@Loz
- 2019
- Laika Kreos 4012
- 2017
Op 2e Paasdag is het ook een prima plek om te overnachten als je geen voorzieningen nodig hebt ! Mogelijk als fiets startpunt om Turnhout en de omgeving te verkennen ! 2 Off. aangemerkte plaatsen, maar er is meer parkeerruimte.
Nieuwe parkeerplaats ! Bijna alle voorzieningen, stort plaats met water! Jammer dat de vuilnisbakken ontbreken, dat dan weer wel! Hou je van ruimte en van rust, dan sta je hier zelfvoorzienend prima!
Als een camperaar om een goed glas wijn geeft, dan is deze CP het overwegen serieus waard. Desgewenst maakt ze heerlijke tapas, die gegeten kunnen worden mèt collega camperaars. Dat hebben we gedaan, heel gezellig, wildvreemd en toch vertrouwd De gastvrouw is hartelijk , heeft kennis van zaken en ze geeft uitleg en smaak verklaringen die met de werkwijze van de bereiding te doen hebben. Ze heeft een achtergrond , die ze graag wil uitleggen.
netjes onderhouden, ook in Februari gewoon drinkwater aangesloten . Perfecte overnachting met royaal gevoel, tja… er rijden mensen met auto naar hun werk en ze komen terug.
echt een belevenis om hier van het uitzicht te genieten …! Maar …… kom er maar eens weer weg!? Daar hadden we niet op gerekend ! Zo steil, in een draai, dat de voorwielen slippen! De oplossing gevonden door eerst naar beneden te draaien en dan achteruit de bult op ! De Franse campereraars misschien nu vb gegeven hoe ze weg kunnen komen … 2e maar … gratis water, gratis stroom Avontuur op deze plek!
Openbare parkeerplaats waar camperaars welkom zijn. Het adres in de camper app verdient een correctie. Av de Valle, parking publico Puente Nueve is wijzer te gebruiken Plus code 2WJ9+PQ7 Plasencia, Spanje
Je kunt hier prima staan als je niets nodig hebt…. maar als de gemeente iets meer aandacht op kan brengen is er niets mis mee met deze voorziening !
pauze houden….., dan is het best aardig om direct aan een treinstation te staan! Maar ‘s avonds dendert elke 20 minuten een trein voorbij ! We wensen onszelf straks ‘welterusten’. Dit moet je niet willen 🥲.
Teleurstelling overheerst als blijkt dat het ‘verplicht’ is om te eten in het restaurant, anders wordt je weg gestuurd 🥲! we zoeken een gastvrijer plekkie 😉
Zonder bouwplaats voor deze CP een ster erbij !! Hyper markt op 250 m met een publieke was-droog faciliteit! Top toch …. okay ½ sterretje erbij !
De rivier met haar water bouwwerk krijgt onderhoud. Dus een bouwhek minimaliseert de ruimte voor camperaars. Fijn dat er water te tappen is, maar elektriciteitsaansluiting op de wand is afgesloten/stuk. Jammer! Kortom … de geplaatste foto’s beloven meer dan er nu geboden wordt. Heerlijk gestaan met waterroezemoes op de achtergrond.
Als plek niets op aan te merken, geen electra, anders 5 sterren! Het is een goed alternatief als de CP in Cañada gereserveerd blijkt!
We dachten op Valentijnsdag bij de beschreven Cubaanse restaurateur te gaan eten en hier te blijven staan voor de overnachting ….., helaas waren alle camperplaatsen gereserveerd van 14-2 t/m 19-2 . Bij wie gereserveerd, door wie gereserveerd? Openbaar is dus eigenlijk hier niet openbaar ….
Deze plek is een parkeerplaats met niets! Maar camperaars hebben veelal alles bij zich, toch? Waar tref je zoveel natuur en toch de stad Granada op fietsafstand! Dat fietsen blijft in Spanje wel een uitdaging, fietshelmen mee, we gaan dat natuurlijk uitproberen !
Sitecode: 19299
Verkeerslawaai da’s het enige wat iets afbreuk doet, maar gratis met betaald stroom!
Prima plek, rustig....maar ja, met ‘Corona-op de loer’ is het overal rustig!
Lawaaiig door vrachtverkeer steenfabriek, maar waar maken we ons druk over!
Alles is er!! €1 in de meter ( beetje verborgen) en je hebt 2 uur stroom en toegang tot wc/douche gebouwtje incl. warm water! Aanrader temeer om dat je er gratis WiFi hebt .....opnemen i d route dus!
Eerst even rondkijken in de directe omgeving dan kom je langs het water, aan de rivier dus, sanitairgebouw tegen. Gebruik is vrij, warme douche incl. Ook CP is goed verzorgd, er werd gebouwd, dus ook daar zal een servicepunt gerealiseerd gaan worden verwacht ik. In het dorp een wasserette gevonden, perfect voor €10 gehele was, incl. beddengoed gewassen èn gedroogd. Compliment !!
Met al geplaatste opmerkingen eens, af en toe een luchtje..., nou en ? 1 Euro dan 2 uur stroom, en gebruik vrij van alle wc/douche mèt papier, overig accommodatie ook vrij te gebruiken, stort/water/ toilet!
Lekker rustig, fraai grasveld, jammer dat Piscine gesloten is. Uit staat v onderhoud is de Piscine buitenom, waarschijnlijk permanent buiten gebruik. Verder afvalcontainers, vuilwater lozen en toiletstort alle faciliteiten!
Oh ja.....een wasserette ‘Lavage’ voor grote en kleine wasjes, van 6 -18 kg . Tevens droogtrommels, nog geen 5 min fietsen......schuin tov de kerk! Maakt deze faciliteiten ook deze CP extra interessant.
Prachtig in een forensendorp ! Maar forensen komen en gaan, dat doen ze ‘s morgens en ‘s avonds, tja! Ontbijten en avondeten rond die spitstijd, heerlijk!