@LucRombouts
Heel rustige plaats, geen asielzoekers te bespeuren.
plaats heel netjes, wel aan N2, maar 's nachts heel rustig. Verzorging helemaal OK en geen chloor in drinkwater.
Is idd moeilijk om hier binnen te geraken, maar eens je er bent heel toffe plaats om te vertoeven.
Wij verbleven hier 4 dagen en wat een geweldige ontdekking. Rust,en heel vriendelijke en behulpzame beheerders. Ook erg handig is dat je in het Engels kan communiceren.
Afgelopen week hier 6 nachten doorgebracht. In deze coronatijd hebben Bob en Foekje er alles aan gedaan om hun gasten een fijne vakantie te bezorgen. Mooi fietspad (10.3 km) langs Nahe tot aan (grote) Lidl in Bad Munster.

Sitecode: 19810
deze tijd van het jaar fijn om staan, bij eb mooi super groot strand. servicepunt ok.
17 jan hier paar nachten gestaan, deze tijd van het jaar heeeel rustig.
super plaats, zelfs dit moment, putje winter. Mooie wandelingen en fietstoeren vanaf cp. Afvoer chemisch toilet is een probleempje.
heel mooie locatie met goed Gasthof in de buurt, gerund door een nederlandse familie
proficiat aan de gemeente Assenede voor deze mooie plaatsten, incl elektriciteit en dat voor 72 uur. sanizuil mag eens nagekeken worden. Toiletspoelwater werkte niet.
afgelopen 3 nachten hier doorgebracht en genoten van de rust en van de zeer nette voorzieningen. Voor de vriendelijke en behulpzame beheerder is geen moeite teveel om het zijn campergasten naar hun zin te maken.
Prachtige dagen doorgebracht, 3 nachten geboekt en 6 gebleven. Heel mooie kleine, verzorgde en nette camping en heel vriendelijke en enthousiaste beheerders.
Mooi plaats, ook om White Horse te bezoeken (is op wandelafstand). Restaurant is zeker een aanrader, prijs/kwaliteit, heel vriendelijk personeel.
Goede overnachtingsplaats. Toiletgebouw is open van 8-18u. Schuine plaatsen, dus blokken nodig. Meest rechte plaatsen naast gebouw brandweer, zie foto's. Heel leuk dorp om door te lopen.
heel fijn gedaan, is dag en nacht bereikbaar. grijswater kan gemakkelijk met emmer geloosd worden en ... nu blijft het netjes, niet iedereen laat grijswater deftig lopen in de daarvoor bedoelde geul.
Weer al 3 nachten gestaan. Super plekje om volledig tot rust te komen.
33 pond betaald, incl electra, alles netjes, receptie is minder behulpzaam.
heel rustige ligging, zonder electra 10 euro.
Hebben hier een week gestaan. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel best vooraf informeren of er plaats is, camping is niet zo groot en dus snel vol. Sanitair is heel netjes. Tenten voor fiets/tent/kampeerders mogen op apart veldje staan. Met openbaar vervoer naar en in centrum Wenen is vlot te doen. Plaatsen zijn best OK.
Goede, rustige plek op doorreis, niet ver van A3. Grote vakken. Geen voorzieningen, wel gratis.
Prima plek voor tussenstop. Mooie en rustige omgeving en met uitzicht op Donau.
schitterende camperplaats, toilet tijdens opening van bushalteplaats. Elke 10 min een gratis busverbinding met centrum, gratis wifi op de bus.
netjes maar gedateerd sanitairblok. treinstation en bushalte op wandelafstand. Vlak aan zee, wifi gratis bij zeilclub als je iets nuttigt, daarna breik buiten aan de club.
Praktische doorreiscamperplaats op wandelafstand van zee.
Sitecode: 62005
rustige plaats, prachtig uitzicht op kasteel en wetlands. Langs Arun rivier en natuurreservaat in half uurtje naar centrum wandelen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Op 26 jan 1 nacht gestaan (2 gereserveerd), prima plek, tot na 23u hangjongeren einde parking, van 2u30 tot 4u30 drugsdealers die af en aan rijden. 's Middag op openbare fietsparking aan Toon Hermanshuis mijn e-fiets gestolen, zeer deftig vastgemaakt aan fietsrek. Daarna terug naar huis om paperassen verder in orde te maken. Centrum is mooi om te bezoeken, zeker Basiliek en Mariapark.
Mooie mixparking. Verkeersgeluid is enkel overdag, 's nachts redelijk stil. Waterkraan is OK. Bij OCMW-gebouw staat een picknicktafel en een bank. Ook PMD-vuilbakje en gewoon vuilbakje, is niet bedoeld om er veel afval in te dumpen. Appartementen zijn ondertussen ook bewoond, maar geen enkele hinder van gehad.
Prima plek om tot rust te komen. Wandel- en fietsroutes vanaf de voordeur. Mooi uitzicht op de wijnberg. Daniël zijn wijnen zijn zeker het proberen waard.
Vorig weekend 2 nachten op de schitterende, nette, vriendelijke, rustige camperplaats gestaan. Je had er dadelijk een thuis gevoel. We gaan er zeker nog terug om te fietsen en te wandelen in de Grote Peel.
Al 2de maal hier gelogeerd (15 juni) en de werken aan de saniblok vorderen heel goed. Drinkwater en toiletspoelwater is goed gescheiden. Top dat uitbater mij om 21u45 nog naar spoed (20.3 km verderop) wou begeleiden, ondanks hij een heel drukke agenda had.
Super locatie, heel rustig, heel vriendelijke beheerders, alles heel netjes, mooie uitgestippelde fietsroutes langs knooppunten liggen ter beschikking, verdient inderdaad camperplaats van het jaar te worden !
Super weekend bij heel lieve beheerders, er wordt momenteel gewerkt aan een extra toilet en 2 douches zodat iedereen het er nog meer naar zijn zin heeft.
2 nachten verbleven op deze in opbouw zijnde camperplaats. We genoten van het vriendelijk onthaal en de rust. Ook het sociale contact met andere camperaars is leuk. We komen zeker terug om de verdere realisaties te bewonderen.
Hier 2 nachten verbleven op verzorgde cp. Heel vriendelijke en behulpzame beheerder met leuke attentie bij aankomst. Rust gezocht en gevonden. We komen hier zeker terug.
We verbleven hier 3 nachten op deze, door enthousiaste medewerkers gerunde camperplaats. Erg genoten daar, nette plaatsen en kraaknet sanitair en rustige omgeving. Wat wil je nog meer!