@Louise_35
- 2017
- Dethleffs Globebus 2
- 1998
Super plek! Ruime plaatsen, bijna overal schaduw en netjes sanitair. Er is een klein zwembad en een goed restaurant; wij hebben daar gegeten en dat was echt een aanrader. Vanuit de lounge-/ligstoelen met parasols heb je een prachtig uitzicht, vooral rond zonsondergang. Vanuit de camper zelf heb je geen uitzicht maar het zijn echt ruime plekken heerlijk. Het dorp ligt lager en is niet echt op loopafstand. Zeker een aanrader.
Hier één nacht gestaan. Voor ons niet helemaal wat we zochten. De camping is wat hokkerig en de sanitairgebouwen zijn netjes, maar de douchehokjes zijn erg klein waardoor je je eigenlijk buiten moet omkleden. Daarnaast was er veel geluid van de naastgelegen bar en het zwembad. Wij zijn daarom de volgende ochtend al vroeg vertrokken naar een rustigere plek.
Camping zag er verzorgd, gezellig en mooi gelegen uit. Helaas zijn wij weer vertrokken omdat de prijs veel hoger bleek dan vermeld op Campercontact. Daar stond €32, maar voor 2 personen inclusief stroom kwam het uit op €56 (€15 p.p., €20-24 voor de camperplaats en €6 voor stroom). De mevrouw bij de receptie was vriendelijk en begripvol. Jammer van het prijsverschil, anders waren we graag gebleven.

Mooie gratis camperplaats bij het restaurant. Wij stonden rechts van het restaurant met prachtig uitzicht over de vallei. Ondanks de weg was het erg rustig; tijdens ons verblijf (za-zo) kwam er nauwelijks verkeer langs. Links zijn ook plaatsen, iets beschutter achter een hoge heg. Stroom €5. Tegenover de plaats start een mooie wandeling naar enkele uitzichtpunten. Wij stonden hier helemaal alleen.