@Louloute01
- Fiat Ducato Ducato
- 2022
- Buscamper
2023
perfect en warm welkom ligging in het groen een ware oase van rust dankjewel ☺️
perfect welkom onmogelijk om het restaurant te testen omdat het alleen geopend is voor de lunch voor ons een te groot CC terrein en zielloze camping, geen bomen of haag tussen de plaatsen (ongeveer 70 plaatsen) en bcp te veel muggen
goed welkom lunch in het restaurant een traktatie aan de andere kant een onberispelijke kleinzieligheid om ons 4 euro te vragen om te slapen terwijl we net hadden geluncht en het is nog steeds niet goedkoop en we vertelden hem dat we vanavond oesters zouden komen halen het gaat niet om de 4 euro maar om het principe dus we vertrokken bovendien geen service ter plaatse het is de eerste keer dat ik op deze manier opmerk, wetende dat we vaak naar de producenten gaan
perfect en warm welkom we hebben geen geluidsoverlast gehad van de honden en daarnaast zijn ze erg leuk je kunt ze aaien door een stukje gaas zeer goede locatie en ik bevestig dat honing een moordenaar is 10 euro voor 500 gram is het echt waard
te grote camping voor ons maar wel handig op de terugweg van de ferry juiste locatie hartverwarmend welkom zeer schone toiletten
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

zeer warm welkom met berg- en zeezicht heel groot veld eenvoudig maar perfect parkeren
parkeerplaats in de stad veel voorbijgangers zitten voor de parkeerplaats de bewaker vertelt ons dat ik kijk, maar in feite neemt hij het geld en gaat snel naar de bar dus we vertrokken op de tweede parkeerplaats en de droom met je berg en op het strand
Sitecode: 20515
mooie plaats 1 km spoor om er te komen locatie met uitzicht op zee bergafwaartse toegang tot het strand perfect welkom
Sitecode: 19368
perfect welkom site dicht bij de stad 10 minuten bergafwaarts met trappen en met de taxi voor de terugreis voor 20 dirhams plaatsen in de schaduw voor bestelwagens en bestelwagens je moet stoppen met het bekritiseren van de toiletten, jullie hebben allemaal toiletten in je CC, dus gebruik de deze camping is zeer goed geplaatst om chefchaouen te bezoeken, wat prachtig is 95 dirham zonder elektriciteit in Frankrijk hebben we zelfs geen CC-parking voor deze prijs