijk had ... dit jaar was de prijs boven Pinksteren voor 2 personen met hond op een Womo-veld alleen met elektriciteit 151 euro veel te duur het deel zou worden overgedaan maar gerechtvaardigd niet de prijs. Anders is de CP gewoon fantastisch, maar tijdens vakantie, niemand brengt me daar meer mee naar toe
De plaats was erg mooi, schoon en erg groot. De exploitanten waren erg vriendelijk en altijd behulpzaam. De enige kritiek zou zijn dat op de toiletten geen gootsteen is. Toch komen we graag terug