@Lubavan
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We hebben hier een paar nachten doorgebracht. De locatie is goed, met supermarkten in de buurt en zeer vriendelijk en beleefd personeel (Yusouf). De reden voor de twee sterren is de luide muziek van de bar op 10 meter afstand, die elke nacht tot 1:00 uur 's nachts doorging, behalve op maandag... Als je geen last hebt van lawaai, is het hier zeker een aanrader! Er is ook geen mogelijkheid om grijs water af te voeren! Je moet het op het beton gieten, je kunt je vast wel voorstellen...
Juli 2026
De beste camping om de stad Berat te bezoeken. Slechts 15 minuten lopen van het historische centrum. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door de eigenaar, meneer Emil. De camping is zeer goed georganiseerd en onderhouden. De camping bestaat pas twee jaar en alle faciliteiten zijn gloednieuw. We hebben heerlijk gezwommen in het zwembad op warme middagen. Meneer Emil gaf ons ook graag tips over bezienswaardigheden en de beste reistijd. 😍😍
Sitecode: 196189
Nieuwe camping direct aan zee! De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en, nog belangrijker, hebben warm en werkend water! Je kunt genieten van het strand en de zee door je auto direct aan het water te parkeren en met de deuren open te slapen, terwijl je het geluid van de golven hoort. Het personeel is erg gastvrij, beleefd en professioneel. We hebben zes dagen genoten van deze magische plek. Een absolute aanrader! 😍
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Een prachtige camping, midden in de natuur, aan de oevers van de rivier de Zeta, met een eigen zwembad. De twee eigenaren zijn erg gastvrij en staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat we alles hebben wat we nodig hebben 😍😍😍 Ze bieden ook een rondleiding door het klooster aan vanaf de camping voor 30 euro voor twee personen 👍 Hartelijk dank voor dit warme welkom van jullie Canadese gasten 😍
Uitstekende, veilige plek om Belgrado te bezoeken. De bushalte ligt op vijf minuten loopafstand en brengt je in 30 minuten rechtstreeks naar het stadscentrum. De eigenaar is super gastvrij en vriendelijk! We verbleven hier een paar dagen; het was 's nachts erg rustig. De toiletten zijn schoon en prettig in gebruik. 👍
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar, die ontzettend aardig en professioneel was. 😇😀😀😀 De camping is zeer goed gelegen met een prachtig uitzicht op de bergen rondom de stad. Buslijn 2 haalde ons pal voor de camping op en 15 minuten later waren we in de oude binnenstad. De sanitaire voorzieningen zijn erg mooi en gloednieuw. Er zijn zelfs buitendouches! 🤩🤩🤩 De kosten bedragen €25 per dag. Bedankt, Damien!
Mei 2026
Sitecode: 195195
De opgegeven prijs klopt niet! Ze vragen 47 euro per nacht!?
April 2026
De prijs is verhoogd naar €9 per nacht en de elektriciteit kost €1 per kWh! Centrale ligging en ideaal voor een overnachting.