@LouisT
- 2018

CP is ok, maar soort verharde parkeerplaats voor campers, omringd door hoge heggen. Tarief is nu 14,00 incl. stroom!
50,00 voor normale staanplaats en tientje extra met uitzicht. Stroom en vuil water ook de hoofdprijs! Drie kilometer verder gereden naar visvijver camping, minder dan de helft, ruim en rustig.
Prijscorrectie: 20,00 en 5,00 voor stroom. Prachtig verzorgde locatie voor ca. 30 campers.
Vier verharde camperplaatsen met stroom inderdaad, maar aansluitend op andere reviews: terrein rondom haventje ook diverse stroom aansluitingen en je mag staan waar je wilt. Twee ruime toiletten/douches en compleet ingerichte keuken, incl. heet water en magnetron. Is initiatief van de lokale watersportvereniging, erg leuke mensen. Aanrader
Prachtige, eenvoudige camperplaatsen, vier bij de weg met stroom, max 7 achter in de tuin, ligt aansluitkabel in de tuin. Absolute stilte, heerlijk. Sanitair inderdaad erg eenvoudig.
Een prachtige plek om te staan, echter: het is nu elf uur en heb in zo korte tijd nog nooit zoveel jonge mensen in voor hun veel te dure auto's voor onze camper zien stoppen, wachten,omkeren, etc..........Motor blijft gewoon draaien, terwijl ze om onduidelijke redenen (''') staan te wachten. welkome to the new world.

Sitecode: 51991
Waar kom je een buitendijkse camperloatie aan het wad tegen? Hier dus. 200m lopen naan het water met zicht op het eiland Langerooge. Stroom niet incl: 1,00/me.
grote eenvoudige camper locatie, ca 500m centrum pittoresk Greetsiel. Prima plek om plaatsje en omgeving te bekijken. Ruim eet!drinkgelegenheden aanwezig.
In 2018 nieuw aangelegde camper locatie met ca. 20 beklinkerde, lange en ruime plaatsen met zicht op jachthaventje. Werden keurig geholpen. Je kunt een bootje huren om op het aangrenzende meertje te varen. WiFi en stroom inbegrepen.
leuke kleine camping, direct onderaan de afrit "de Steeg". Dit voordeel is tevens het nadeel, veel verkeersgeluid. Toch prima verblijf gehad en mooie basis om op de fiets de IJssel, Posbank, etc te verkennen. Sanitair is beperkt maar schoon.