@Louis5
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima gelegen camping voor doorreis of aantal nachten. Van hieruit leuk fietsen naar Mâcon of Tournus. Camping ligt aan de Saône (let op bij aanrijden met camper, zie site camping). Nederlandse eigenaren en dat zie je. Alles is perfect geregeld. Mooi sanitair en schoon. Broodjesservice aanwezig.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Mooi gelegen camping aan de rand van Autun. Sanitair is prima. Broodjesservice aanwezig. Van hieruit goed om Autun per fiets te bezichtigen (aantal historische, Romeinse bezienswaardigheden).
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Voor de ligging 5 sterren, echter het sanitair is erg verouderd. Geen toiletpapier en geen zeeppompje om je handen te wassen. Het warm water voor de afwas is goed heet. Aan de overkant van de stuw kun je brood halen. Mooie omgeving. Wandeltocht om het meer is ruim 14 km, ongeveer 3 uur lopen. Leuk voor de hond. Wij betaalden 20 euro voor 1 nacht, 2 personen en een hond, met stroom.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Goed gelegen camping aan de fietsroute Canal du Nivernais. Supermarkt om de hoek. Vier jaar geleden hier ook gestaan, maar ondertussen is het sanitair wel aan vervanging toe. Sanitair is ook te weinig, 1 toilet per gebouwtje. Zwembad is lekker als plonsbad.
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Zeer eenvoudige camping aan de Donau (geen uitzicht op Donau). Wel mooi terrein aan de Donauradweg. Er zijn 4 plekken voor campers, rest is voor (fietsers)tentjes. Sanitair gedateerd, redelijk schoon. Wel veel spinnenwebben in wc, douche. Geen afwasplek, geen grijswaterafvoer. Spar supermarkt op 1 km afstand in dorp. We betaalden voor 2 personen inclusief stroom 30 euro per nacht.
Eenvoudige CP nabij de Donau, maar zonder uitzicht op de Donau. Voor mooi uitzicht moet je naar de camping ernaast, maar die kost iets meer dan 50 euro per nacht. Wij betaalden 20 euro. Schone toiletten, alleen buitendouche met gordijn ervoor. Broodjesservice bij de camping ernaast. Sommige plekken nogal scheef. Locatie aan de Donauradweg.
Camping op goede locatie om Melk (stift) te bezoeken en aan de Donauradweg en aan de Donau. Mooi richting Krems te fietsen, leuk om in Spitz (20 km) de ruïne te bezoeken en meer leuke plaatsjes langs de Donau. Sanitair is goed, niet te ruim, wel schoon. Veel semi-permanente caravans, die er lang staan, waarschijnlijk Roma, maar daar heb je geen last van. We betaalden 40 euro per nacht.
Gratis CP aan de Donauradweg. Stroom ook gratis. Schone toiletten met zeeppompje en toiletpapier. Supermarkt en bakker op loopafstand. Is parkeerplaats naast drukke weg. Niet heel gezellige plek, maar goed te doen voor 1 of 2 nachten als je overdag toch weg bent. Vrije gift kun je in melkbus doen bij het loospunt. Dank aan gemeente voor deze plek.