@Lubavan

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

De beste camping in M'Hamid, schoon en zeer goed beheerd en onderhouden. Hassan, de eigenaar, is erg aardig en gastvrij. Hij organiseert ook woestijnexcursies in 4x4-voertuigen. Wij hebben aan één daarvan deelgenomen! Een onvergetelijke dag 😍 Schone sanitaire voorzieningen met wasmachines. Ik kan het van harte aanbevelen.

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Uitstekende, rustige locatie aan de voet van de bergen, omgeven door dadelpalmen en op loopafstand van het stadje. Said, de eigenaar, is erg gastvrij en prettig in de omgang. De accommodatie is schoon en alles werkt, inclusief een recent geïnstalleerde wasmachine. Een absolute aanrader!

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Schitterende camping, prachtig aangelegde tuin, zeer schoon en ruim sanitairgebouw, wasmachines aanwezig, uitstekend restaurant met vriendelijk en behulpzaam personeel, staanplaatsen voorzien van drie voorzieningen, waaronder afvoer van grijs water – een primeur in Marokko! 😇😀😀

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Een degelijke camping met goed afgebakende, vlakke plaatsen, dag en nacht bewaking... het sanitair is vrij nieuw en schoon. Heel rustig en 120 dirham waard 😍

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Uitstekende plek om een of twee nachten te verblijven, stromend water inbegrepen voor 100 dirham, warm welkom en een prachtig uitzicht bij zonsopgang, direct aan het water 👏😇❤️